Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 22:13:43
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Ma ima'l mene gdje na tim slikama?
Sretna mama evo tebi još i veći
Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?
Hannice, za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)
jesi li ti sinoc spominjala da ides u bingo hoces da pravis kolace...ili sam ja opet prolupala..mislim opeeet..pa reko ako si ih napravila da se prikacim..
Hannice...mislim bile bi slike jos bolje..da je Niki imala volje da mi poziramo..dok se mi napucimo...nju volja prodje..
ma imadoh ja volje, ali vi se nikad napuciti u isto vrijeme..na kraju ti vise nisi mogla od smijeha Hannice stavi neke normalne slike ovdje na temu, bas bih i ja da ih vidim kad tm popravi racunar
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.12.2012 10:47:12
Ninushka
Ahhh Henna, sad se sjetih da sam kontala praviti kolače još prekjučer, ali pravit ću ih tek danas :)))))))))))))9 eto koliko sam ja čovjek od riječi. Ali za kolače nikad nije kasno :) Bujrum ;)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.12.2012 10:49:50
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ma postavit cu ja slike ako vi nemate nista protiv,nije do mene.Samo da mm racunar popravi.Ima par slika koje nisu za javnost,to cemo ja i Henna cuvati u inboxu.
pametno moje... sad ce zene pomisliti sta smo mi to radile tamo....kad ono...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.12.2012 15:19:58
Hannica
Ma jedva i slike postavi,Umicu mi u rukama.Hoce ona da tipka. Trebala sam staviti slike u vecem formatu,ne vidi se bas najbolje,ali hajd...
Evo,na prvoj slici su palachinken i Mahdi,na zadnjoj hatepsut i Tarik. Niki83 u sarenom dzemperu,ja sam u crvenoj kosulji,a henna ze u ljubicanstvenom dzemperku,cupe je ninuska,a s kratkom kosom sretna mama. M
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.12.2012 15:26:20
Ninushka
Bravo Hannice, slike su superiška!!!! Zar sam toliko čupava pa me prozva čupom, a baš sam ovdje u najmanje čupavom izdanju ikad :)))))))))
Stvarno, ne mogu ni zamisliti kako si postavila sličice.... već zamišljam dječicu oko tebe...i oko kompjutera i na kompjuteru i na ekranu .... hihihihi Jedva čekam reprizu, ljubim vas i grlim sve....
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.12.2012 15:33:23
ananas_ze
jeste mi lijepe