|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
11.4.2011 16:20:58   
Mila_80
naručujem kuhinju i dvojba mi je da li crvenu ili bijeluuser posted image  živa ne znam ...pomagajte

ESMA-to mi je ljubav-05.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 251
11.4.2011 16:28:36   
Skvo RR
bijelu...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 252
11.4.2011 16:31:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

bijelu...user posted image

slažem se...ja sanjam o crno-bijelojuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 253
11.4.2011 16:34:04   
chuci
i ja bi bijelu jer uvijek možeš ubaciti crvene detalje, a kad ti dosade promijeniš detalje i imaš npr crno bijelu, ili plavo bijelu, ili zeleno bijelu itd

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 254
12.4.2011 9:28:18   
Mila_80
Eto ga naručila sam bijelu kuhinju...hvala drage mojeuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 255
12.4.2011 11:05:40   
palachinken
Sad okreči zid u neku ludu ljubičastu i pun pogodak user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 256
12.4.2011 11:13:10   
ziki
Možda da razmisliš i o nekoj trava zelenoj ili nekim tapetama sa tim fazonom, trava, cvijeće u dijelu gdje nemaš pločice a pločice kao osnovna boja tapeta

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 257
12.4.2011 11:32:29   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sad okreči zid u neku ludu ljubičastu i pun pogodak user posted image

to sam i namjeravalauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 258
12.4.2011 11:33:41   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: ziki

Možda da razmisliš i o nekoj trava zelenoj ili nekim tapetama sa tim fazonom, trava, cvijeće u dijelu gdje nemaš pločice a pločice kao osnovna boja tapeta

vidiš i to je dobra ideja...razmislit ću...hvalauser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 259
23.6.2011 17:47:10   
DM
Višnja-šta bi na kraju s tvojom kuhinjom?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 260
31.1.2012 9:55:03   
DM

IZVORNA PORUKA: doublemum

Višnja-šta bi na kraju s tvojom kuhinjom?!

I tako nama višnja nikad ne pokaza svoju kuhinjuuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 261
4.4.2012 15:03:36   
shpagica
E sad sam izgleda na pravoj temi user posted image  molila bih preporuku za izradu kuhinje po mjeri ali u starinskom stilu, nesto kao

user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 262
5.4.2012 0:47:50   
milenium

IZVORNA PORUKA: shpagica

E sad sam izgleda na pravoj temi user posted image  molila bih preporuku za izradu kuhinje po mjeri ali u starinskom stilu, nesto kao

user posted image

user posted image user posted image user posted image kako je ovo dobro,ovo nikad neće izaći iz mode.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 263
6.4.2012 13:18:28   
Amam
Odlucili smo da radimo kuhinju,eh sad mi smo kako rece Visnja malo muhanati i nismo neki avanturisti sto tice eksperimentisanja s bojama,sad mi je kuhinja obicna gotova,u boji bukve,zid mi je boja breskve,a sto i stolice(u istom je sve prostoru ) bukovo s zelenim tapacirungom
Ovaj put sam odlucila da hocu medijapan,visoki sjaj,u salonu u kojem sam bila imaju mozda nekih 7-8 boja,meni se svidja kombinacija bordo(trula visnja)-crna,i svidjela mi se crna radna ploca,posto cu raditi sve ugradbene aparate osim friza,on mi je na drugoj strani,i uz njeg bi radila jos jedan dio kuhinje gdje bi mi isla i pecnica,na suprtonom zidu ce biti kuhinja viseci dijelovi,a donji dio ce ici na L,znam da ce mi biti na svakom zidu kuhinje,ali nemam ostavu,pa mi treba prostor.
Mislila sam da mi na donjem dijelu preovladava crna,a na gornjem bordo user posted image

radit cu i plocice,podne su mi kombinacija neke blago roze i sive,njih necu mijenjat,samo bi zidne ali koje boje da stavimbijele,sive user posted image ,i zidove moram krecit,mislila sam bijelo,jer ce mi kuhinja biti tamnijih boja.
Sad mi dajte savjete,prijedloge...

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 264
6.4.2012 13:30:00   
palachinken
Vidim ja da si ti rijesila kuhinju, dispoziciono, a boje su ti ostale? Meni je, lično, ta kombinacija prejaka, jer su obe boje dominantne. Obično ide bordo-neutrala ili crna-neutralna boja ili neka jaka boja-drvo(bordo-bež visoki sjaj je super kombinacija ili crno-bijela sa bordo detaljima). Zidne pločice, neku neutralu ili da probaš sa pjeskarenim staklom umjesto zidnih, ako ti zidna ide samo između gornjih i donjih elemenata? Staklo bolje izgleda, super se održava.
Traži radnu ploču 90cm, leđa će ti biti zahvalna. Traži kvalitetne okove i noge. Ako jos sta treba, samo viči. Radiš po mjeri ili kupuješ gotovu?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 265
6.4.2012 13:38:35   
hanabanana

Traži radnu ploču 90cm, leđa će ti biti zahvalna. Traži kvalitetne okove i noge. Ako jos sta treba, samo viči. Radiš po mjeri ili kupuješ gotovu?

