|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
3.2.2013 22:06:48   
leona81
ja u azelu nadjoh M kucnu haljinu za 5 KM, i 2 spavacice po 5 KM, bilo je gegica za bebice po 3 KM, kompleti 7 KM, svega...kazu da su im dolazile divne pidzame dora, hello kitty, i bile su bas jeftine

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 926
   [Obrisana poruka]
3.2.2013 22:10:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 927
4.2.2013 19:01:59   
teacher75
u springfieldu snizenje do 70%, kupila mm-u predobar vuneni dzemper svijetlo plavi sa 60 i nesto km snizen na samo 24. odmah sam ga zastekala za valentinovo da mu poklonimuser posted image inace ima njihova 2 dzempera ista takva samo u drugim bojama od prosle godine, prali se bezbroj puta i nista im, ko novi, bas su kvalitetni

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 928
4.2.2013 19:21:42   
ElmaB
U Planet obući, na Čengići vili, kupite jedan par obuće, drugi je gratis. A izbor im je poprilično dobar.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 929
6.2.2013 10:43:23   
Targus

IZVORNA PORUKA: teacher75

u springfieldu snizenje do 70%, kupila mm-u predobar vuneni dzemper svijetlo plavi sa 60 i nesto km snizen na samo 24. odmah sam ga zastekala za valentinovo da mu poklonimuser posted image inace ima njihova 2 dzempera ista takva samo u drugim bojama od prosle godine, prali se bezbroj puta i nista im, ko novi, bas su kvalitetni

heheh i ja sam nesto uzela za svog iz springfielda..super je snizenje bas user posted image

Neposredna veza do poruke: 930
6.2.2013 11:40:24   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Targus

heheh i ja sam nesto uzela za svog iz springfielda..super je snizenje bas user posted image

i ja sam mm kupila 2 dzempera jedan sa 75 a drugi sa 65 na 30KM user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Targus)
Neposredna veza do poruke: 931
8.2.2013 19:51:16   
teacher75
u lindexu super snizenje, ono sto je bilo 50% sad je jos 20% snizeno, kupila neke poklone za djecije rodjendane i sebi 2 dzempera- tunike, ne znam kako da ih nazovem po 30ak kmuser posted image u azelu u titovoj svasta ima, kupila sebi divnu kratku deblju haljinu za 15km, morgan majicu za 19km i sal za 9!smijesne cijene

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 932
8.2.2013 20:21:07   
I love youu

u lindexu super snizenje, ono sto je bilo 50% sad je jos 20% snizeno, kupila neke poklone za djecije rodjendane i sebi 2 dzempera- tunike, ne znam kako da ih nazovem po 30ak kmuser posted image u azelu u titovoj svasta ima, kupila sebi divnu kratku deblju haljinu za 15km, morgan majicu za 19km i sal za 9!smijesne cijene

Jesu li ti te tunike trudnicke ili? Ja moram sebi nesto kupiti fino za odbranu magistarskog pa ne znam ni sama ni gdje ni sta?!

Neposredna veza do poruke: 933
8.2.2013 20:23:41   
teacher75
ne mislim opet biti trudnauser posted image user posted image ma to su oni kao malo duzi dzemperi tanji sa okruglim izrezom, prekriju guzu pa lijepo idu uz uske pantole, farmerke, imaju sjajnim koncem prostepano oko vrata i na laktovima imaju zakrpe od sjajnog konca. ja sam sebi uzela ljubicastu i narandzastu

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 934
8.2.2013 20:50:52   
I love youu
Hehe pa sta hvali jos jedna bebica user posted image Ja sam sad sva u tim trudnickim stvarima, pa zato pitam.A za ovu odbranu se ko lafo moram malo srediti, hihi. Ocici cu da ih vidim nista me ne kosta.

Neposredna veza do poruke: 935
8.2.2013 20:55:24   
teacher75
otidji, ima sigurno nesto i za trudnice, bolji izbor ti je u importannu nego u bbi

Neposredna veza do poruke: 936
8.2.2013 21:24:10   
I love youu

otidji, ima sigurno nesto i za trudnice, bolji izbor ti je u importannu nego u bbi

user posted image user posted image user posted image hvala hvala na info

Neposredna veza do poruke: 937
8.2.2013 21:59:38   
muaaa
Sport life 70% snizenje, imaju extra stvarcice

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 938
13.2.2013 10:48:30   
Targus

IZVORNA PORUKA: muaaa

Sport life 70% snizenje, imaju extra stvarcice

Super, taman da vidim onih sportskih hlaca za vjezbanje, malo jeftinijih..

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 939
15.2.2013 1:40:49   
aazra
U Cipelićima - Orange je veliko snizenje obuce Primo i to proljetnih modela, valjda od lani...One koje su bile 35 KM koštaju 15 KM, ima svih brojeva...user posted image

(odgovor članu Targus)
Neposredna veza do poruke: 940
15.2.2013 9:02:40   
canim
Samo da pitam zasto nemamo vise temu o cvjecu user posted image valjda ne zamjerate ali ja cu ovdje prijaviti user posted image da je penny plus dobio divno sobno bilje user posted image ja kupila orhideju za 19,5 i divnu ciklamu za 8 user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 941
15.2.2013 16:42:20   
Miracle*3
A u OBI-ju velika orhideja 11,90, a mala 8,90

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 942
15.2.2013 17:19:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

A u OBI-ju velika orhideja 11,90, a mala 8,90

user posted image Moje najdraze cvijece definitivno. Videjla sam i ja ali u katalogu, pa ako si isla jel ta velika velicine one koje su u cvjecarama oko 25 KM. nesto mi velika razlika ako je to tu negdje.

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 943
15.2.2013 22:20:01   
canim
Ma ja sam u obiju nedavno na snizenju kupila za 6 km divni bijelu orhideju veliku. Tamo uvijek bude nekih akcija na cvjecu ali nažalost nikad nisam naletila na ovakvu ljubicastu koju sam morala kupiti u pennyju user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 944
20.2.2013 13:22:37   
bebaa
u Vrtuljku na Dobrinji dječije trenerke donji dio po 7.5 km...mislim da je za baš malenu djecicu možda do2 god. ako sam dobro skužila...ima i još interesantnih stvarčica...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 945
20.2.2013 15:13:03   
Blue rose RR
U Geox-u sniženje, izgleda za zatvaraju radnju, ili renoviraju :(

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 946
20.2.2013 15:18:51   
M kao Mama
jel to ona u Branilaca grada i koliko je sniženje

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 947
20.2.2013 15:23:05   
Blue rose RR
Jeste Alma, na ulazu piše da su od 19 KM, mada ja nisam baš zagledala i tražila te od 19, i vjerujem da su to mali brojevi. Mada se za uzrast naših špica može naći od 40 KM lijepih sandalica :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 948
20.2.2013 15:32:08   
Skvo RR
Jel ima sta za velike..pustimo se vise malihuser posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 949
20.2.2013 15:35:21   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Jel ima sta za velike..pustimo se vise malihuser posted image user posted image user posted image

mene raduje i za male...
al i ovo da poDapišemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *