Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 14:44:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nunny
jeste aali je visnja rekla da mogu povesti svoje malo pile bez obzira sto ne dobija poklon...mislim da je to ok...ili ne mogu
ma možeš naravno.... ali eto u skladu sa spiskom...jer od 12 mj. do 6 godina...o školarci dolaze u prtanji svojih seke/brata al nisu na pisku jer ne dobijaju poklon sponzorisani :) tako da onda ima mjesto za još jedna 40-ti paketić na spisku
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 14:53:50
Anoniman
Posto je nama ovo prvo druzenje sa rr Djeda mrazom, kako ucestvujemo? Da li dajemo novac pa se od toga kupuje, ili mi kupujemo paketce? Ko sad podpada pod sponzorirani paketic? Visnja, pliz, de pojasni. U sustini, nama je bitno da smo zajedno, da se druzimo i fotkamo
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 15:00:53
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Posto je nama ovo prvo druzenje sa rr Djeda mrazom, kako ucestvujemo? Da li dajemo novac pa se od toga kupuje, ili mi kupujemo paketce? Ko sad podpada pod sponzorirani paketic? Visnja, pliz, de pojasni. U sustini, nama je bitno da smo zajedno, da se druzimo i fotkamo
I mi smo prvi put. I zanimaju me sva ova pitanja, jer ne znam kako to ide
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 15:37:07
neki x
Jao,nisam valjda... Ali koliko vidim ima gospodja koje su se prijavile,a ne pamtim kad su koji komentar "bacile" na bilo kojoj temi,a rekoste da trebaju biti aktivne clanice,al eto hajd...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 15:55:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
I mi smo prvi put. I zanimaju me sva ova pitanja, jer ne znam kako to ide
prioritet su djeca iz Doma... a ako bude sponzora vise (kao prosle godine) bice za svu djecu skromni paketici (s tim da su za djecu Doma uvjek malo bogatiji)... ako sponzori zakazu onda cemo se dogovoriti za uplatu paketica za nasu djecu (mada vjeruje da nece morati doci do toga) Skvo tradicionalno placa Djeda Mraza (100 km) treba platiti prevoz djece (100 km)... kupiti 70 vrecica, trake na metar, naljepnice da se napise ime prezime i neka recenica... danas smo na BB skupili 80 km...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.12.2012 15:58:39 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 1.12.2012 17:29:58
R&T@
Nadam se da cete svi moci...
Ali, iskreno, to sad malo bezveze... Ako je spisak zakljucen, onda je zakljucen... Mnoge forumasice su usle na temu, vidjele da je spisak zakljucen i kraj...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.