Ovo obavezno.
Ili fino, stani i izmjeri da ti radna ploća bude u visini pupka.

Neposredna veza do poruke: 266
6.4.2012 13:43:25   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Amam

radit cu i plocice,podne su mi kombinacija neke blago roze i sive,njih necu mijenjat,samo bi zidne ali koje boje da stavimbijele,sive user posted image ,i zidove moram krecit,mislila sam bijelo,jer ce mi kuhinja biti tamnijih boja.
Sad mi dajte savjete,prijedloge...

Ako će ti kuhinja biti crna i bordo, onda pločice moraju biti bijele, i zidovi.
Meni lično su crno i bordo preagresivne.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 267
6.4.2012 13:51:56   
Amam

Vidim ja da si ti rijesila kuhinju, dispoziciono, a boje su ti ostale? Meni je, lično, ta kombinacija prejaka, jer su obe boje dominantne. Obično ide bordo-neutrala ili crna-neutralna boja ili neka jaka boja-drvo(bordo-bež visoki sjaj je super kombinacija ili crno-bijela sa bordo detaljima). Zidne pločice, neku neutralu ili da probaš sa pjeskarenim staklom umjesto zidnih, ako ti zidna ide samo između gornjih i donjih elemenata? Staklo bolje izgleda, super se održava.

Ma nisam jos ono zvanicno odlucila,isli u taj jedan salon da vidim okvirno cijenu,mozemo li sad ili da cekamo i onda na prvu mi te boje zapaose,sad kako razmisljam nisam vise tako sigurna zato trazim help user posted image .
Mozda cu sutra ici pogledati u jos par salona i da vidim staklo,ne znam kako se krecu cijene stakla,plocice ce mi doci ,mislim bice vidne kad se stavi ova nova kuhinja samo izmedju elemenata,inace su od poda.
Eh ti si me preduhitrila pa reklaa za noge,htjedoh pitati noge da ostavim vidne,nekako mi se cini ljepse ili onu lajsnu da stavim,nesto mi ona nije user posted image

I jos nesto da vas pitam koje su vam pecnice i ploce najbolje,citah malo po netu hvale elektrolux,i kod pecnica je pohvalno da ima ventilator odozgo da rashladjuje elemente user posted image .
hanabana ovo s pupkom mi je mozda bolja opcija,ja sam malesna zena user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 268
6.4.2012 14:12:40   
palachinken
Kakvu god kombinaciju boja odabereš, gledaj da tamnija boja ide bliže podu, a svjetlija gore. Također, gledaj da svi elementi iste dubine budu i iste boje. To su neke generalne smjernice, a ti onda pustiš mašti na volju user posted image
Meni je, u bordo-crnoj varijanti ovaj raspored dobar:
donji elementi crni, visoki elementi, gdje ti je ugradbena rerna, bordo, a gornje elemente da radiš od pjeskarenog stakla u aluminijskom ramu, da sve to malo "olakša". Evo približno:
user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 269
6.4.2012 14:29:36   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Amam

hanabana ovo s pupkom mi je mozda bolja opcija,ja sam malesna zena user posted image

Naravno, visina od 90 cm nije isto za ženu od 1,60 i 1,70 ili čak višlju.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 270
6.4.2012 20:13:34   
Amam

Kakvu god kombinaciju boja odabereš, gledaj da tamnija boja ide bliže podu, a svjetlija gore. Također, gledaj da svi elementi iste dubine budu i iste boje. To su neke generalne smjernice, a ti onda pustiš mašti na volju user posted image
Meni je, u bordo-crnoj varijanti ovaj raspored dobar:
donji elementi crni, visoki elementi, gdje ti je ugradbena rerna, bordo, a gornje elemente da radiš od pjeskarenog stakla u aluminijskom ramu, da sve to malo "olakša". Evo približno:
user posted image

Tako sam ja nekako i mislila,tamnija boja-donji dijelovi.
Hvala ti Chinko user posted image .
Malo sam virila po netu cak mi je fina i kombinacija bordo-vanilija user posted image  sad sam u dilemi

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 271
27.10.2012 16:35:01   
sretna_mama
Ima li mi neko preporučiti dobrog stolara za kuhinju..i prijedlog za boje..u jednoj ili 2 da radim?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 272
27.10.2012 16:50:59   
Crnkica
IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Ima li mi neko preporučiti dobrog stolara za kuhinju..i prijedlog za boje..u jednoj ili 2 da radim?

http://slkm.at/5358812

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 273
26.11.2012 22:52:21   
Amam
Evo i moje kuhinje,odmah po odlasku montera user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 274
26.11.2012 23:05:48   
Full Moon
Amam, al' blista user posted image , super je, sretno kuhanjeuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *