|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
5.11.2010 11:53:45   
muby
merima_s, Dinkice hvala za info

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 226
7.1.2011 11:33:34   
Ilhana RR
user posted image

Evo reko da postavim ovima koje se pitaju dokle smo =)

user posted image

user posted image

user posted image

Ima jos sice da se uradi i plus napa da se postavi...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 227
7.1.2011 12:39:55   
Amrino
Super ti je kuhinja zeno! user posted image user posted image user posted image
Pretpostavljam da osvjetljenje jos nije leglo pa su zato potamne slike ali vidi se najbitnije.
Odusevljena sam  user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 228
7.1.2011 12:42:30   
Ilhana RR
Nije jos osvjetljenje gotovo a i slikala sam mobitelom...

Hvala draga! =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 229
7.1.2011 12:52:22   
brzamala
Ilhana kuhinja ti je ekstrauser posted image user posted image user posted image Posebno mi se sviđa što je dobro osvijetljena, imaju dva prozora i volim ovako prozore iznad kuhinjskih elemenata. Za naše bosanske kuhinje mi je neobično što su ovi neki elementi (čini mi se šporet) na sredini i to mi se jako sviđa, iako sam to viđala samo u filmovima i u kuharskim TV emisijamauser posted image Svaka čast.

Neposredna veza do poruke: 230
7.1.2011 13:01:07   
Galicia
Prelijepa kuhinja. Boje na svom mjestu, bas onako kako ja volim. Sa srecom nek vam je.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 231
7.1.2011 13:57:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Predivnoooo, Sve mi se svidjauser posted image
Je li ovo stakleni mozaik umjesto plocica?

Neposredna veza do poruke: 232
7.1.2011 14:06:14   
Ilhana RR
Pahuljice, kontali smo stakleni mozaik al uzeli smo ipak porculanski jer je bila nestala boja koju sam ja htijela i tako da sam se odlucila za ovu sivu u raznim bojama sive...

Hvala drage moje =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
19.2.2011 14:15:31   
Anoniman
Upomoccccccccccccccccuser posted image
Imamo problem, mijenjamo kuhinju i sad nema boje koju smo htjeli, smrccc, radit cemo po mjeri ali fakat sam u uzasnoj dilemi za boje, zelim nesto svijetlo a bojim se da ce bijeli biti suvise sterilno, zelanu koju smo htjeli u kombinaciji sa sivom je nestala, i sad dajte prijedloge koju kombinaciju boja da izgleda lijepo a ipak neprolazno, jer necu to mijenjati zadugouser posted image hajde dadada i ostali umjetnici upomocccccccccccuser posted image

Neposredna veza do poruke: 234
19.2.2011 14:26:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Upomoccccccccccccccccuser posted image
Imamo problem, mijenjamo kuhinju i sad nema boje koju smo htjeli, smrccc, radit cemo po mjeri ali fakat sam u uzasnoj dilemi za boje, zelim nesto svijetlo a bojim se da ce bijeli biti suvise sterilno, zelanu koju smo htjeli u kombinaciji sa sivom je nestala, i sad dajte prijedloge koju kombinaciju boja da izgleda lijepo a ipak neprolazno, jer necu to mijenjati zadugouser posted image hajde dadada i ostali umjetnici upomocccccccccccuser posted image
koje ti je boje trpezarija? ostatak stana...dnevna...imas li ona kina...kako se zovu...kao niske komode...sta li vec ...koje su boje kauc and co inace daj mi boje u stanu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 235
19.2.2011 14:30:52   
Anoniman
Ma je...seuser posted image , dodji pa procijeni, hahahaha, salim se, imali smo crvenu kuhinju i ostajem pri tome da zelim nesto osvjezavajuce, mislim odvojena je kuhinja od trpezarije i nesu vazne ostale boje, ali ono zelim kad udjem u kuhinju da se nekako odusevim, ahahahaah,joj gluposti sta ja pisem, mislim boje koje me nece smarati a opet da je veselo, kontas li istauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 236
19.2.2011 14:35:00   
Anoniman

Ma je...seuser posted image , dodji pa procijeni, hahahaha, salim se, imali smo crvenu kuhinju i ostajem pri tome da zelim nesto osvjezavajuce, mislim odvojena je kuhinja od trpezarije i nesu vazne ostale boje, ali ono zelim kad udjem u kuhinju da se nekako odusevim, ahahahaah,joj gluposti sta ja pisem, mislim boje koje me nece smarati a opet da je veselo, kontas li istauser posted image

ma kontam ja tebeuser posted image user posted image
samo da ne bude sok sokova na ostatak stanauser posted image user posted image user posted image
znaci, neces nesto standardno...umirujuceuser posted image ono bez i smedja...haj mi barem daj plocice koje su boje...mislim u kuhinji

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 237
19.2.2011 14:37:36   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ilhana*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Wow,super je Ilhanauser posted image user posted image .

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 238
19.2.2011 14:38:44   
Anoniman
Ma ostat ce ove bijele,koje nisu bijele sjajne nego kao mat malo na sivo i mislim da je idealna podloga za ove vristece kao i za bijelo-sivu varijantu kuhinje, sta velis?

< Poruku je uredio sahara -- 19.2.2011 14:41:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 239
19.2.2011 14:43:54   
Anoniman
yes...imal sanse da mi uslikas jednu plocicuuser posted image

onda s sivo bijelom nemres pogrijesiti...ili crno, bijelo, sivom...ej ja sam negdje vidjela..mislim da je na socijalnom...pored onog friz. salona as...pa su bila totalno luda vrata nekad davno za te kuhinje...cak mi se cini kao crno-bijele fotografije...je li na staku...jesu li neki muzicari ili vec...naravno ne sva..samo neka...ili ja to haluciniralauser posted image ...a i to je moguce...ja cesto sanjam takve stvari pa kad udjem u prodavnicu ljudi me cudno gledaju...haj da proguglam malo...al ovo bi bilo bas otkaceno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 240
19.2.2011 14:47:28   
Anoniman
Hahahahahahah, hej to je bilo fakat i to Stuliceva slika i stihovi,hahahhaha, znam za to, a slikat ne merem sad, nemam vremena, a hajde onda ti saljem to na mail da se ne zahebajemo ovdje, ljudi traze korisne informacije,vaziuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 241
19.2.2011 14:48:03   
Anoniman

Hahahahahahah, hej to je bilo fakat i to Stuliceva slika i stihovi,hahahhaha, znam za to, a slikat ne merem sad, nemam vremena, a hajde onda ti saljem to na mail da se ne zahebajemo ovdje, ljudi traze korisne informacije,vaziuser posted image

valjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 242
19.2.2011 14:49:02   
palachinken
Nemoj sivu. Idi s nekim drvenim dekorom, ali svjetlijim. Recimo ovo:
http://www.vik-iverali.hr/materijali/h1277_st9_xld.jpg

I kombiniraj sa nekom punom bojom, budi luda, probaj petrolej ili ljubičastu:
http://www.holzhirsch.de/publish/binarydata/produkte/lieferprogramm/span_beschichtet/u532_st15.jpg
http://shop.asko-as.cz/FotoCache/Mid/u330_st15_l1.jpg

To gore su sve boje iz egger kataloga iverice. Dobra stvar je što ovo izbjeljeno drvo i tvoje sivkaste pločice traže neku intenzivnu boju. Možda još oker ili višnja crvenu? A za radnu ploču uzmeš neku sivu, s sitnim uzorkom, recimo kao beton ili kamen.

Meni recimo oker-žuta i orah idu pravo dobro. Tople boje. Ili svijetlo maslinasto zelena sa nekim šarenim drvetom.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
19.2.2011 14:52:50   
Anoniman
palachinken, hvala ti na pomociuser posted image , ma moram dobro razmisliti ali ti ja nisam uopce tip z ate varijante boja drveta i to, za ove drecave sam vise, kazem ti ta zelena je bila idealna ali je nemaju viseuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 19.2.2011 14:53:06 >

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 244
19.2.2011 14:52:56   
Anoniman
ej i naNdzarasta bi dobra ja mislim bila

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 245
19.2.2011 14:54:36   
Anoniman

palachinken, hvala ti na pomociuser posted image , ma moram dobro razmisliti ali ti ja nisam uopce tip z ate varijante boja drveta i to, za ove drecave sam vise, kazem ti ta zelena je bila idealna ali je nemaju viseuser posted image
a zar ne mogu poruciti...to je vjerovatno plocasti namjestaj...a sve ti firme manj vise imaju iste furnire...obidji prodavnice...i svako ko radi taj plocasti moze ti kuhinju napraviti po mjeri

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 246
19.2.2011 14:56:55   
Anoniman
dadada, upravu si sto se toga tice, ali ovoj firmi najvise vjerujem ali otom potom, svakako cu jos malo obici, a dotad smisljajteuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 19.2.2011 14:57:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 247
2.3.2011 17:34:09   
Bojanica
http://www.expohome.rs/c/galerija tu ima dosta slika kuhinja cini mi se preko 50...

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 248
2.3.2011 20:18:21   
Anoniman
Sahara, svidja ti se? Mojoj F. se strasno svidja user posted image , a ne bih ni ja imala nista protivuser posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 2.3.2011 20:19:57 >

(odgovor članu Bojanica)
  Neposredna veza do poruke: 249
3.3.2011 19:49:36   
Anoniman
Pahuljice, lijepa je, ma ima predivnih kombinacija, ali znas ipak dosta zavisi i koliko prostora imas i kakve su plocice itd., uglavnom odlucili smo da ce nam najvise odgovarati sivo-bijelo-staklenouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *