|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
3.12.2012 13:15:42   
teacher75
u kojem azelu?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3701
3.12.2012 13:23:05   
ninuska

IZVORNA PORUKA: teacher75

u kojem azelu?

Ja sma vidjela u titovoj. Doduse, bilo je prije 15-ak dana. Najbolje je da nazoves i vidis da ne ides djabeuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3702
5.12.2012 19:51:00   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Hannan

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...

Ne bih znala gdje kupiti, ali je neka zenica prije par dana spominjala da je pravila kod tasnara te zamjenske kajseve , d ali je izgubila ili slomila ne sjecam se, ali nije mogla nigdje naci original da kupi.

Hvala Hananuser posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 3703
5.12.2012 19:52:34   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: tajra

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se.

Ako mislis na kopcu, tj. na plasticni dio, a ne platno...
mi smo kupovali na pijaci Otoka...imaju mnogo oblika i velicina...

Ako ti to treba javi, kupit cu ti...

Da to mi treba, sa platnom je sve ok, ali jedan dio od kopce pukao. mogu ja uslikat da vidis ako ce pomoc. Joj ako ti nije tesko bila bih ti zahvalna, samo mi napisi kako da ti platimuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3704
6.12.2012 19:16:12   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se.

Ako mislis na kopcu, tj. na plasticni dio, a ne platno...
mi smo kupovali na pijaci Otoka...imaju mnogo oblika i velicina...

Ako ti to treba javi, kupit cu ti...

Da to mi treba, sa platnom je sve ok, ali jedan dio od kopce pukao. mogu ja uslikat da vidis ako ce pomoc. Joj ako ti nije tesko bila bih ti zahvalna, samo mi napisi kako da ti platimuser posted image user posted image

Slikaj, ali mi napisi i dimenzije (sve su razlicite)...
obecavam da cu ti potraziti...

I platit ces mi user posted image
Znam ja koliko sam bila sretna kad sam to pronasla i nadam se da ce biti i za vas...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3705
7.12.2012 0:07:49   
sporty mamaa
Joj Tajra srce si, hvala punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sutra uslikam, danas nisam stigla, jos jednom hvaaaalaaauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3706
7.12.2012 18:00:12   
ninuska
Drage zene, treba mi torba za user posted image stvari. Imam neku,ali se sva pocijepala, los kvalitet. Znate li gdje ima kupiti povoljnih?
Gledala sam Graco i one u DM-u ali su mi nekako male, trebala bi mi neka malo sira.

Neposredna veza do poruke: 3707
7.12.2012 18:01:20   
teacher75
ja to nemam, ja sve strpam u svoju normalnu torbu koju nosim inaceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3708
7.12.2012 18:04:11   
chuci
ja imam onu iz dm i super mi je.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3709
7.12.2012 18:11:07   
ninuska
Nema sanse da mi stane u obicnu torbu. Doduse, kad idem do grada ok, ali kad krenem do svojih treba mi hrpa stvari, pelene, rezervne stvari,bocice, maramice, ma znate vecuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3710
7.12.2012 18:14:47   
teacher75
ja ne nosim bocice pa mi sve stane,tj.pelene i vlazne maramice,eventualno jedna presvlakauser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3711
7.12.2012 20:44:38   
Ramona11

IZVORNA PORUKA: ninuska

Drage zene, treba mi torba za user posted image stvari. Imam neku,ali se sva pocijepala, los kvalitet. Znate li gdje ima kupiti povoljnih?
Gledala sam Graco i one u DM-u ali su mi nekako male, trebala bi mi neka malo sira.

Kupila sam torbu za user posted image stvari u Merkuru na Otoci, radnja na zadnjem spratu. Bila je negdje oko 30 KM. Sta sve u nju trpam bas je izdrzljiva user posted image
Evo slicna ovoj - http://shop.aksa.rs/baby-hit-torba-sa-prostirkom.html

Nisam znala koliko je ljubavi u mom srcu dok me neko nije nazvao MAMA!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 3712
7.12.2012 20:50:48   
chuci
ja sa sobom inače nosim jednu presvlaku, 2-3 pelene, tanko pakovanje vlažnih maramica iz dm, i još neke sitnice tipa pipa(cucla), i u toj torbi nosim i svoje stvari koje mi trebaju da ne bih nosala dvije torbe. ako idem dalje onda ubacim još nekoliko pelena, i još jednu ili dvije presvlake zavisno gdje idem i koliko ostajem. podlogu za presvlačenje ne nosim jer ima ona što je doša uz torbu i dosta je dobra. i sve mi to stane u torbu. nekad preko još prebacim i dekicu. a mislim da su sve ove torbe za bebe tu negdje. meni je bitno da imam onih džepova da mogu naći stvari sitne da mi se ne zagube. ova ima i vanjske džepove baš praktične. u njih mi stane fino ajšina flaša s vodom ili sok.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Ramona11)
Neposredna veza do poruke: 3713
8.12.2012 11:37:23   
anđelo
eh meni treba pomoć .naime trebam napraviti masku zeca za priredbu svom I..
ja sad ne bi da to bude ona tipična maska koja prekrije cijelo lice da se samo oči vide ,već bih kupila negdje uši zečije koje bi bile na glavi a ja bih mu nacrtala zečijei nosić i brkove....

pa gdje takve uši mogu naći ...neke lijepe velike, a da mogu čvrsto stajati?

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3714
8.12.2012 11:42:55   
Visnja RR
mozda da kupis neki rajf pa na njih nalijepis usi koje napravis...zaista nigdje nisam vidjrla da se mogu samo usi kupiti :)))

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 3715
8.12.2012 11:55:12   
chuci
mooožda ima gotov rajf sa playboy ušima u accessorize u bbi. nekad sam to tamo vidjela

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3716
8.12.2012 22:07:36   
mamma mumi
Molim vas da li zante gdje u gradu ima se kupiti vunenih kapica za malu bebu , a i vece decke, kao i stitnika za usi?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3717
8.12.2012 23:52:31   
sporty mamaa
Draga tajra ja skroz smetnula uslikatuser posted image Sutra cu, obecajem user posted image

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 3718
8.12.2012 23:53:14   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Molim vas da li zante gdje u gradu ima se kupiti vunenih kapica za malu bebu , a i vece decke, kao i stitnika za usi?

Mi smo kupili fine tople u bingu... 5 km, a bas su slatke i da imaju stitnike za usi...

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 3719
8.12.2012 23:56:26   
M kao Mama
ja predivan komplet kapica, poistavljena znači baš zimska, šal i rukavice uzela maloj na pijaci Sirano 15 KM

Neposredna veza do poruke: 3720
9.12.2012 0:31:47   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: anđelo

eh meni treba pomoć .naime trebam napraviti masku zeca za priredbu svom I..
ja sad ne bi da to bude ona tipična maska koja prekrije cijelo lice da se samo oči vide ,već bih kupila negdje uši zečije koje bi bile na glavi a ja bih mu nacrtala zečijei nosić i brkove....

pa gdje takve uši mogu naći ...neke lijepe velike, a da mogu čvrsto stajati?

Možeš naći samo playboy raif sa ušimauser posted image Moja kolegica ga kupila i u tangama sa tim ušima dragom priredila suprise user posted image
Nego,bez šale, uzmeš fino rajf, deblji karton koji možeš obojiti ili zašiti platnom (kako želiš) i napraviš uši koje poslije nakačiš na rajf. To je čas posla.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 3721
9.12.2012 17:42:02   
škorpija
gdje kupiti helanke, kvalitetne, tanke da nemaju previše elastina,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 3722
9.12.2012 17:43:52   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje kupiti helanke, kvalitetne, tanke da nemaju previše elastina,

u teranovoj , ...imaju tankih i meni su kvalitetne ...imala sma ih i prije...
nepunih 10 KM koštaju...ima i izbor boja baš
ovo ako ćeš sebiuser posted image
a djetetu...u harisu tanke i bez puno lestatna 5 km...imaju icrne i teget i smeđe itd

< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.12.2012 17:46:49 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3723
9.12.2012 23:00:17   
sporty mamaa
user posted image
tajra to je to, ako vidis s jedne strane je pukao djelic...

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 9.12.2012 23:02:37 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3724
9.12.2012 23:12:02   
škorpija
hvala hanady za malca mi trebaju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *