Elica 5
|
Ja kao dugogodišnja trudnica,,,, da dođem do svog cilja i hvala bogu eto napokon sam došla,,, nadam se da će tako do kraja i ostati što želim i ostalim trudilicama i trudnicama,,,,, znam šta znači borba i dizanje kredita,, odricanje svega i svačega da bih sakupila novac a nisam jedina ja ta na ovom forumu koja je sve to prošla, žene i dan danas sve to prolaze i traže kliniku kojoj bih se povjerile i trče na ovaj forum da bih dobile koju informaiciju koja je njima jako bitna i onda gle čuda pojavi se forumašica koje mi je ponavljam se stvarno žao što je preživjela stres,, ali ona je trebala to da pita doktora jer su to njene pare samo njene i ima pravo za njih da pita koja svekrva ma ko bi me zaustavio da ih pitam ali ne ona nije pitala nego je došla ovdje da napiše,,, sve ok poštujem i ovo je forum gdje se razmjenjuju informacije ali ona je prvo trebala da to provjeri jer ovdje joj niko neće vratiti njene pare, a možda je proširila dezinformaciju koju nije provjerila jer je možda sestra u Bahceciju kriva a ovo sve govorim zbog žena koje su u postupku i koje se bore godinama sa neplodnošću i možda su taman stvorile povjerenje u neku kliniku i tim ženam ti ovom temom razbijaš san i ovaj forum nije više kao što je bio a mnogima pa i meni je do velike pomoći da znam šta i kako kad je u pitanju ovaj problem kao i sva ostala razmjena iskustva zato je moje mišljenje da je forumuašica a vidim i po postovima da baš i nije aktivna na ovom forumu samo unijela famu a možda i istinu a za koju mi neznamo je li tačna nego sad ćemo naglabati a žene koje su vjerovale u ovu kliniku bogami će se zapitati da li da odu sad kod njih i ostave svojih 6000 km za postupak ali tko to nije prošao blago mu se sretnik je veliki a bogami onaj ko to prolazi 100 puta mjeri komće otići,,,, zato bih bilo lijepo da se informacije prvo provjere pa onda pišu jer smo ovdje da jedna drugoj pomognemo a ne da odmažemo,,,,, ali ljudima je bitno samo da pišu pa da li je to istina pitanje je velikooo??????????
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|