Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 11:24:37
ziki
Super. hoćemo li mi koje nećemo na zabavu moć da na račun uplatimo skromni prilog za DM?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 11:39:55
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ne ....
samo aktivne clanice...i svako sebe moze prijaviti...
Jel ovo znaci za zenice koje cu clanice, jave se povremeno ne nekim temama ili koje se redovno javljaju?
pa ko se redovno javlja on ce i vidjeti ovu temu... ako neko ima 500 ili 5000 postova svejedno je... a ko se uclani na RR samo da bi dobio paketic nije bas fer zar ne?
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 11:43:57
Anoniman
Visnja i mi se prijavljujemo i zahvaljujemo se Tajri sto nas se sjetila i izvojevala mogucnost da prisustvuju i nasi mali pacici/skolarci. Naravno, o nasem trosku
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 11:59:55
Emmy
Svaka cast na inicijativi, ponovo i ove godine .
Mi smo zaista uzivali prosle godine, druzenje je bilo vrhunsko, a i program. Takodjer se planiramo prijaviti i ovog puta.
Visnja izvini sto pitam, nama je DM sa slike ostao u jako lijepom sjecanju, jesam li dobro shvatila tvoj post da je covjek preminuo ili jednostavno se vise time ne bavi?