Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Veeseelaa mila Nemam riječi .. Iako te ne poznajem - čitam i suze same teku .. Neka ti dragi Bog olaksa tugu i bol koju osjecas .. Podario ti je divnu osobu koja ocito zavrjedjuje ljubav koju gajis prema njemu !!Uz tebe sam svim !!
< Poruku je uredio Mrvica_83 -- 13.12.2012 22:19:08 >
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba
tako me je tješio, tako je bio uz mene sve radi da mi bude lakše nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezar kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke..... kad zatvorim oči mogu je osjetiti
draga vesela..... sta da ti kazem
ali HB pa imas tog predivnog muza pored sebe, koji ti pruza nesebicnu ljubav,razumijevanje.....HB pa imas i prekrasnu djevojcicu, zdravu i zivu.....HB pa ti je dragi Bog dao toliko snage da to sve podnosis kako podnosis......
i da, tvoj muz je takav kakav jeste, jer zna sta ima pored sebe, ima tebe....tebe!
Vesela, ja sam jednom pročitala da su umrla djeca u džennetu, na nekom brdu (čini mi se) i da ih čuvaju Ibrahim a.s. i Sara, i da će na Sudnjem danu biti spojeni sa svojim roditeljima. Meni toplo oko srca kad pomislim da je njima lijepo Nadam se da će i tebi ovo saznanje pomoći
Vesela, ja sam jednom pročitala da su umrla djeca u džennetu, na nekom brdu (čini mi se) i da ih čuvaju Ibrahim a.s. i Sara, i da će na Sudnjem danu biti spojeni sa svojim roditeljima. Meni toplo oko srca kad pomislim da je njima lijepo Nadam se da će i tebi ovo saznanje pomoći
Vesela Sreca pa imas divnog muzica koji ti pruza potpunu podrsku,imate divan brak i vasu Ajsicu.... Milion je pitanja zasto,kako,sto) Samo ON zna sto,tvoja Ajra cuva mamicu svoju i cekat ce te gore isto9 sto moja mamica mene ceka....i cuva
dosta toga si mi rekla... što me skaršilo... i da su te izborli...i kad su saučešće došli da ti izjave...i da si je rodila živu i ime da ste joj dali kako ste planirali... da se i doktor čudi kako iz škoslek trudnoće tako... da sponatni jeste tažka i bolan al kad rodiš i ode ti i da ti je teško kako A reći...i šta... sve brzo, isprekidano u bolu... ja sam se trudila da ne plačem ne ječim u slušalicu... da te utješim...kao da utjeha iz mojih usta je moguća...tim cipela hodala nisam...al jeste ti majka...ona je svoje čedo odgojeno u mezar posla...i rekoh ti ona je snagu imala vas dvoje na put izvela...jaka moraš biti imaša za koga...
i imat ćeš ako Bog da još za pet njih
Ti si vesela...
klemzi moja
"Prenosi Muslim u svome Sahihu od Ebu Hassana da su mu umrla dva sina , pa je pitao Ebu Hurejru m.,r.a :"Da li si cuo od Poslanika ., sallalahu alejhi ve sellem ., neki hadis koji ce mi olaksati gubitak bliznjih ?"
Ebu Hurejre , r.a ., odgovori :" Da , njihova su djeca male dzennetlije , pa ce jedno od njih sresti svoga jednog ili oba roditelja pa ce ih uzeti za ruku ili odjecu isto kao sto ja drzim komad tvoje odjece , i nece ih pustati sve dok ga Allah ne uvede u Dzennet zajedno sa njegovim roditeljima ." (Muslim )"
♥
dosta toga si mi rekla... što me skaršilo... i da su te izborli...i kad su saučešće došli da ti izjave...i da si je rodila živu i ime da ste joj dali kako ste planirali... da se i doktor čudi kako iz škoslek trudnoće tako... da sponatni jeste tažka i bolan al kad rodiš i ode ti i da ti je teško kako A reći...i šta... sve brzo, isprekidano u bolu... ja sam se trudila da ne plačem ne ječim u slušalicu... da te utješim...kao da utjeha iz mojih usta je moguća...tim cipela hodala nisam...al jeste ti majka...ona je svoje čedo odgojeno u mezar posla...i rekoh ti ona je snagu imala vas dvoje na put izvela...jaka moraš biti imaša za koga...
Tvoje rijeci su i meni pomogle onda... I puno znaci... Veselice mislim na tebe i ti to znas.. Pokusala sam ti reci mnogo u malo rijeci, ali bit ce abd prilike da se dusa otvori. Ljubim te
IZVORNA PORUKA: klemzi
hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?
Neka ti Allah posalje olaksanje i smiraj...Ispuni svoje srce svojom Ajsicom.Neka ti je ziva i zdrava. Milion je rijeci koje bih ti htjela reci, a ne mogu ih poredati u pravu recenicu. Jos jednom, beskrajno mi je zao.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
klemzi moja
"Prenosi Muslim u svome Sahihu od Ebu Hassana da su mu umrla dva sina , pa je pitao Ebu Hurejru m.,r.a :"Da li si cuo od Poslanika ., sallalahu alejhi ve sellem ., neki hadis koji ce mi olaksati gubitak bliznjih ?"
Ebu Hurejre , r.a ., odgovori :" Da , njihova su djeca male dzennetlije , pa ce jedno od njih sresti svoga jednog ili oba roditelja pa ce ih uzeti za ruku ili odjecu isto kao sto ja drzim komad tvoje odjece , i nece ih pustati sve dok ga Allah ne uvede u Dzennet zajedno sa njegovim roditeljima ." (Muslim )"
♥
Ovo i ja procitah
Vesela,ti si nasa heroina
Draga moja vesela! Sasvim slučajno sam saznala..... Kako se samo čovjek glupo osjeća u ovakvim situacijama!! Šta da ti napišem a da zvuči makar malo utješno...... Tako mi je žao, tako sam tužna.... ooooooo, ne daj se draga moja...... uh žao mi je
Hanady ti kad si me zvala ja ne znam ni šta ti rekoh..... poslije kontam šta rekoh ja Di nekako sam bila u nekom polusnu
joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba
tako me je tješio, tako je bio uz mene sve radi da mi bude lakše nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezar kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke..... kad zatvorim oči mogu je osjetiti
Draga Vesela, tek vidjeh sta se desilo. Zao mi je . Ne postoje rijeci utjehe, ali postojis ti koja si uvijek bila pozitivna i vesela. Budi to i dalje zbog svoje princeze Ajse i zbog svog dragog muza. Poslije kise dolazi sunce, i aBd kao sto tvoj muz kaze "rodices ti jos petero djece"...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.