Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.12.2012 23:08:28
Hannica
I meni je bilo super,drago mi je sto sam vam se pridruzila nakon godinu i nesto. Nadam se da slijedecu kafu necu toliko cekati. Ninushka i sretna mama "najs t mit ju." hennci sutra ti posaljem one fejsbucke slike.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.12.2012 23:09:58
gerberka
hannice meni bas nesto zao sto ne stigoh zbog tebe, nedi, niki i moje kone malene..jel bila niki? ja evo raspremam..bio nam kum sa djevojkom. bas nam je bilo lijepo.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.12.2012 23:28:38
gerberka
mene prosli put zeznuo zub, sad gosti, e treci put treca sreca
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 10:10:34
Ninushka
Djevojke, divne ste!!!! Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 11:36:34
sretna_mama
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Djevojke, divne ste!!!! Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 17:56:49
Hannica
Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila. Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali. Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 18:01:28
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila. Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali. Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.
mašala..srce slatko ko zensko..odmah se docepala svojih nogu..a affan?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 18:07:39
Hannica
Ma afko nista,i ne pomislja,on samo vrisne i mama nosa. Umica se vec odavno priprema,prije 10-ak dana pocela se pustati po korak-dva, a od sinov vec 5-6 koraka napravi,dodje do mene,pa sva hepi. Afan ce samo odluciti kad je vrijeme i poceti hodati,kod njega nema priprema,ili moze ili ne moze.
A koki bit ce slike,ima jedna fina palachinkina,ali ne moze se porediti s mojom i henninom. Sve to dok racunar proradi.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 19:20:43
niki83
Ja sam uvijek za kolace! I za kafu! Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis Hannice za Umu! Masallah! Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 19:36:03
gerberka
IZVORNA PORUKA: niki83
Ja sam uvijek za kolace! I za kafu! Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis Hannice za Umu! Masallah! Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile
niki, casna pionirska...i kad bi zemljotres bio..ja cu otresti prasinu sa sebe i nastavljam put ka TC
hannice, CESTITAMO prvekorake
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 19:41:54
henna ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Ma ima'l mene gdje na tim slikama?
Sretna mama evo tebi još i veći
Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?
Hannice, za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)
jesi li ti sinoc spominjala da ides u bingo hoces da pravis kolace...ili sam ja opet prolupala..mislim opeeet..pa reko ako si ih napravila da se prikacim..
Hannice...mislim bile bi slike jos bolje..da je Niki imala volje da mi poziramo..dok se mi napucimo...nju volja prodje..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.12.2012 20:50:23
Hannica
Ma postavit cu ja slike ako vi nemate nista protiv,nije do mene.Samo da mm racunar popravi.Ima par slika koje nisu za javnost,to cemo ja i Henna cuvati u inboxu.