Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja mislim da nema lijeka ;) I sama sam takva, al to bi trebalo trajati samo na pocetku, pa da se kasnije stabilizujemo. I ja isto ne mogu kafu, a prije sam je ko luda pila, a sad samo caj pijem, on mi odgovara i nije mi muka od njega.
kad sam nenaspavana strasno sam nervozna - strada svako ko mi je blizu a ne mogu da se izborim s aumorom nikako.. i ja sam bila pravi onaj coffeedrinker - pila crnu s malo secera - sad je smisliti ne mogu - sad popijem jednu malu soljicu bijele, sto bi rekli djecije- pola kafa a pola mlijeko .
Ja mislim da nema lijeka ;) I sama sam takva, al to bi trebalo trajati samo na pocetku, pa da se kasnije stabilizujemo. I ja isto ne mogu kafu, a prije sam je ko luda pila, a sad samo caj pijem, on mi odgovara i nije mi muka od njega.
kad sam nenaspavana strasno sam nervozna - strada svako ko mi je blizu a ne mogu da se izborim s aumorom nikako.. i ja sam bila pravi onaj coffeedrinker - pila crnu s malo secera - sad je smisliti ne mogu - sad popijem jednu malu soljicu bijele, sto bi rekli djecije- pola kafa a pola mlijeko .
A znaci iste smo :)) I ja isto popijem oko podne jednu soljicu bijele kafe i dosta;)))
Drage moje, da prijavim svoje simptome nakon dva testa . Bolovi u krstima 7 dana uzastopno, mucnina par puta bez povracanja, bol u zelucu (i dan danas) i uzasna pospanost (jos uvijek traje) te bolne grudi 7 dana prije . Ovih dana namjeravam aBd gin. da potvrdi! aBd! :) I vama zelim sto prije aBd .
Pozzz.... ja sam imala iste simptome kao kada trebam dobiti ( bolovi u donjem dijelu stomaka, grudi bolne i teske )..jedino sto sam primijetila da nisam onako nervozna kao pred menstruaciju....
Evo i sada u 6 sedmici trudnoce nemam nekih simptoma... i dalje me grudi bole, pomalo stomak...
ancika eto brzo ces saznati, 3-4 dana brzo prodje... ja sam uradila test na trudnocu na dan kada sam trebala dobiti, navecer... odmah su mi dvije crte pokazale bebu .... bila sam opustena, cak sam kupila i uloske par dana prije....
Mene je stomak bolio 2 dana prije ocekivane i bolovi su se nastavili na dan ocekivane i sutradan. Sve sam mislila da cu dobiti. Ali nisam HB . Inace me je prije bolilo samo npr. noc prije nego cu dobiti ili tek kad dobijem. Ne sikiraj se, bice to aBd.
isto tako i kod mene, sve kao da cu dobiti... zato sam i mislila da ce biti menzes, kad ono .... na pocetku sam trudnoce ( 6 sedmica ) jedino sto me grudi bole, nekad manje , nekad vise....
Nadam se da necu imati mucnine i povracanje...kada se one javljaju, znas li....
I ja sam na pocetku trudnoce tako da ne bih znala jos uvijek :) mada sve sto sma citala kazu da je individualno.. nekom je to prvi simptom.. pa od pocetka do kraja trudnoce, nekom prvih nekoliko mjeseci, a nekom nikako :) Ma samo da sve aBd bude ok, izdeverat cemo i to u koju god skupinu da spadamo :)
Cao cure! Već neko vrijeme pokušavam zatrudniti ali do sada nije uspjelo . Zadnju menstruaciju sam imala 12.10.Danas me boli stomak kao da ću dobiti, grudi isto. Previše je rano za menstruaciju, da li je moguće da je trudnoća?Baš me boli stomak. Ako je neko imao slična iskustva neka se javi.
Ja sam imala 10.10 zadnju menst. Mionab evo vec par dana i mene ubija stomak od bolova kao da cu dobiti,a nista..i grudi satraše.. Posto mi je ciklus 26 dana ,vec sam trebala dobiti znači. Ili sam se prehladila pa me boli ,al nikad nije ovako bilo, nego na sam dan me zaboli stomak,a ne ovo mrcvarenje kako ja to zovem .
< Poruku je uredio Thana85 -- 7.11.2012 0:28:09 >
Ja sam ostala trudna nakon 3 mj, samo se opusti i ne razmisljaj o tome hocu li sad hocu li sutra,jednostavno uzivaj sa svojim muzicem i ugledat ces II.Mozes piti folnu, ja sam je prije pocela piti i onda samo nastavila kad sam saznala da sam trudna. Kazu da mozda i to malo pomaze da prije zatrudnis. Drzim ti fige da sto prije ugledas II.
zenice trebam pomoc! znam da mi niko bas ne moze dati odgovor, ali barem savjet... od maloprije krvarim, tj imam nesto kao roze bjelo pranje ili roze isjedak! ima jos sedam dana do menstruacije, a prije nekih 8 bi bio dan zaceca grudi me bole vec 2-3 dana, a ne mogu da vjerujem da bi ovo bila M, to je tako rano danas je tek 21 dan otkako je prosla zadnja M , nemam nekih drugih simptoma, a stvarno je rano za test! Sta mislite? moze li ovo krvarenje biti implementacijsko?
kako da protumacim bolove u stomaku i krstima koji traju jos od ovulacije sve do danas, ne moguce je imati PMS 12 dana prije inace me boli stomak onaj dan kada dobijem, nije mi se ovo dosada nikada desavalo a nemam nekih drugih simptoma.
E ovako posto vidim da vas je tu punoo za mene "stari" trudnica, mama itd molila bi vas za pomoccc imam 17 god i imam sve siptome koje ukazuju na trudnocu citala sam puno o tom bojim se napravit test nzm sta da radim starcima nesmijem ni spomenit a abortus nema sanseee..e sad kako?! di?! sta?! molim par korisni savijeta