Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...
hoću aBd, poslije kiše dodje sunce
ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze "ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"
oj dragi Allahu hoće mi nešto biti
dušo moja
BAs ovako i samo hvala Allahu draga koji ti je dao sabura da ipak ostanes pri pameti....
Draga Vesela, ne znamo se ali opet nema te zene na foromu a da te ne zna bar kroz tvoje postove. Ne zna covjek sta bi rekao , samo eto da znas da si mi u mislim i da molim dragog Allaha da ti olaksa. Cuvaj sebe i svoje najmilije i oni tebe!
divno je znati da te neko razumije kao majku, ženu...... sudbina mi takva.... od Boga i kažem moglo je gore, uvijek gore može
pročitala sam sve postove forumašica na ovoj temi i na svaki post sam oplakala
Vjerujem da je Ajra na boljem mjestu.... da je paze i maze dok ja ne dodjem.....
Duso draga,nema dana da ne pomislim na tebe,ne poznajem te licno al si mi puno draga, da ti Allah dragi da sabura i milo mi je sto imas ljude oko sebe koji ce te utesit i pruzit podrsku.Kad ne mogu nista drugo evo saljem ti zagrljaj od srca
Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...
hoću aBd, poslije kiše dodje sunce
ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze "ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"
izmami mi osmijeh
ma kako sada tesko bilo, vjeruj da ce Bog dati da opet budete sretni. ja to znam..... dusa ce vas za njom boljesti uvijek ali sreca ce aBd doci. ovo vam je veliko iskusenje i aBd dobit cete nagradu za njega. Allah zna zasto nam se ovako daje. ljubim te
Veselice , mila moja , sestrice po doktoru... Da ti dragi Allah podari sabur i snagu , i tvom muzu... Tek sam smogla hrabrost da napisem bilo sta , a eto i ne poznajemo se.. Ali kao sto djevojke rekose , nema one koja bar jednom nije procitala tvoj post....Sve smo mi majke ,ili to tek trebamo postati , ili se trudimo , ali ni jedna bol nije kao majcina... Nisam prosla ovo sto se tebi nazalost desilo , ali sam prosla uz svoju mamu... I znam da je bol teska , meni je bilo nepodnosljivo gledati je slomljenu... Ali ti si jedna jaka zena , ti si nasa stijena , i iz ove tuge ces izaci jos jaca , i kao sto tvoj muz rece , rodit ces ti aBd jos petero !! Samo dragi Allah zna zasto je ona otisla , ali sada je na lijepom mjestu , sigurna sam... I kako moja sveki kaze , sve sto je od dragog Allah to nam je da prihvatimo , bilo lose ili dobro . Svako iskusenje je od Njega nama dano, a to iskusenje samo uz jaku vjeru i sabur mozemo prevazici.... Budi hrabra mila !!! I ljubi svoju Ajsu , ljubi je puno....
Vesela, ja sam jednom pročitala da su umrla djeca u džennetu, na nekom brdu (čini mi se) i da ih čuvaju Ibrahim a.s. i Sara, i da će na Sudnjem danu biti spojeni sa svojim roditeljima. Meni toplo oko srca kad pomislim da je njima lijepo Nadam se da će i tebi ovo saznanje pomoći
klemzi moja
ja vas citam a suze same teku. Da vam dragi Allah podari svu ljepotu ovog svjeta i nagradu za vas sabur na onome svijetu
zene drage divim se vasoj snazi, vasem duhu i vasoj vjeri.
Veeseelaa, veliki za tebe...strašno mi je žao ...baš nekako nemam riječi utjehe...da ti Allah podari sabura da što lakše podneseš gubitak i oporaviš se od svega...a tvoja Ajrica će te čekati u džennetu...
Draga moja drugarice, podijelila sam s tobom tako puno briga, a sada ne znam šta da uradim da ti bude lakše. Da mi je da makar dio te tuge uzmem i nosim za tebe. Bit će ako Bog da dječice zdrave i vesele kao njihova mama. Daj sebi vremena da rana zacjeli, zaboraviti nije ljudski niti ti to možeš, ali živi ljubav koju imaš u mužu i Ajši...
Ti znaš da sam ja na isti način izgubila jednog mlađeg brata i nekako me tješi pomisao da nas naš anđeo odnekud ipak gleda i čeka dan kad ćemo svi biti zajedno...a do tad život ide dalje i treba ga iskoristiti na najbolji način. Oni bi tako htjeli, sigurna sam...
draga moja Funky hvala ti na riječima utjehe ja sam dobro, oporavljam se, živim idem dalje, pomalo bezglavo al idem.... danas sam vodila Ajšu u vrtić i sve tete su plakale, a ja nisam, stisla sam zube i glasa nisam pustila.... žao mi je male Ajše koja još uvijek misli da je seka u stomaku, to me najviše "udari", ono kad ona poljubi stomak i kaže voli te sestra.... e tad bi vrištala no ja se nasmijem i kažem "i tebe Ajra voli, najviše, ovoooliiikooo"
tuga ti je jebena stvar, pustiš li je malo ona uzme maha, pa ti udje u svaku poru..... gledam se na ogledalu i sve je kao prije izuzev mojih očiju, u kojima će tuga ostati vječno
pa se pitam kako? zar poslije svega ne bi trebala izgledati drugačije...... zar svaka crta moga lica ne bi trebala izgledati kao krik???
draga moja Funky hvala ti na riječima utjehe ja sam dobro, oporavljam se, živim idem dalje, pomalo bezglavo al idem.... danas sam vodila Ajšu u vrtić i sve tete su plakale, a ja nisam, stisla sam zube i glasa nisam pustila.... žao mi je male Ajše koja još uvijek misli da je seka u stomaku, to me najviše "udari", ono kad ona poljubi stomak i kaže voli te sestra.... e tad bi vrištala no ja se nasmijem i kažem "i tebe Ajra voli, najviše, ovoooliiikooo"
tuga ti je jebena stvar, pustiš li je malo ona uzme maha, pa ti udje u svaku poru..... gledam se na ogledalu i sve je kao prije izuzev mojih očiju, u kojima će tuga ostati vječno
pa se pitam kako? zar poslije svega ne bi trebala izgledati drugačije...... zar svaka crta moga lica ne bi trebala izgledati kao krik???
Moja S., ...sta reci na ovo...iz dubine duse sam uzdahnula...da ti dragi Allah da sabura i snage. I radosti...da bude lakse nositi tu bol sto vjecno ostaje.
Svaka crta tvog lica, svaka nit tvog tijela, svaka misao tvog uma i svaki kutak tvoje duše dok ti dah prolazi tijelom će biti krik. Na žalost. Na tugu. Na bol.
Ali...
Uvijek postoji "ali" i hvala Stvoritelju na tome. Ali tvoje lice će biti milovano njenim malim rukicama, tvoja misao će bježati iz tuge, bježati prema njoj, tvoja duša će puniti se njenom ljubavlju, tvoj dah će prožimati njenu sreću, a tvoje ruke čežnjivo traži njene kose, njeno nevino maleno lice - lice malene Ajše koja sada negdje tu oko tebe trči malenim korakom, osmijehom ti plijeni pažnju, traži da ti sjedne u naručje i zagrli te malenim ručicama željnim tvoje ljubavi...
I ona, tvoja malena djevojčica Ajša je smisao tvog putovanja života i razlog tvoje borbe za sutra, za dan poslije, i dan poslije...
A maleno biće koje Svevišnji uze Sebi - uvijek će biti tu, gledati vas negdje odozgo, i smijati se vašim osmijesima, uživati u vašoj ljubavi, osjećati vaše zagrljaje. Zato, zbog nje koja više nije sa vama, nemojte biti tužni.
S. ne moram ti reći da budeš jaka, - jer to ti jesi. I ustajem, u stavu mirno, i divim ti se, kao insan, kao žena, kao majka, kao sestra ...
Svjesna sam da ne postoje riječi koje bi te utješile draga naša veselice. Mogu samo da ti pošaljem . Vidim da se trudiš da ne pokažeš pred drugima koliko patiš, ali ne skupljaj tu bol i tugu u sebi. Isplači se, suze ne liječe tugu, ali je zacjeljuju.
znam da ti sad nista ne znaci ovo sto cu ti reci,al vrijeme zaista lijeci rane i vremenom bude lakse.
ja se juce isplakah,dvoje prijatelja javilo da je kupilo stan,a muz u isto vrijeme dolazi kuci i govori da su nišani za mezar zavrseni. pomislih u sebi "eh,neko gradi zivot a ja nišane svom djetetu". bude vremenom lakse sto se tice osjecaja bola i tuge,ne boli ko prije,sve se pretvorilo u neki žal sto moje dijete nije tu sa nama da dijelimo sve nase sretne trenutke zajedno.
znam da ti sad nista ne znaci ovo sto cu ti reci,al vrijeme zaista lijeci rane i vremenom bude lakse.
ja se juce isplakah,dvoje prijatelja javilo da je kupilo stan,a muz u isto vrijeme dolazi kuci i govori da su nišani za mezar zavrseni. pomislih u sebi "eh,neko gradi zivot a ja nišane svom djetetu". bude vremenom lakse sto se tice osjecaja bola i tuge,ne boli ko prije,sve se pretvorilo u neki žal sto moje dijete nije tu sa nama da dijelimo sve nase sretne trenutke zajedno.
ovo je tako strasno molim Boga da vam olaksa, sve i jednoj
Draga moja zelim ti puno sabura i snage da lakse nastavis dalje,ljubim te puno mila
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.