Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.12.2012 11:14:27
Nova 86
Beta 30.62. Sad cekam petak.a do tada strogo mirujem.jer krvarim po malo.i dalje imam konstantne zigove.Sad sta god da bude,znam da se bar nesto desavalo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.12.2012 14:55:01
svga
Ne daj se draga! Miruj i nadam se da ce biti ok! I kod mene problemcic...pojavio mi se nekakav rozi iscjedak..ne znam sta je u pitanju, pa sam nikakva, a tek u petak vadim betu.. Jesi li razgovarala sa doktoricom? Zelim Ti puno srece! Veliki pozdrav!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.12.2012 15:46:43
Nova 86
Dr.Brankica mi rekla da strogo mirujem,da ne pijem aspirin i krvarenje ne mora jos nista da znaci.Meni jos krvari kad se obrisem,ali manje za razliku od jutros.Boze moj sad mi je lakse kad bar znam na cemu sam.Danas sam 100% opustena.Hvala vam na podrsci i nema predaje. Svga meni je danas 12dnt,pa mi je pokazalo.Otidji ti to sutra izvadi,1dan nista ne znaci.Ne znam jedino da ne zavisi koji je postupak radjen.Kod mene je ICSI.Javlljam vam daljnja desavanja iz lezeceg polozaja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.12.2012 17:03:19
Jelena86
Svga, sigurno bi ti pokazala beta na čemu si. ako si nestrpljiva i bojiš se krvarenja, bolje je uraditi betu. ja bi barem tako uradila. jedina stvar je u tome, ako je pozitivna morat ćeš je umjesto jednom, dva puta ponoviti...ali sve je na tebi, nemoj me pogrešno shvatiti!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.12.2012 14:59:13
svga
Ejj draga smrc i ostale drage moje djevojke! Beta 2! negativna! nazalost... stigla Nista, idemo dalje.. Nova86 zelim Ti puno srece i da nas Ti obradujes sa lijepim vijestima! Smrc hvala na interesovanju i Tebi zelim puno srece! Jelena86 mila draga moja, nas dvije idemo ponovo! :) Svim ostalim djevojkama koje su u postupku, koje cekaju na postupak i velike bete zelim svu srecu ovoga svijeta! Znam kako je tesko prolaziti kroz sve ovo. Ali, idemo dalje! :) Veliki pozdrav svima!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.12.2012 16:30:29
Jelena86
a u p* m*, baš mi je žao draga...baš sam bila uvjerena da će biti nešto....znam draga kako ti je, meni je prvi put bilo najgore, najviše sam tada i očekivala... odmori se od svega, isplači se, a sutra već počni pripremati nove papire i idemo nas dvije skupa u postupak...nova godina, nova nada...evo ti govori mm, neće ona bez nas, da nam se pilići mogu skupa družiti
ljubim te puno, ne daj se, nemoj se obeshrabrivati!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.12.2012 22:40:26
Nova 86
Drage moje zene kod mene dosao po svoje.Od sinoc mi bas krenulo,a imala sam uzasne bolove.Nocas oka nisam sklopila a nisam smjela nista popiti za bolove na svoju ruku.Zvala sam jutros kliniku,dr.je ukinula sve tablete i ako mi sutra bude krvarilo nemam potrebe dolaziti ponavljati betu.Samo cu obavezno uraditi UZ za nekih 15 dana.Ja cak razmisljam da odem opet izvaditi betu za svaki slucaj.Iskreno nisam toliko razocarana ni tuzna, dobila sam samo snagu za sledeci postupak. Svga bas mi je zao...ali nema nam predaje.Idem i ja sa tobom i Jelenom. Iz kojeg ste vi grada?Ostalima zelim puno srece.Ljubim vas puno!!!! The show must go on......
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.12.2012 1:12:50
vec pokusala
svga,Nova 86,Jelena86 i druge cure zelim vam naredne uspjesne postupke,nemam sta drugo reci,osim da potvrdim predhodne postove,za ovo sada oplacite,odtugujte i spremite se za novi postupak u koji vjerujmo da ce biti dobitni..ja i dalje vjerujem i znam da je 2013 moja godina za bebaca...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.12.2012 10:22:50
Jelena86
gdje su moje najdraže forumašice?
nadam se da ste dobro i da ova praznična atmosfera djeluje lijepo na sve vas...ja se pripremam za doček, kuhanje, spremanje, raspremanje, pa da vam se malo javim, i zaželim sve najljepše u Novoj 2013.godini... Puno sreće, zdravlja, ljubavi, a bome i love. Ali jedno vam želim najiskrenije. Da vas male ručice zagrle do kraja godine! 2013 je NAŠA GODINA!!! Ljubim Vas puno, lijepo se provedite, odmorite i ne mislite puno na tužne stvari, iako to nekako ide uz praznike (barem kod mene), nadam se da ćete dobiti punoooo ... Čujemo se 2013.godine, cccc
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.12.2012 14:39:24
svga
Hvala draga moja Jelena86! :) Divna je poruka sto si nam ostavila! Nakon ovako lijepih rijeci tesko je bilo sta dodati jer je sve receno! Naravno, Tebi, tvojima i svim ostalim djevojkama zelim puno srece, zdravlja, lijepih stvari u novoj godini! I da nam svima bude uspjesna u svakom smislu i posebno da nam se najveca zelja ostvari! :) p.s. Ja se usmjerila na planiranje pravljenja kuhinje, sad mi to zaokupilo paznju...odmah poslije praznika se bacam u radove oko kuhinje :) Cujemo se! Veliki pozdrav svima! Srecna nova 2013. godina!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.1.2013 16:12:15
Pipi Misic
Cure, naravno, neću vas razočarati. Sad sam stigla kući. Beta je preko 1000, tj. trudnaaa sam. Dr. kaže da je sve o.k. Već sledeće sedmice je UZV. Nadam se da će sve ispasti dobro, ali malo me strah da se radujem. Puno pozdrava, drage moje! Želim vam sve naj,najbolje i da uskoro sve budemo .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.1.2013 16:42:16
svga
CESTITAM PIPI!! Jako si me obradovala! Bas mi je drago i radujem se za tako divnu vijest! Ova godina je pocela sa lijepim vijestima i nadam se da ce tako i ostati! :) Zelim Vam svima srecnu i uspjesnu novu godinu! Veliki pozdrav svima i da svaka naredna vijest bude ovakva! :)