|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posljednji pozdrav Ajri!
12.12.2012 11:07:08   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 276
12.12.2012 11:09:09   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: mamine oci

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

user posted image

user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 277
12.12.2012 11:47:32   
Honey3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 278
12.12.2012 11:57:51   
snjeguljicaa

user posted image user posted image user posted image jednostavno nemam rijeci jako jako mi je zao Dragi Allah vam dao saburauser posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 279
12.12.2012 12:12:47   
Super Beba
vesela
user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 280
12.12.2012 13:01:06   
Mya_81 RR

Naj, najveći user posted image
user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 281
12.12.2012 13:13:46   
reallove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 282
12.12.2012 13:36:16   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

ljubim te veselice moja user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 12.12.2012 13:49:03 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 283
12.12.2012 14:27:49   
aazra
Veeseelaa mila user posted image user posted image user posted image

Duša je sad na nekom ljepšem mjestu...user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 284
12.12.2012 14:35:53   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: D_K

draga vesela, sve smo tugovale sa tobom i molile se da izdrzis ovo tesko iskusenje.
user posted image user posted image user posted image

i sad sve mislimo na tebe. nisam te nikad u zivotu srela a svaki dan mislim na tebe user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 285
12.12.2012 15:00:03   
minie
Vesela  user posted image

Ni ja te nisam upznala, ali si u mojim mislima bila stalno ovih dana. Da vam dragi Allah olaksa dane koji dolaze...

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 286
12.12.2012 16:18:43   
Amam

user posted image user posted image za tebe jaka zeno....

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 287
13.12.2012 15:35:19   
amanullah

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Da tebi i tvojoj porodici Bog da snage, sabura i hrabrosti da ove teske trenutke prevazidjete....
Tako mi je zao Vesela user posted image user posted image
Budi nam jaka....

amin user posted image user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 288
13.12.2012 15:43:25   
neki x

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Dusice draga..tako bih te rado zagrlila, ne da ublazim tvoj bol jer moj zagrljaj za to nije dovoljno jak, vec samo da ti dam do znanja da mislim na tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 289
13.12.2012 18:01:59   
sporty mamaa

Draga Vesela jako mi je zao sto si morala proci sav taj pakao... Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku.... Sve ce ovo jednom biti proslost, a tvoj andeo ce te gledati i cuvati s neba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
13.12.2012 21:58:03   
veeseelaa
Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

hoću aBd, poslije kiše dodje sunce

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze
"ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 291
13.12.2012 22:01:30   
rerica

Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze

ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

Neposredna veza do poruke: 292
13.12.2012 22:01:44   
anidla

divan je!!!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 293
13.12.2012 22:03:28   
veeseelaa
ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....user posted image user posted image

hvala draga
sve ste vi meni divne
mnogo mi znači što ste uz mene
sve te sms poruke, pozivi, telegrami
ma nemam riječi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 294
13.12.2012 22:10:54   
veeseelaa
divan je!!!

joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba

tako me je tješio, tako je bio uz mene
sve radi da mi bude lakše
nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezaruser posted image
kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" user posted image
opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu
zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke.....
kad zatvorim oči mogu je osjetiti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 295
13.12.2012 22:12:26   
Hanady RR
user posted image
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 296
13.12.2012 22:13:13   
teacher75
joj veselauser posted image ne daj se, duso mojauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 297
13.12.2012 22:14:20   
veeseelaa

Hanady ti kad si me zvala ja ne znam ni šta ti rekoh..... poslije kontam šta rekoh ja Diuser posted image
nekako sam bila u nekom polusnuuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 298
13.12.2012 22:15:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

joj veselauser posted image ne daj se, duso mojauser posted image

ljubim ja tebe
držim se ja , šta me snadje dobro sam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 299
13.12.2012 22:15:31   
ajla86
nemam rijeci da te utjesim ejr utjehe nema....
nadzi je u Ajsi svojoj i porodici....
svaki dan mislima na tebe....na tvoju svaku bolnu suzu...
nadam se da ces se sto prije oporavivi-psihicki- ti to mozes i moras jer valja ici daljee....

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *