Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
krenula moja kcerka u vrticu na engleski i pitam je sta su ucili i sad nabroji ona meni dosta pojmova i ja kazem a jestel ucilili kako se kaze kuca ona:jesmo kako - kaze ona : nered. ja ostadoh u cudu reko zeza me djete sto mi je nuredna kuca i onda skontah ona je pogresno cula da se za house izgovara haos/kaos i vezala u svom mozgu za tu rjec u nasem i nastao nered:)
Pjevam Vedadu pjesmicu: Jednog dana rijesio tvoj tata, za rodjendan da ti kupi brata, a on, podize obrvice i veli: Kakav crni brat, meni za rodjendan samo autice kupujte
Gleda na mobitelu svoje snimke kad je bio beba, pa ce, ovdje sam malo dosadan, daj drugu epizodu.
Prica mi kako je jedva cekao da dodjem po njega u vrtic, pa je uciteljicu pitao kad ce vise moja mama... I rekoh, sta ti rece Snjeza: Nikad, eto to mi je rekla...al' znas ona se tako zeza, jer kad je to rekla, zazmirila je na jedno oko
Pametno djete Kaze momak jucer: Kad idemo da kupis cipele da se igram sa Vedom ja pala
krenula moja kcerka u vrticu na engleski i pitam je sta su ucili i sad nabroji ona meni dosta pojmova i ja kazem a jestel ucilili kako se kaze kuca ona:jesmo kako - kaze ona : nered. ja ostadoh u cudu reko zeza me djete sto mi je nuredna kuca i onda skontah ona je pogresno cula da se za house izgovara haos/kaos i vezala u svom mozgu za tu rjec u nasem i nastao nered:)
kod nas su ovi sinonimi
Pjevam Vedadu pjesmicu: Jednog dana rijesio tvoj tata, za rodjendan da ti kupi brata, a on, podize obrvice i veli: Kakav crni brat, meni za rodjendan samo autice kupujte I ovo mi je haos
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
"Svadjamo se" i ja joj govorim zlocesta si,ne slusas,ne volim te vise...a ona sjela na pod : majko dlaga, majko dlaga, sta cu sad kad me mama sutla ne voli
"Svadjamo se" i ja joj govorim zlocesta si,ne slusas,ne volim te vise...a ona sjela na pod : majko dlaga, majko dlaga, sta cu sad kad me mama sutla ne voli
slatkiš mali.....nasekiralo se dijete sutla je ne voliš
Moram i ja provalu moje cure od jucer ispricati Idemo mi kod mojih,a ona spavala u autu umorna od paketica,u neko doba dize se ona,a mi prolazimo kraj jednog mezarja,pita je mm zna li dokle smo stigli,a to je vec blizu mojih,kaze ona njemu sva vazna da zna,a dokle,kaze "evo dosli smo do ovih cunjova" A prije na noc ona i mm gledali,kuglanje,i naravno spominjali cunjeve,i nju su nisani asocirali na cunjeve...
Moram i ja provalu moje cure od jucer ispricati Idemo mi kod mojih,a ona spavala u autu umorna od paketica,u neko doba dize se ona,a mi prolazimo kraj jednog mezarja,pita je mm zna li dokle smo stigli,a to je vec blizu mojih,kaze ona njemu sva vazna da zna,a dokle,kaze "evo dosli smo do ovih cunjova" A prije na noc ona i mm gledali,kuglanje,i naravno spominjali cunjeve,i nju su nisani asocirali na cunjeve...
Stavljam E. u sjedalicu u autu... U trenutku dok je spustam, vidim da joj je ispala jedna kinder cokoladica na sjedalicu, uzmem cokoladicu ispod nje i dam joj je:"Vidi sta sam nasla!". Ona me pogleda sa uzasnim gađenjem:"To iz guzice?!"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Stavljam E. u sjedalicu u autu... U trenutku dok je spustam, vidim da joj je ispala jedna kinder cokoladica na sjedalicu, uzmem cokoladicu ispod nje i dam joj je:"Vidi sta sam nasla!". Ona me pogleda sa uzasnim gađenjem:"To iz guzice?!"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutros mm ljubi Lanu i govori joj sretan Bozic i daje joj 5km, kaze kad odes dole kod bake i dede reci i njima sretan bozic i dat ce ti i oni para... Ulazim ja u sobu, kaze meni L, mama sletan bozic...rekoh hvala ljubavi i poljubim je i to je to....i sad spremam je, kad ce ona meni : necu tebi vise nikad leci sletan bozic, ti nemas pala
Jutros mm ljubi Lanu i govori joj sretan Bozic i daje joj 5km, kaze kad odes dole kod bake i dede reci i njima sretan bozic i dat ce ti i oni para... Ulazim ja u sobu, kaze meni L, mama sletan bozic...rekoh hvala ljubavi i poljubim je i to je to....i sad spremam je, kad ce ona meni : necu tebi vise nikad leci sletan bozic, ti nemas pala
ti mislila proći samo sa poljubcem