Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca - 2012 27.11.2012 19:54:45
Visnja RR
Drage RR,
i ove godine cemo odrzati tradicionalni docek Ringerajinog Djeda Mraza!
U 2010. i 2011 godini obradovali smo malisane iz Djecjeg doma Bjelave pa cemo to uraditi i ovaj put zajedno sa nasom djecicom. Uvjek je to i divna prilika da se okupimo, upoznamo sa novim virtuelnim prijateljima i da se proveselimo zajedno s djecicom i Djeda Mrazom :) Sjetite se bajkovite zabave prosle godine!!!
Mjesto druzenja je isto
Igraonica Zanzibar, 22. decembar, subota od 11 do 13/14 h
Od 01.12. cemo poceti sa prijavama RR djece (djeca do 6 g odnosno do polaska u skolu)...
Djece iz Doma ce biti 30 tako da imamo jos 40 mjesta za nasu djecu...
Iskreno se nadam da ce odziv sponzora biti dobar kao prosle godine!!!
Svi vi koji mozete pomoci i naci nam sponzore obratite se meni na pp!
Ovaj RR BB ce biti humanitarni i skupljacemo novac za placanje Djeda Mraza, prevoz djece kao i sitne potrepstine (kese, trake)...
Od sponzora za pocetak imamo:
Igraonica Zanzibar (koja ce pored ustupanja igraonice djecu Doma pocastiti picom, sokicima i kolacicima i prirediti adekvatnu predstavu)
Sjetimo se dobrog cika Dzeme koji vise nije s nama
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 20:36:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
za ideju, mjesto i vrijeme (moj rodjendan )
A mozemo li ikako "utrpati" i prvacice?
napravit ćemo belaj
ja sma krenula napisti jel možemo mi da ne razdaahamo djecu svojima kupimo paketić...al nije do paketića nego ograničenoga prostora...
a i tako ove godine proće sve bez nas...jer nismo za druženja... a smao s amlađom ne bih mogla...nikako...sestri bi joj srce puklo
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 20:36:47
Visnja RR
prvacice na zalost ne ali cu svakako reci sta ce biti u paketicu pa mama ako ima jedno mladje dijete moze slicno napraviti za prvacica... ipak moramo dati prostor maloj djecurliji... tako smo i prosle godine... jedino ako se desi da nas zatrpaju sponzorstvom...ali... nadam se da imate razumjevanje ...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 20:52:46
R&T@
Nisam ni mislila za paketic, vec za dozvolu ulaska... Znam da je uvijek guzva, ali cu se nadati i "viriti" temu... Mozda nas pustite da budemo sponzori svojoj djeci... Nema nas mnogo s prvacicem i mladjim djetetom (hanady, pahuljica, neki, taurus, haha...) Primite nas Cuj nase prve bebe velike za paketic...
Sretno s organizacijom i lijep provod zelim svima...
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 21:10:43
neki x
Nisam ni mislila za paketic, vec za dozvolu ulaska... Znam da je uvijek guzva, ali cu se nadati i "viriti" temu... Mozda nas pustite da budemo sponzori svojoj djeci... Nema nas mnogo s prvacicem i mladjim djetetom (hanady, pahuljica, neki, taurus, haha...) Primite nas Cuj nase prve bebe velike za paketic...
Da se neko ovde i mene sjetio...
Ja vec pocinjem kontati sta cu i kako za te paketice...Problem m ije sto imam i malenu od seke,pa ne bih da ih razdvajam...A tek njih dvojicu ne bih razdvajala...Pa cemo vidjeti sta i kako... Uglavnom praticu temu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 22:43:47
taurus
niste nas zaboravili
bojim se da ne napravimo zbrku sa školarcima
mi smo u subotu bili u Zanzibaru i moj R pita da li se sjećam kad smo tu dolazili po pakteiće
baš imamo lijepih uspomena sa RR, prošle sedmice kada su u školi učili prevozna sredstva sjetio se kako smo išli vozom u Zenicu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 27.11.2012 22:49:45
Hanady RR
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 28.11.2012 9:29:23
Neca xxx
Odlicna vijest!
I mi bismo zeljeli na ovu zabavu. Nadam se da ce biti mjesta za nas. Visnja, znam da ce broj paketica biti ogranicen, ali da li postoji mogucnost da roditelj napravi i donees paketic, a Deda Mraz ga preda djetetu? Sjecam se da je prosle godine bilo dosta zainteresovanih koji se vise nisu mogli prijaviti. pa bi ova mogucnost bila super. Naravno, opet bi trebalo ograniciti na neki broj zbog igraonice. Ali vise bi djece dobilo paketice od DM.