|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
8.1.2013 10:29:33   
canim
U Caprisi ima snizenje do 50% i u IANI ima neko snizenje s tim da nije sve snizeno 50%
U Batti i u Oviessu je vec neko pomenuo da isto ima snizenje do 50%

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 876
8.1.2013 12:58:22   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo i mene kupila sam imedju ostaloguser posted image  i  jaknicu..mi smo na S broju 120....i ostala je jedna zelena i roza..ja sam uzela ljubicastu...ima M brojeva, ali mislim da je to tvojoj curki veliko...

hvala na info ... mi kupili u orchestri kako imam onu karticu kupili smo zelenu jaknu s krznom na rukavima - 60 KM :) veliku malo da moze i dogodine.:) mama moja je castila tim jos bolje:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 877
12.1.2013 16:29:14   
anđelo
U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 878
12.1.2013 19:27:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: anđelo

U modnoj kući Drawer sniženje njihove robe.Ja kupila sebi kaput 100% vuna za 176 km, a bio je 220....eto ako ko ima plan kupovati ,može jeftinije proći user posted image

ja sam nekidan kupila divan crni u benettonu na snizenju za 192km-snizen sa 384, prezadovoljna sam. ima slika na temi "sta ste posljednje kupili od garderobe"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 879
17.1.2013 18:01:04   
minie
Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 880
17.1.2013 18:05:07   
nanika

IZVORNA PORUKA: minie

Je li ko nedavno bio u Waikikiju? Prosle godine u ovo vrijeme sam kupila divne muske dzempere na snizenju, a trebaju mi i ove, pa da vidim kakva je situacija user posted image

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 881
17.1.2013 18:16:22   
Visnja RR
U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 882
17.1.2013 18:46:35   
lila25
Visnja super jakna user posted image a koja joj je cijena bas je dobra boja...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 883
17.1.2013 18:52:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

U Benettonu jos uvjek snizenje ... dok ne prodaju zalihu

ja se ponovih s jos jednom jaknetinom i kapom... ljubicastveno snizene za 30 %

user posted image

super je jakna, a oni se nisu bas pretrgli, mogli su je bar 50% snizit

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 884
17.1.2013 20:23:03   
zagy

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: minie

I mene ovo zanima ali djecija odjeca.

Za velike ne znam, prosle sedmice na djecijem odjelu se nisu pretrgli,iako je lafo snizenje, imaju jakne i to ne sve snizene, neke dukserice i pokoji dzemper. Naravno, sve sto se meni svidjelo nije na snizenju. Za cure kao i ima nesto za brace nista.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 885
19.1.2013 16:32:31   
teacher75
u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 886
19.1.2013 17:23:48   
Ramona11
U Waikikiju i u NewYorkeru je snizenje.

U Waikikiju sam nasla za malenog super pokucnice oko 8 KM, imaju raznih a i cipelica i cizmica male brojeve od 19-24. Mada moram napomenuti od zenske odjece slab izbor, prosle godine je bilo puno bolje.

A u N.Yorkeru ima dosta i muskih i zenskih stvari na popustu. Mm ulovio super jaknu za 60 KM, cijena prije joj je bila preko 100 KM.

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

Neposredna veza do poruke: 887
19.1.2013 18:56:50   
draguljče
IZVORNA PORUKA: teacher75

u benettonu do 70% snizenje, ludnica koja je guzva, red na kasi

Hehe, pa je li išta ostalo?! user posted image

Višnja, jakna je ekstra, i boja i kroj, ma odlična je. Koliko je bila?

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 18:57:15 >

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 888
19.1.2013 18:59:12   
teacher75
nisam gledala garderobu za djecu vec za odrasle, radnja je bila puna i stvari i ljudi, ocito niko nije kupovao nista prije ovog snizenja i svi cekali i nagrnuli,. onaj moj kaput sad snizen 70%!ima super stvari i brojeva, bar je bilo danas ako se sve nije prodalo sto valja jer je bila uzasna navala

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 889
19.1.2013 19:00:58   
teacher75
ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

Neposredna veza do poruke: 890
19.1.2013 19:01:13   
draguljče
Ma mene i zanima odjeća za odrasle. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 891
19.1.2013 19:02:49   
draguljče

ja sam bila u benetonu kod vjecne vatre, sutra kontam otici u merkator da vidim ima li kakva zimska jakna za lana za 4-5 godina (za dogodine), tamo nije bilo

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 19:03:39 >

Neposredna veza do poruke: 892
19.1.2013 19:04:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: draguljče

Bilo je super jakni za malu djecu u Tušu u Benetonu. Ne znam da li ih još ima. Ja sam bila prije 5 dana.

ovdje je isto bilo za male, ali za 4-5 godina nijedna, bar ne kakvu ja hocu, ne bih sportsku kratku nego nesto kao ova visnjina

Neposredna veza do poruke: 893
19.1.2013 19:06:01   
teacher75
ne znam u kojem je visnja kupilauser posted image sad je vjerovatno ta snizena na 50% jer je ono sto je bilo 30% sad 50 a ono sto je bilo 50% sad 70.

Neposredna veza do poruke: 894
19.1.2013 19:12:23   
draguljče
Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

< Poruku je uredio draguljče -- 19.1.2013 19:16:33 >

Neposredna veza do poruke: 895
19.1.2013 19:17:24   
teacher75

Ja sam S kupila jaknu u Benetonu pored vječne vatre, piše na njoj da je za 5-6 godina, ali je njoj samo mrvicu velika. Kao Višnjina samo nema kaiš i neke zelene boje, baš lijepa.

onda tih nema vise il ja nisam vidjelauser posted image bila sam sa alanom, a on se vec bio unervozio tako da nista ne vidjeh. valjda nesto ima u merkatoru, ko zna kad cu opet do gradauser posted image

Neposredna veza do poruke: 896
19.1.2013 19:18:45   
teacher75
a mozda su te i bile, ja sam gledala ove zenske boje, i da je duga i strukirana ili da ima kajs, da je malo napucanije a ne bas sportskauser posted image

Neposredna veza do poruke: 897
19.1.2013 19:27:01   
draguljče
user posted image I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. user posted image
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

Neposredna veza do poruke: 898
19.1.2013 19:43:34   
teacher75

user posted image I ova je ženska, zelena ženska.
Malo je duža, strukirana samo što nema kaiš. Ima kapuljaču. Bile su iste i bež, više onako malo boja starog zlata, ali nekako svijetla. Ne znam objasniti. user posted image
Biće i sniženje u Azelu, ove nove robe koja im je stigla. Mislim da kreće već od ponedeljka.

vidjela sam te zlatne, samo mali brojevi ostali. a azel mi se ne svidja ova nova roba

Neposredna veza do poruke: 899
19.1.2013 19:46:33   
draguljče
Ja u Azelu nisam bila Bog zna otkad. Kakva je roba sada?
Kažu da ima Morgan, Patriš i T. Hilfiger. I još nešto, zaboravih ime.

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *