|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
30.12.2012 21:51:26   
Mrvica_83
Malena drugarice iz čekaone .. Samo da ti i ovdje poželim sreću i da uskoro ugledaš svoj user posted image i sinčić dobije aBd bracu ili seku u 2013.godini !!Ostale ženice koje čekaju : Kokouli , El_Muslima od user posted image Vam želim da također ugledate plusić user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3001
31.12.2012 11:49:17   
kokouli
Mrvica 83 hvala ti puno ,i ja tebi u Novoj godini zelim sve najbolje ,kao i ostalim zenama koje iscekuju user posted image .

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 3002
31.12.2012 12:44:03   
pepika
Kokouli,kad radis testic?,sretnoo i da u novoj godini budes user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 3003
31.12.2012 12:55:29   
kokouli
Pepika ,necu da radim test ,a mogu ga danas napraviti .Hvala ti na lijepoj zelji ,i tebi takodje sve najbolje u Novoj godini .user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 3004
3.1.2013 11:22:25   
Pikova_dama
Kokouli, izvini sto se nisam ranije javila, bila sam na putu. Inseminacija je prosla ok, jos 4 dana do testa, nemam nikakve posebne simptome, osim bolne grudi i malo me stomak boli, kao da cu dobiti menstruaciju. Nadam se da je kod tebe sve ok i da si vec radila test koji je pokazao dvije crtice :)

Biti majka znači hodati okolo sa srcem izvan tijela...

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 3005
3.1.2013 11:50:09   
kokouli
Nije bilo potrebe za testom ,hahha,user posted image mi je stigla tacno 28 dan ciklusa ,inseminacija 0.

(odgovor članu Pikova_dama)
Neposredna veza do poruke: 3006
4.1.2013 14:58:21   
Pikova_dama
A jooj, vjerujem da si razocarana, ali idemo u nove pobjede, nema predaje. Meni jos malo do testa, ali imam sve moguce simptome da cu dobiti, apsolutno sve :(

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 3007
4.1.2013 19:20:38   
kokouli
Drzi se ,nadam se da ne dobijes user posted image .

Neposredna veza do poruke: 3008
7.1.2013 11:26:12   
pepika
kokouli zao mi je draga user posted image user posted image pikova damo sta ima kod tebe,cekamo lijepe vijesti user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 3009
7.1.2013 15:51:51   
kokouli
user posted image pepika ,ide se dalje .

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 3010
7.1.2013 17:40:33   
rerica
kokuli,znam kako ti je, na zalost...

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 3011
8.1.2013 10:02:03   
Pikova_dama
Radila sam test 14. dan i negativan je, jos nisam dobila, dva dana kasni... Imam sve simptome PMS, samo sto nisam dobila. Vec se psihicki spremam za novu inseminaciju...

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3012
8.1.2013 14:16:28   
kokouli
Cekaj jos 2 dana pa opet uradi test ako ne dodje user posted image .Vibram da ne dodje .

Neposredna veza do poruke: 3013
8.1.2013 14:20:27   
M.A.M.
Pozz trudilice
U braku smo 11 mj., kod mene dijagnosticiran PCOS, kod supruga oligospermia u toku je terapija sa Profertil tabletama,u februaru cemo vidjeti da li je doslo do poboljsanjauser posted image ,nazalost vec razmisljam o inseminaciji.Molila bih neku od vas da mi odgovori da li je potrebno da idem prvo na konsultacije na GAK,i sta nakon togauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3014
9.1.2013 11:42:27   
Pikova_dama
Samo da javim, dobila sam :( Bila sam malo lose, sto je i normalno, ali nema predaje, idemo dalje, ovaj mjesec idemo na drugu. Kokouli hoces li ti na drugu ili ces pricekati?

M.A.M., ne znam odgovor na tvoje pitanje (jer sam radila inseminaciju kod privatnika), ali znam da su MM te tablete bas pomogle. Sretno!

< Poruku je uredio Pikova_dama -- 9.1.2013 11:45:34 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 3015
9.1.2013 11:47:07   
pepika
Pikova damo user posted image zao mi je znam kako se osjecas. Gdje si radila inseminaciju? user posted image cuvaj se.

Neposredna veza do poruke: 3016
9.1.2013 11:47:51   
M.A.M.
Hvala Pikova_dama,vidjet cemo rezultate za koji dan,i sretno ovaj mjesecuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3017
9.1.2013 11:59:21   
Pikova_dama
Pepika, kod Mehmedbasica. Tu sam od pocetka, pa evo, jos malo da probam sa inseminacijama, ali ne bih puno gubila vrijeme. Nakon toga planiram otici do Bahceci klinike, kod njih bi dalje isla na vantjelesnu. Daj Boze da mi ne bude trebalo, ali eto...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 3018
9.1.2013 12:36:22   
M.A.M.
Damo koliko kosta kod Mehmedbasica inseminacija ako mi mozes reci,sa lijekovima i sa svim

Neposredna veza do poruke: 3019
9.1.2013 12:50:23   
Pikova_dama
To zavisi koje lijekove moras koristiti, ja sam dobro reagovala na sve, pa nisam puno koristila. Inseminacija me dosla oko 1000 KM (inseminacija 550 KM + 370 KM lijekovi + 50 KM UZ tj. folikulometrija).

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 3020
9.1.2013 13:08:26   
pepika
Ja sam inseminaciju placala 500 km uracunato i folikulometrije+100 km stimulacija femarom,kod Balica. Pikova damo nadam se da ce sljedeca biti uspjesnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3021
9.1.2013 13:18:18   
Pikova_dama
Meni je isto bila ukljucena folukulometrija, ali obzirom da nismo znali hocu li ici na inseminaciju, cekalo se do zadnjeg dana zbog tankog endometrija, pa sam onda platila folikulometriju puno prije inseminacije. Lijekovi su me dosli ovoliko bas zbog endometrija, one me malo kocio. Inace sam dobro reagovala na klomifen, osim menopura nisam nista primala (i pregnyl naravno). Generalno, sve je to skupo, ali vise ne zna covjek sta bi sa sobom... Ja se nadam da ce sljedeca biti uspjesna, kako meni, tako i svim trudilicama :)

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 3022
9.1.2013 13:59:43   
M.A.M.
Hvala ti puno,jer me to sve nazalost ocekujeuser posted image zato i pitam stim što bih ja prvo pokušala kod Godinjaka

Neposredna veza do poruke: 3023
9.1.2013 14:00:21   
kokouli
Pikova dama ,zao mi je znam kako se osjecasuser posted image ,ja sam odlucila do proljeca ne raditi nista ,umorna sam ,a onda cu negdje na vantjelesnu .Imam takodje problem sa tankim endometrijem ,a kat kad ne reagujem dobro na terapiju .Sta si ti uzimala za taj problem kod Mehmedbasica

Neposredna veza do poruke: 3024
9.1.2013 14:27:54   
bebee
hej zvončice...imam pitanje..dali mi možeš reći kada se traži insimulacija...ja sad trenutno pijem klomifen al ak ne uspije...pa...i koliko košta??hvala

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *