|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
21.12.2012 13:51:50   
teacher75
juce gleda limun i govori: vidi mama, zuta mandarina!!!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1701
21.12.2012 16:53:41   
mamina princeza
krenula moja kcerka u vrticu na engleski i pitam je sta su ucili i sad nabroji ona meni dosta pojmova i ja kazem a jestel ucilili kako se kaze kuca
ona:jesmo
kako - kaze ona : nered.
ja ostadoh u cudu reko zeza me djete sto mi je nuredna kuca i onda skontah
ona je pogresno cula da se za house izgovara haos/kaos i vezala u svom mozgu za tu rjec u nasem i nastao nered:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1702
21.12.2012 17:02:09   
Galicia
Nered. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1703
21.12.2012 20:57:12   
tekja
Pjevam Vedadu pjesmicu: Jednog dana rijesio tvoj tata, za rodjendan da ti kupi brata, a on, podize obrvice i veli: Kakav crni brat, meni za rodjendan samo autice kupujteuser posted image

Gleda na mobitelu svoje snimke kad je bio beba, pa ce, ovdje sam malo dosadan, daj drugu epizodu.

Prica mi kako je jedva cekao da dodjem po njega u vrtic, pa je uciteljicu pitao kad ce vise moja mama... I rekoh, sta ti rece Snjeza: Nikad, eto to mi je rekla...al' znas ona se tako zeza, jer kad je to rekla, zazmirila je na jedno okouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1704
21.12.2012 21:08:34   
salmy
IZVORNA PORUKA: tekja

Pjevam Vedadu pjesmicu: Jednog dana rijesio tvoj tata, za rodjendan da ti kupi brata, a on, podize obrvice i veli: Kakav crni brat, meni za rodjendan samo autice kupujteuser posted image  

Pametno djeteuser posted image   Kaze momak jucer: Kad idemo da kupis cipele da se igram sa Vedomuser posted image user posted image  ja pala

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1705
21.12.2012 21:22:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

krenula moja kcerka u vrticu na engleski i pitam je sta su ucili i sad nabroji ona meni dosta pojmova i ja kazem a jestel ucilili kako se kaze kuca
ona je pogresno cula da se za house izgovara haos/kaos i vezala u svom mozgu za tu rjec u nasem i nastao nered:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1706
21.12.2012 21:51:07   
ziki
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

user posted image user posted image user posted image  kod nas su ovi sinonimi

I  ovo mi je haosuser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1707
22.12.2012 19:49:43   
Lady26
"Svadjamo se" i ja joj govorim zlocesta si,ne slusas,ne volim te vise...a ona sjela na pod : majko dlaga, majko dlaga, sta cu sad kad me mama sutla ne voli user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1708
22.12.2012 19:52:00   
nanika

IZVORNA PORUKA: Lady26

"Svadjamo se" i ja joj govorim zlocesta si,ne slusas,ne volim te vise...a ona sjela na pod : majko dlaga, majko dlaga, sta cu sad kad me mama sutla ne voli user posted image user posted image user posted image

user posted image slatkiš mali.....nasekiralo se dijete sutla je ne volišuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1709
22.12.2012 19:54:33   
Lady26
Sta bi da je danas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1710
22.12.2012 19:56:12   
nanika

Ona odgodila za sutra, nesto joj lakseuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1711
22.12.2012 20:00:21   
bellla

kjajica slatka!

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1712
22.12.2012 20:05:10   
emi7908

"Svadjamo se" i ja joj govorim zlocesta si,ne slusas,ne volim te vise...a ona sjela na pod : majko dlaga, majko dlaga, sta cu sad kad me mama sutla ne voli

kjajica slatka!

user posted image user posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1713
22.12.2012 20:11:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: nanika

Ona odgodila za sutra, nesto joj lakseuser posted image

Pojam o vremenu joj nije jaca strana user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1714
23.12.2012 20:46:14   
Honey3
Moram i ja provalu moje cure od jucer ispricati
Idemo mi kod mojih,a ona spavala u autu umorna od paketica,u neko doba dize se ona,a mi prolazimo kraj jednog mezarja,pita je mm zna li dokle smo stigli,a to je vec blizu mojih,kaze ona njemu sva vazna da zna,a dokle,kaze "evo dosli smo do ovih cunjova"user posted image A prije na noc ona i mm gledali,kuglanje,i naravno spominjali cunjeve,i nju su nisani asocirali na cunjeve...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1715
23.12.2012 21:31:58   
nanika

IZVORNA PORUKA: zaha

Moram i ja provalu moje cure od jucer ispricati
Idemo mi kod mojih,a ona spavala u autu umorna od paketica,u neko doba dize se ona,a mi prolazimo kraj jednog mezarja,pita je mm zna li dokle smo stigli,a to je vec blizu mojih,kaze ona njemu sva vazna da zna,a dokle,kaze "evo dosli smo do ovih cunjova"user posted image A prije na noc ona i mm gledali,kuglanje,i naravno spominjali cunjeve,i nju su nisani asocirali na cunjeve...

user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1716
24.12.2012 0:14:18   
Leena
Stavljam E. u sjedalicu u autu... U trenutku dok je spustam, vidim da joj je ispala jedna kinder cokoladica na sjedalicu, uzmem cokoladicu ispod nje i dam joj je:"Vidi sta sam nasla!". Ona me pogleda sa uzasnim gađenjem:"To iz guzice?!"user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1717
24.12.2012 0:17:44   
AnLu

IZVORNA PORUKA: Leena

Stavljam E. u sjedalicu u autu... U trenutku dok je spustam, vidim da joj je ispala jedna kinder cokoladica na sjedalicu, uzmem cokoladicu ispod nje i dam joj je:"Vidi sta sam nasla!". Ona me pogleda sa uzasnim gađenjem:"To iz guzice?!"user posted image

andjeo moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1718
24.12.2012 9:09:06   
ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1719
24.12.2012 9:10:05   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1720
25.12.2012 11:19:18   
Lady26
Jutros mm ljubi Lanu i govori joj sretan Bozic i daje joj 5km, kaze kad odes dole kod bake i dede reci i njima sretan bozic i dat ce ti i oni para...
Ulazim ja u sobu, kaze meni L, mama sletan bozic...rekoh hvala ljubavi i poljubim je i to je to....i sad spremam je, kad ce ona meni : necu tebi vise nikad leci sletan bozic, ti nemas pala user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1721
25.12.2012 11:21:38   
MicoTico

user posted image user posted image user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1722
25.12.2012 11:22:35   
MicoTico

Jutros mm ljubi Lanu i govori joj sretan Bozic i daje joj 5km, kaze kad odes dole kod bake i dede reci i njima sretan bozic i dat ce ti i oni para...
Ulazim ja u sobu, kaze meni L, mama sletan bozic...rekoh hvala ljubavi i poljubim je i to je to....i sad spremam je, kad ce ona meni : necu tebi vise nikad leci sletan bozic, ti nemas pala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
E mama, mama, a ti mislila jeftino proći!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1723
25.12.2012 11:25:44   
EEDITH

ti mislila proći samo sa poljubcem user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1724
25.12.2012 11:39:37   
smajli80
A mama,mama ne može to takouser posted image

Evo i naše najnovije izvale:
Kad hranim user posted image tepam mu-dođi sine da jedeš ovih splačine što ti je mama napravila(misleći na kašice)

Čula to moja Sofi i na pitanje tete iz vrtića šta vam mama najviše pravi da jedete ona će-Nama mama samo splačine napravi i mi se dobro najedemouser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prerano za bebu?
malena pinky

da li je prerano imati zelju za djetetom i za brakom u 18 godini?

da (44%)

ne (24%)

mozda (10%)

suvise rano (8%)

glupost (14%)

Broj svih glasova: 220

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *