|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pokloni za djecu
3.10.2011 13:39:11   
leona81
ma ne bih to bas veliko sto moze i on voziti jer bi me njegovi roditelji roknuli...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 351
4.11.2011 8:23:03   
mala86
rodjak sutra slavi 13 rodjendan a ja user posted image ,nemam pojma sta bi mu kupila

lani sam kozmetiku,sad mi glupo i ove godine to

odjecu isto ne znam,ne znam sta voli,sta oni nose sad

uh bas sam ko ovaj smajlic user posted image  user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 352
4.11.2011 9:47:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

rodjak sutra slavi 13 rodjendan a ja user posted image ,nemam pojma sta bi mu kupila

igricu neku za komp ili ps ako ima...pitas one prodavace koje igrice su trenutno hit medju 13 godisnjacima. Imas odlicnih lego maketa (avioni, helikopteri, roboti) koji stvarno lete ili se krecu. Nazovi pa roditelje pitaj u kojem je fazonu...ako voli skejt...kupi mu skejt....a imas i onih malih skejtova sto se prstima vozeuser posted image i svu popratnu opremu rampe etc....koje, baj d vej, nisu nimalo jeftine (prodavnica prekoputa bbi)...a mozda skuplja lovu za nesto...pa mu daj samo lovu. Ako voli citati kupis mu enciklopedije neke...voli li muziku?..novi mp3 tj.4user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 353
4.11.2011 9:55:42   
mala86
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mala86

igricu neku za komp ili ps ako ima...pitas one prodavace koje igrice su trenutno hit medju 13 godisnjacima. Imas odlicnih lego maketa (avioni, helikopteri, roboti) koji stvarno lete ili se krecu. Nazovi pa roditelje pitaj u kojem je fazonu...ako voli skejt...kupi mu skejt....a imas i onih malih skejtova sto se prstima vozeuser posted image i svu popratnu opremu rampe etc....koje, baj d vej, nisu nimalo jeftine (prodavnica prekoputa bbi)...a mozda skuplja lovu za nesto...pa mu daj samo lovu. Ako voli citati kupis mu enciklopedije neke...voli li muziku?..novi mp3 tj.4user posted image

hvala user posted image

mislim da nemaju komp jos (ako u medjuvremenu nisu kupili)

mislila sam mozda i neka drustvena igrica,monopol ili nesto tako user posted image
i to mi palo na pamet,jer ima godinu stariju sestru,a ide zima

idem do grada poslije pa cu vidjet
hvala svakako

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 354
8.12.2011 17:02:59   
mala_sa
Eh ovako, trebaju mi mame djevojcica starosti od 7-8 godina...

Naime, zeljela bih obradovati dvije djevojcice, ali ja nemam pojma sta da im kupim. Sta je njima u tom uzrastu zanimljivo, a da nisu lutke i torbice (to sam vec kupovala user posted image ). Svaki prijedlog je dobro dosao user posted image

Ja sam razmisljala o ovome:
user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 355
1.5.2012 11:18:01   
sos15
Pozdrav,

Evo jedan prijedlog za poklon za krštenja, rođendane ili babine. Mene je oduševio. Riječ je o pletenim dekicama sa imenom djeteta, a može i sa nekim likom iz crtića. Ne znam kako postavljate slike na forum, ali ako nekoga interesuje kako izgledaju ove dekice može pogledati u mom albumu. Nadam se da ću nekom pomoći.
P.S. Možete mi pomoći kako da postavim slike na forum, bila bih vam zahvalna.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 356
15.5.2012 23:03:14   
ziki
Citav dan razmisljam i grdim se kako sam najgora majka al ne znam sta da kupim rodjenom djetetu za 1. rodjendan. Plan je bio gusjnicu sveznalicu, al kad smo posli po poklon nije bilo, sad mislim ne bih ipak igracku jer ih ima previse. Od Nemirka ima guralicu, ima tricikl, konjica... tako neke vece. Nemam bas veze sta bih. On voli Bumbu, to je dobio za Bajram. Nemirko je dobio za prvi rodjendan simbolicno, Pokoja to je sam izabrao, prva igracka za koju mu je poletela ruka jer je bas voljeo crtano. Sta sad bebi???????

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 357
15.5.2012 23:05:44   
M kao Mama
Ja sam vidjela neki dan tako famozan poklon na FB, žena radi satove, nešto zaista predobro, ja akobogda planiram kada dođee druga beba da uradim zajednički curama, baš je efektan, a radi

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 358
15.5.2012 23:06:37   
shejla
imaju super drevene igracke u knjizari Svjetlost... za razne namjene i raznih cijena user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 359
15.5.2012 23:13:58   
škorpija
sad se zamislih, ja iskreno nikad nisam kupila malcu ništa niti za jedna od tri rođendana, nisam vala ni kontala da trebam, pa stalno mu nešto kupujemuser posted image

ja bih jednogodišnjaku kupila kakav bubanj, ili još bolje šerpu i hrpu kašikauser posted image , šalu na stranu, neki dan sam u merctoru vidjela super slikovnicu tipa onih opipaj, ima slika životinje, na njoj je krzno, dlaka, vuna, perje ili šta već ima i glasa se , simpa je skroz, koša čini mi se 36 KM

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 360
15.5.2012 23:16:22   
ziki
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja sam vidjela neki dan tako famozan poklon na FB, žena radi satove, nešto zaista predobro, ja akobogda planiram kada dođee druga beba da uradim zajednički curama, baš je efektan, a radi
Mozes li mi poslat link na pp ili na FB

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 361
15.5.2012 23:28:25   
ziki
Haha skorpija u pravu si. Mi smo za 1. Nemirku kupili Pokoja, za drugi nista, za treci bicikl(mito i korupcija pred rodjenje brata a nije se 3x na njemu provozo) 1. rodjendan mi je ipak poseban, nesto moram. Ovi satovi mi zanimljivo zvuce mada im ne bih zajednicki jer ce zajedno slavit rodjendane i to na nasu 6. godisnjicu braka.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 362
7.8.2012 15:50:47   
chuci
treba mi ideja za poklon za curicu od 4 godine

ima bebu što plače, ima kockica, ima biciklo, ima kuhinju

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 363
7.8.2012 15:54:39   
Skvo RR
1. romobil
2. kuhinja
3. set za crtanje i bojenje (sa magnetima)

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 364
7.8.2012 15:57:13   
chuci
1. ima
2. kupili joj za 3 rođendan
3. šta je to i gdje se ima kupiti

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 365
16.11.2012 23:28:38   
animagical
treba mi ideja za poklon djecaku koji puni 3 godineuser posted image jako je blizak, znaci moze i skupo... i jako je aktivan, nikada ne sjedi, ima kamaru lego kocki, ali se rijetko njim ai igra.. za sad amu je omiljeni kamion na koji on sjede i gura se, pa razmisljam je li rano za romobil? imaju veliki stan... ili mozda nesto prakticno, tipa odjeca, skafander, pare... od crtica voli tomicu, traktora toma i ostalu raju tog tipa, pa mislim i o kompteu dvdova s crticima... rockas je odmah iza nove godine

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 366
16.11.2012 23:42:07   
mala_sa
Ja stalno vidjam djecica bas tog uzrasta na romobilima, tipa ovog, i bas su za taj uzrast.

https://www.google.fr/search?q=trottinet+18+mois&hl=fr&client=safari&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BMGmUN_bO66Z0QWVwIHYAw&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=768&bih=928#biv=i|7;d|5UqNf45et4RQ7M:

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 367
16.11.2012 23:46:40   
teacher75
moja lana je dobila bas za 3.rodjendan ovakav romobil- pepa pig sa 3 tocka, malo ga voza al vise ga vuce za sobom, jer ju je strahuser posted image al voli ga pravo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 368
16.11.2012 23:47:54   
teacher75
a mozes mu kupiti i onaj veliki sto sa alatima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 369
16.11.2012 23:49:00   
teacher75
ovako nesto:
http://www.svezakucu.rs/www/catbrowser.php?qcatid=595

Neposredna veza do poruke: 370
16.11.2012 23:50:01   
teacher75
http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/set-alata-djecu-ii-oglas-3993396

Neposredna veza do poruke: 371
26.11.2012 16:09:32   
mala_sa
Da li je djevojcicama od 4 i po godine prerano pokloniti igricu ovog tipa. Jel djeca u tim godinama znaju prepoznati brojeve???

Bit igrice je iz ove zdjelice u sredini uhvatiti u kasiku nekoliko kuglica sa brojevima; i pogledati da li se slazu sa brojevima na kartici. Ko prvi potrosi kartice on je pobjednik.

user posted image

Neposredna veza do poruke: 372
14.12.2012 10:31:49   
ivannna
Eh ni ja nemam pojma sta pokloniti mojoj curici za novu godinu, a sta za prvi rođendan, nema bas previse igračaka, dosta toga je improvizovano, al najviše se zabavi kad joj stavimo kutiju sa svim tim pred nju pa ona vadi i razgleda. Najviše voli da se igra dobacivanja sa lopticama, baca koooo velika, nevjerovatno, pa sam mislila za novu godinu kupiti puno onih plastičnih loptica raznih boja al ne znam gdje.
Jel ko vidio negdje ovo:
user posted image
ili ovako nešto još bolje
user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 373
14.12.2012 10:40:20   
Lady26
Ivanna, mi imamo ove loptice, kupljene u konzumu ljetos, 100kom
Mislim da ima u vecini trznih centara....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 374
14.12.2012 14:21:42   
chuci

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Da li je djevojcicama od 4 i po godine prerano pokloniti igricu ovog tipa. Jel djeca u tim godinama znaju prepoznati brojeve???

Bit igrice je iz ove zdjelice u sredini uhvatiti u kasiku nekoliko kuglica sa brojevima; i pogledati da li se slazu sa brojevima na kartici. Ko prvi potrosi kartice on je pobjednik.

user posted image

gdje se ovo ima kupiti? pliiiz. hoću ja da se igram dok ajša ne skonta

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *