|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
30.11.2012 9:09:32   
cick
Pozzz, zeljela bih da vas pitam da li je iko radio inseminaciju kod Bahcecija i kakva su iskustva????

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 876
30.11.2012 17:58:03   
nedzla.

IZVORNA PORUKA: cick

Pozzz, zeljela bih da vas pitam da li je iko radio inseminaciju kod Bahcecija i kakva su iskustva????

dobro došla user posted image

ja sam radila, sve je super prošlo, ali nije uspjelo user posted image
što se tiče pripreme, doktora, organizacije sve je na nivou, ali eto kod mene nije upalilouser posted image
inseminacija je 800 KM + lijekovi user posted image

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu cick)
Neposredna veza do poruke: 877
30.11.2012 20:43:56   
beka80
Pozdrav za sve hrabre ženice. Može li mi neko hitno odgovoriti koliko košta spermiogram u Bahceci klinici? Idem da pretražim po temi možda je neko već pisao. Hvala.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 878
   RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo...
30.11.2012 20:55:38   
beka80

IZVORNA PORUKA: ray

neko je gore pomenuo da spermiogram ulazi u ovu cijenu od 4K. ja nisam tako razumjela. cak mislim da sam pitala posto je to kod njih i rekli su mi 100km.

Našla sam. user posted image

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu ray)
Neposredna veza do poruke: 879
30.11.2012 23:30:41   
cick

IZVORNA PORUKA: nedzla.

IZVORNA PORUKA: cick

dobro došla user posted image

ja sam radila, sve je super prošlo, ali nije uspjelo user posted image
što se tiče pripreme, doktora, organizacije sve je na nivou, ali eto kod mene nije upalilouser posted image
inseminacija je 800 KM + lijekovi user posted image

Hvala najljepse na dobrodosliciuser posted image i na informacijama, zao mi je sto nisi uspjela prvi put, ali ako Bog da, treba se nadati sljedeci put user posted image . Puno srece ti zelim da uspijes.

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 880
3.12.2012 10:18:17   
sos15
Pozdrav,

Ima li koja djevojka da je sad u postupku?

(odgovor članu cick)
Neposredna veza do poruke: 881
3.12.2012 13:22:27   
delila1986
ja cekam rezultate analize hromosoma sa Medicinskog faxa, pa idem na konsultacije kod doktora za FET?
POZZZ

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 882
3.12.2012 13:32:18   
sos15
Delila, želim ti da nalazi budu uredni, te da sledeći postupak bude uspješan. Ti ideš na FET, zar ne?
Ja sam već pikalica,pa sam se nadala da će se javiti još neka cura koja je sad u postupku da malo razmijenimo iskustva.

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 883
3.12.2012 13:38:36   
delila1986
da , ja idem na Fet..
hvala na podrsci, sretno i tebi i svima nama!
da se radujemo zajedno!!

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 884
3.12.2012 16:49:39   
Mikano
Drage moje trudilice,
Pratim vase postove vec neko vrijeme jer se spremam za postupak ICSI u Bahceci klinici u Hadzicima. Trenutno sam u fazi prikupljanja nalaza koji su mi potrebni i nadam se da cu vec u januaru biti spremna za postupak user posted image
Iza mene su četiri insjemenacije i jedna ICSI koja je rezultirala biohemijskom trudnocom. Sve ove postupke sam radila kod dr Mehmedbasica.
Dijagnoza je smanjem broj i pokretljivost spermatozoida kod MM i policistični jajnici kod mene.
Na konsultacijama u Hadzicima su mi dali spisak nalaza koje trebam uraditi i onda doci sa njima kod dr na pregled da vidi da li mogu krenuti u postupak ili ici na pripremu za postupak (kantracepcija) jedan mjesec.
Mozda vec ima napisano pa sam preskocila te postove, a interesuje me koju terapiju propisuje Bahceci u postupku? Čula sam da koriste neke injekcije koje se ne mogu nabaviti kod nas. Je li neko u privatnoj reziji nabavljao injekcije za VTO?
Svima koji su trenutno u postupku zelim puno strpljenja, snage i pozitivnog razmisljanja, a onima koji ocekuje rezultate bete zelim trocifrenu brojkuuser posted image user posted image user posted image
Veliki pozdrav za trudilice

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 885
3.12.2012 17:10:39   
sos15
Mikano,

ja sam sad u postupku i od terapije sam dobila: puregon, femaru, menopur, cetrotide i ovitrelle. Sve osim menopura možeš kupiti i kod njih. Ja sam dio kupila kod njih, a dio u Srbiji, mada sam vidjela da se može kupiti i u Hrvatskoj, neke sam našla i u Banja Luci. Ne znam kakvo je stanje u Sarajevu, ali javiće ti se već neko od cura ko je bolje upućen, Sretno!!!

(odgovor članu Mikano)
Neposredna veza do poruke: 886
3.12.2012 20:55:07   
Jelena86
Sos15, znači i ti si pikalica user posted image user posted image user posted image
jupiiii, još samo da kod supruga bude sve ok i da se nađe koji plivač...čuvam fige do neba, sretnoooo user posted image

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 887
3.12.2012 21:51:05   
sos15
Hvala draga, idem tvojim stopama!user posted image Kako napreduje pikanje? Ja ću sebe pohvaliti: prvi dan se tresla kao prut, sad sam već prava profesionalka. Samo da mm nađu koji spermić u nedjelju i biće sve super.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 888
3.12.2012 22:45:42   
Jelena86
hehe, ista sam ti...kaže mm da je u svemu prvi put najgori, i u pravu je bio, heheheuser posted image
sad to ide toliko rutinski da nisam mogla ni zamisliti. iako me boli malo trbuh, ali nije strašno, s obzirom da sam već 30-tak injekcija dala..
ljubim te, sretnoooo, javim se nakon uzv u četvrtak, nadam se sa dobrim vijestima...
sretno svima user posted image

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 889
3.12.2012 22:48:11   
Mikano
sos 15
naravno da ce naci super plivaca u nedjelju, samo hrabro, bice to OK. Ubrzo ćeš aBd biti user posted image i cijelog postupka ces se sjecati sa user posted image
Puno srece i ostalim curama koje su u postupku

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 890
3.12.2012 23:55:58   
nedzla.
Drage saborke iz Bahcecija user posted image

Mikano dobro došla i da aBd uspije ICSI kod Bahcecija, želim ti od user posted image +++

Sos 15 sretno, da se pronađu plivači i uspije aBd user posted image

Delila user posted image aBd još malo pa ideš aBd po svoje user posted image user posted image

Ostale ženice user posted image

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu Mikano)
Neposredna veza do poruke: 891
5.12.2012 19:47:03   
sos15
Pozdrav djevojke!

Danas sam bila na folikulometriji i doktor je zadovoljan, kaže da ima više od 10 folikula i da je endometrij 6mm. Sjećate li se kakav je endo bio kod vas 5. dan stimulacije i koliko je bilo folikula i kojih dimenzija?
Doktor kaže da bi punkcija mogla biti u nedjelju ili ponedjeljak? Koji dan stimulacije je kod vas bila punkcija?

(odgovor članu Mikano)
Neposredna veza do poruke: 892
6.12.2012 0:02:40   
Jelena86
to je sasvim dobro..
barem za mene i moj pojam reakcije na stimulaciju, jer sam ja low responder, ja imam po 2-3 folikulića....endo je dobar za 5 dc, s tim da će ti sigurno do 10.dc, sigurno narasti na minimalno 8 mm, što je optimalno za oplodnju (od 8-14, tako nekako sam pročitala). meni se čini da sam imala 6 dc 3 folikula po 12 mm, tako nekako...ali ovo ti govorim po sjećanju.

meni je punkcija bila jednom 11., a drugi put 12. dc, ciklusi su mi inače kraći, a i folikulici su mi brzo rasli, pa da ne bi došlo do puknuća.
ali to je sve individualno.
sretno ljube, čuvam ti fige do nebaaaaaaaaa user posted image
p.s.ja sam sutra na folikulometriji, nadam se da će biti dobre vijesti user posted image

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 893
6.12.2012 9:43:51   
sos15
Hvala Jelena86,

malo si me umirila, ali sam ja sinoć bia premorena pa sam napisala 5, a ono je bio već 6. dan stimulacije, istina uzv je rađen prije injekcija. Ma, valjda će sve biti ok.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 894
9.12.2012 20:45:50   
jakuta
draga sos 15,od srca ti želim da uspijes.
Pisi nam kako si prosla,jel sve OK.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 895
9.12.2012 20:49:17   
jakuta
Pozdrav drage moje zenice :).
Prije 12 dana radila sam kariogram u Sarajevu,cekam rezultate.
A za nrekih 15-ak dana idem na kontrolu.
Vec sam vam pisala da mi je prosli mjesec dr.odgodio stimulaciju,jer folikuli nisu "uniformisani" kako rece.
Nadam se da ce ovaj put biti sve dobro,samo me brine sto dolazi nova godina,i da li ce dr. raditi za novu godinu.
Ljubim vas.Cuvaje se

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 896
9.12.2012 20:51:28   
mersudina 27
Pozdrav drage zenice,sta ste se uspavale,nigdje nikoga vec par dana.

Sta nam je sa sos15 nadam se da si dobro, zelim ti mnogo srece i dosta kvalitetnih JS.Evo malo pozitivnih vibrica za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozzz za sve zenice sa ove teme

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 897
9.12.2012 21:03:00   
whish
jakuta, gdje si radila kariogram, na medicinskom, dipu ili privatno? Ako si radila na Kosevu, mozes molim te reci sta ti je sve trebalo?

sretno!

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 898
9.12.2012 21:05:21   
mersudina 27
jakuta ne brini ti za dr.on i ako ode to je na dva dana,a ako imaju nesto sto se ne moze odloziti tu su.
Zalim ti mnogo srece i da sto prije udjes u postupak.

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

Neposredna veza do poruke: 899
9.12.2012 21:13:36   
delila1986
pozdrave drage moje!

sve smo se uspavale..ali to je kako kazu " zatišje pred buru"..heh..
kako vidim, bice nas dosta u krajem decembra na programu, pa bice lijepih vijesti za novu godinu, aBd.
zelim svima da novu godinu docekaju sa lijepim vijestima i da se zajedno radujemo.

mersudina, kako ti provodis svoje vrijeme, jel sve uredu??

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vrijeme
krofnica 2

Hoce li biti ljeta ove godine

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 41

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *