|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.12.2012 13:50:46   
Lulu_08
Kod mene je stanje sada 70 okruglo, 0.5 kg spalo, mada mislim da bi realno moglo biti vise jer sam uuuuuuuuuuuuuuuuuuzasno napuhana, user posted image kasni 2-3 dana a stomak hoce eksplodirati. Ja bih voljela u narednih 6 mj izgubiti 5kg, ali bez nekih rigoroznih promjena jer za sada iskljucivo jos dojim malu - ako imate neke savjete BUJRUM hehe. Vjezbe ce ici sporije i teze jer su mi se razdvojili trbusnjaci u trudnoci.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 4476
14.12.2012 14:12:30   
canim
lulu jesi radila trbusnjake poslije prve trudnoce ?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4477
14.12.2012 14:42:58   
Bebica11
evo jos jedne kruskasteuser posted image

ja sam sa 70kg znala nositi 38br kosulje a suknja 42user posted image

sad moram bas vidjeti u koji mogu statiuser posted image

lani sad je prava trka kad smo na istomuser posted image

ps. ko ima iskusva s pelenskim osipom nek ode tamo na temu, cura mi se izasula pa nemam iskustvauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4478
14.12.2012 14:53:24   
Bebica11
evo maloprije sam probala kosulju koju prije nisam mogla zakopcati 42br zakopcala obukla i knap mi je ono ne puca al nije ni siroka, ja nosim malo sire jer sam pokrivena

i majica iz terranove M komotna mi doduse sad ne znam jel od pranja se razvuklauser posted image

a kad sam bila najdeblja nosila sam XL, tj 46 br mi je najveci u ormaru doduse sve je to meni i debeloj komotno bilo jer ne nosim usko

ovo sve za gore dole je 46 br suknje radi kukovauser posted image a nosim isto komotno nekad se suknja na meni okrene da to ne primjetimuser posted image toliko komotno nosim, ovo da imate predstavuuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4479
14.12.2012 14:59:26   
boombar
Bebice posto sam u zurbi, da ne idem na temu .. mustela za pelenski osip .. nama je rijesila problem u roku od 3 dana. Oko 25KM je ali vrijedi svakog kf!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4480
14.12.2012 19:35:42   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Bebica11

nevjerovatno kako hidzama ubrza proces a i pazila sam vala basuser posted image

ma, daj jel fakat ovo radiš,

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4481
14.12.2012 20:21:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ne radim ja..odem u ordinaciju kod dr pa on radi meniuser posted image

i osvjedocila sam se u korisnost isteuser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4482
14.12.2012 20:23:07   
canim
Eno ima fina ponuda za hidzamu na e-kuponu.

Bebice ja sa 70 kg nema sanse da sam se mogla utrpati u 38, ustvari jedino ono siri modeli, ali ako je model da imalo prati liniju, ma nema sanse da sam se mogla utrpati u to. A dole je bio skromnih 44-46 user posted image uh draga, sta ti je reci zena i po user posted image

Ja sebi napravila salep, mislila sam bili kafu ili salep ali ipak salep preovlada, nisam odavno, sad razmisljam bili peglala ili cistila cilim user posted image 'dok popijem salep pa cu skontati a prije toga moram kadaif sastaviti, eno preprzen, krema se hladi....njamii bit ce sutra kadaifa....bujrum zenice kod mene na salep i kadaif user posted image

Neposredna veza do poruke: 4483
14.12.2012 20:32:20   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ne radim ja..odem u ordinaciju kod dr pa on radi meniuser posted image

i osvjedocila sam se u korisnost isteuser posted image

ama, pogrešno se izrazih, mislim nisam mislila da ti radiš lično,

a ja sam mislila, ma ruku bih u vatru stavila da se to samo kirsti kod bolesti, odnosno kod izlječenja nekih bolesti, e svašta insan nauči na ovoj našoje temi

canim, neka hvala, ipak nisam toliki egzibicionista

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4484
14.12.2012 23:32:07   
reallove
Hi zenice..Ja sam pocela sa vjezbamauser posted image ..Jest da su one malo lakse vjezbice,trbusnjaci,vjezbe za noge,tegovi,konopac,ali dobro je i to...Na traku cu kad uhvatim vremena,neda mi se ovako,Ameen je strasno nemiran,ne smiruje se nikad,stanem na traku pa samo palim i gasim..Samo jel me vidi da sam pocela vjezbati bjezi,eh onda ga uhvatim,pa se ponovo vratim na traku i sve tako..Ove sada vjezbice odradim kad on zaspe..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 4485
15.12.2012 12:14:20   
reallove
Dan mrsaviceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4486
15.12.2012 12:16:09   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: canim

Ma ja sam j.lo gradje ili ti kruska user posted image tako da ako je gore 36/38 dole je 40/42 user posted image uzas, a tako bih volila da sam obrnute gradje user posted image

I ja sam, na žalost isto ovakve građeuser posted image
Ali eto, mm kaže da sam njemu savršena, njemu se sviđa moja poveća pozadinauser posted image
Uglavnom, kod mene ista kilaža - 58. Ne da mi se nikako ispod user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4487
15.12.2012 12:17:38   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice..Ja sam pocela sa vjezbamauser posted image ..Jest da su one malo lakse vjezbice,trbusnjaci,vjezbe za noge,tegovi,konopac,ali dobro je i to...Na traku cu kad uhvatim vremena,neda mi se ovako,Ameen je strasno nemiran,ne smiruje se nikad,stanem na traku pa samo palim i gasim..Samo jel me vidi da sam pocela vjezbati bjezi,eh onda ga uhvatim,pa se ponovo vratim na traku i sve tako..Ove sada vjezbice odradim kad on zaspe..

Pa nema ti bolje vježbe nego trčati za nemirkom, ako ništa druge nije dosadno ko traka za trčanjeuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4488
15.12.2012 12:23:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma ja sam j.lo gradje ili ti kruska user posted image tako da ako je gore 36/38 dole je 40/42 user posted image uzas, a tako bih volila da sam obrnute gradje user posted image

I ja sam, na žalost isto ovakve građeuser posted image
Ali eto, mm kaže da sam njemu savršena, njemu se sviđa moja poveća pozadinauser posted image
Uglavnom, kod mene ista kilaža - 58. Ne da mi se nikako ispod user posted image

Pa ti si onda zgodnica zeno...ima te tamo gdje trebauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4489
15.12.2012 12:24:59   
reallove

Pa nema ti bolje vježbe nego trčati za nemirkom, ako ništa druge nije dosadno ko traka za trčanjeuser posted image

i ja se tako tjesimuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4490
15.12.2012 12:25:57   
MicoTico

E ja bih radije, da me ima malo više gore, a malo manje doleuser posted image
Eto čiso da se "racionalnije" rasporedi user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4491
15.12.2012 12:29:50   
reallove

E ja bih radije, da me ima malo više gore, a malo manje doleuser posted image
Eto čiso da se "racionalnije" rasporedi user posted image

mene ima svugdjeuser posted image ..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4492
15.12.2012 17:16:05   
lani
E drage moje, nema gde me nema! Po svuda me ima! user posted image

Ali htedoh vam reci kako je ovaj zivot nepavedan prema nama "krupnijim damama" (da ne kazem bas debelim), pravila sam danas krofne (banuli neplanski gosti) i svi se rasturise od vrucih krofni a ja pecem, preznojavam se i tuzno gledam kako svi jedu!user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4493
15.12.2012 17:52:20   
Hannica
lani mi smo svoje krofnice pojele unaprijed,inace ne bi bilo viska kg.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4494
15.12.2012 20:48:22   
Bebica11
danas je moj BRLJ DAN

DOMACA LAZANJA by mm, sok od kruske, nutela namaz, neskvik.....pa odsad cu valjda pametnijeuser posted image

jos sam oplakala ZBOG GLUPOSTI, hormoni rade u 16, samo mi fali da se ispostavi da samuser posted image jer sam u trudnoci stalno plakala inace ne placem

danas kasni 15-ti dan, prosli put je 15 dana kasnila, a sad evo i taj termin cu probitiuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4495
15.12.2012 22:17:09   
canim
Bebice pa imaš li još kakvih simptoma user posted image kupi test pa provjeri, vidjela sam da i u dm ima testova pa gdje ti je bliže, ili tamo, ili u apoteku. Ne sekiraj se bezveze, pa sta i da jesi, taman si smrsala dovoljno da se možeš opet debljati user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4496
15.12.2012 22:23:30   
Bebica11

Bebice pa imaš li još kakvih simptoma user posted image kupi test pa provjeri, vidjela sam da i u dm ima testova pa gdje ti je bliže, ili tamo, ili u apoteku. Ne sekiraj se bezveze, pa sta i da jesi, taman si smrsala dovoljno da se možeš opet debljati user posted image

koliko su u dm-u testovi, ma vise me stid kupovati, rece ova sizi, kupila u lokalnoj apoteci prije heftuuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4497
15.12.2012 22:56:05   
canim
Ne sjecam se, nešto mi se u glavi mota cijena oko 3 km ali nisam sigurna, imaju vise nekih tipova, stoje uglavnom tamo gdje su ulosci, ja kupovala uloske i vidjela te testove i kontam bas super da su počeli prodavati, kad zatreba aBd da kupim. A to sto ti kasni, može i od stresa, pa čak i od promjene kilaze, tako da nemora biti da si trudna.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4498
16.12.2012 10:07:33   
lani
Dobro jutro drage! Ja sam celu noc sanjala kako jedem cokoladnu toru! I celu noc me grize savest, sto sam pojela dva parceta a ne jedno!user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4499
16.12.2012 11:34:14   
MicoTico
Lani, tačno znam kako ti jeuser posted image
Kad se odreknem određene vrste hrane, obavezno je cijelu noć sanjam, samo mene ne grize savjest, čak ni u snu user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *