|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
27.11.2012 20:04:00   
ElmaB
OVO MI JE HITNOOOOOOOOOOOO

Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 3676
27.11.2012 20:17:03   
canim
Meni se cini da sam vidjela ta krila u robotu na socijalnom u rozoj boji ali ne znam imaju li krzno, nisam zagledala vec samo usput primjetila, mozda se javi neko ko je kupovao pa zna detalje.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3677
27.11.2012 20:22:09   
ninuska
nisi pogrijesilauser posted image . I ja sam vidjela u istom Robotu, ali se ne mogu sjetiti da li imaju krila

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3678
27.11.2012 20:24:55   
bananica

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!

mi kupili u hrasniciuser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3679
27.11.2012 20:25:28   
bananica

IZVORNA PORUKA: bananica

mi kupili u hrasniciuser posted image

nasa su ljubicasta, al bilo je i rozih

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3680
27.11.2012 20:26:31   
Hanady RR
bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3681
27.11.2012 20:38:00   
R&T@
Kupi krila bilo gdje (Mars, Robot...) i lijepi krzno po njima...
Mozes iskoristiti i onu vatu u ruzicastoj boji...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3682
27.11.2012 20:39:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

ma poenta je smao krzna...napisla je na temi BB...
na bi s akrila skinula to jer joj trebauser posted image

a vidiš ideja sa rozom vatom može joj biti od pomoćiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3683
27.11.2012 20:46:34   
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..user posted image

naravno da ima

pretrazih kucu, jedva nadjoh krila, nema krzna, a bila sam ubjedjena da imauser posted image

< Poruku je uredio bananica -- 27.11.2012 20:59:34 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3684
27.11.2012 21:03:15   
Mamalica
Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe user posted image
Jel neko kupovao u zadnje vrijeme?

Moj mali princ - Adi 13.01.2011.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 3685
27.11.2012 21:10:42   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Mamalica

Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe user posted image

kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM

(odgovor članu Mamalica)
Neposredna veza do poruke: 3686
27.11.2012 21:11:54   
draguljče
Ima u Cicibanu čizama, dole guma, a gore nepropusno platno, 26 KM.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3687
27.11.2012 21:13:43   
bananica

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM

slazem se

Neposredna veza do poruke: 3688
27.11.2012 21:15:02   
Mamalica

Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji user posted image
Hvala mama alma user posted image

Moj mali princ - Adi 13.01.2011.

Neposredna veza do poruke: 3689
27.11.2012 21:50:32   
ElmaB

Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.

Ovo roza krzno moram naći do nedjelje.
http://www.dodaj.rs/f/3H/jE/38l06Rep/torta-sa-krznom.jpg

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3690
27.11.2012 21:53:35   
M kao Mama

Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.

pokušaj u metraži kod papagajke

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3691
27.11.2012 21:53:59   
bananica
aj , imala sam ja sal na taj fazon, pink je bio ( ne pitajte za sta je sluzio)user posted image user posted image
sutra potrazim pa ti javim jesam li nasla

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3692
27.11.2012 21:54:27   
M kao Mama

Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji user posted image
Hvala mama alma user posted image

ih za tebe ima da biraš u izbor trgovini u cipelićima

(odgovor članu Mamalica)
Neposredna veza do poruke: 3693
27.11.2012 21:58:27   
canim
Ja kao da sam vidjela negdje ovakav šal djeciji ali po sebi je imao kao zakacene visece plastične zvjezdice, nemogu se sjetiti gdje, može biti u robotu ali nisam sigurna. Ako ne nadjes nigdje otidji u radnju sa materijalima i kupi krzno, pogledaj one 2 radnje u papagajci oni imaju najveći izbor.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3694
27.11.2012 22:15:20   
ElmaB

pokušaj u metraži kod papagajke

Nema išao muž danas.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 3695
29.11.2012 22:33:55   
sporty mamaa
Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 29.11.2012 22:34:55 >

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 3696
29.11.2012 22:59:02   
Hannan

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...

Ne bih znala gdje kupiti, ali je neka zenica prije par dana spominjala da je pravila kod tasnara te zamjenske kajseve , d ali je izgubila ili slomila ne sjecam se, ali nije mogla nigdje naci original da kupi.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3697
3.12.2012 9:44:04   
teacher75
zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za user posted image do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 3698
3.12.2012 10:00:16   
R&T@

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se.

Ako mislis na kopcu, tj. na plasticni dio, a ne platno...
mi smo kupovali na pijaci Otoka...imaju mnogo oblika i velicina...

Ako ti to treba javi, kupit cu ti...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3699
3.12.2012 11:13:35   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: teacher75

zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za user posted image do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)

ja vidjela krasne mantilice u Azelu za curice, oko 30-tak KM..sad ne znam koji tacno brojevi, ali eto pogledaj user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *