|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
29.10.2012 11:09:02   
rerica

IZVORNA PORUKA: Leena

Hvala vamuser posted image

Rerice, Allah razi Olsun i tebi i svima ostalim Bajram Serif Mubarek Olsun!

Nije stid pitati,stid je sutiti user posted image

to god znamo mi cemo odgovoriti,a Allah najbolje zna...user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2951
1.11.2012 21:03:24   
gerberka
ako neka zena zna molim da odgovori
kako sam saznala .. po Islamu će umrla maloljetna djeca na Sudnjem danu imati pravo šefaata, i da će djeca držati za odjeću svoje roditelje i neće ih puštati dok zajedno s njima ne uđu u džennet.
Da li znate da li vrijedi i za sponatni..u smislu dal Islam spontani pobacaj tretira kao gubitak djeteta...

Allah Vas nagradiouser posted image
ako neka zna, bas ne mogu pronaci odgovor user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2952
2.11.2012 1:11:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gerberka

kako sam saznala .. po Islamu će umrla maloljetna djeca na Sudnjem danu imati pravo šefaata, i da će djeca držati za odjeću svoje roditelje i neće ih puštati dok zajedno s njima ne uđu u džennet.
Da li znate da li vrijedi i za sponatni..u smislu dal Islam spontani pobacaj tretira kao gubitak djeteta...

da ce se zauzimati za svoje roditelje na Sudnjem danu da ali da " ce ih drzat za odecu i nece pustati dok..." stvarno nisam nikad cula user posted image
valjda se javne neko ko vise zna o oovme user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 2953
2.11.2012 9:31:37   
jasmin

Ne znam da li se odnosi na rani pobacaj user posted image . Raspitacu se.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2954
2.11.2012 10:02:15   
gerberka
meni je bitno dal cemo se sresti ako je bio spontani...user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2955
2.11.2012 13:12:53   
ananas_ze
meni mm rece da se spontani ne pikaju, samo zivo rodjena djeca koja su proplakala, kojima se klanjala dzenaza itd, gerberko i ja sam imala spontani,znam kako se osjecas, necemo sresti svoje izgubljene plodove, ima nesto sto Allah zna,a mi ne znamo, na nama je samo da dovimo dan Uzviseni podari najbolje za nas! user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2956
2.11.2012 13:40:31   
gerberka
pa ne razumijem, ako je plod zamro..dakle nesto je zivjelo u nama..e bas mi je krivo..da se i ne sretnemo user posted image

hvala za objasnjenje draga ananas

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2957
3.11.2012 8:28:35   
hatepsut
roditelji cija su djecica preselila do 12e godine imaju dzennet,tako negdje procitah user posted image Neka me neko ispravi ako pogresno procitah.s tim da ne moze taj roditelj radi svasta na ovom svijetu (opijanje,laganje,kradja,zinaluk) pa ocekivati dzennet.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2958
3.11.2012 8:50:13   
jasmin

pa ne razumijem, ako je plod zamro..dakle nesto je zivjelo u nama..e bas mi je krivo..da se i ne sretnemo user posted image

hvala za objasnjenje draga ananas

gerbo,ne budi tuzna,ako udjes u dzennet,imaces onoliko djece koliko zelis.
Slazem se s hatom,uslov je da ne cinis sirk i kufr i da su prisutni osnovni stubovi islama...namaz,post,zekat,hadz...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2959
3.11.2012 19:28:13   
gerberka
dobro, hvala vam

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2960
3.11.2012 20:12:41   
Bebica11

Omer r.a. je klanjao dzenazu djeci koja su umrla u trbuhu, i mnogi ashabi

ja LICNO vjerujem da cete se sresti ins.

imam i ja dva svoja pileta i imala sam san kad sam prvo izgubila da govorim nekome (uzimajuci ga za rukav) "ovako ce te tvoje dijete uzeti na S danu dok te ne uvede u Dzennet"user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2961
3.11.2012 20:46:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Omer r.a. je klanjao dzenazu djeci koja su umrla u trbuhu, i mnogi ashabi

ja LICNO vjerujem da cete se sresti ins.

imam i ja dva svoja pileta i imala sam san kad sam prvo izgubila da govorim nekome (uzimajuci ga za rukav) "ovako ce te tvoje dijete uzeti na S danu dok te ne uvede u Dzennet"user posted image

evo i dokazuser posted image

slusajte od 7-me minute

http://minber.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2402:da-li-se-denaza-klnja-dijelovima-tijela-dijetetu-i-plodu&catid=176:komentar-sahih-fikhi-sunne-1-tom-mr-safet-k&Itemid=69

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2962
3.11.2012 20:50:43   
anđelo
ja sam istog mišljenja kao bebica.....nekad negdje sam nešto čitala,ali ne znam gdje

zato nisam htjela ni da pišem

ali ako plod u majčinoj utrobi dobija dušu sa 40 dana..jel tako?

onda bi trebalo i da se majke sretnu s tom dječicom

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2963
3.11.2012 20:54:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: anđelo

ja sam istog mišljenja kao bebica.....nekad negdje sam nešto čitala,ali ne znam gdje

zato nisam htjela ni da pišem

ali ako plod u majčinoj utrobi dobija dušu sa 40 dana..jel tako?

onda bi trebalo i da se majke sretnu s tom dječicom

da postoje dva stava nakon 40 i 120 dana

user posted image

a na kraju krajeva covjeka nece ni trn ubosti a da nema nagradu za to ins

meni se urezala duboko u sjecanje slika moje prve bebe, sva je bila formirana i malena, kako bezivotno lezi u pupi, dugo me znala rasplakati i sama pomisao na touser posted image

mislim da mi je to najgori dan u zivotu bio

a imamo prijetelje koji su izgubili sina od 13g, ja samo kad pomislim na to mogu plakati, jako sam osjetljiva na tu temu

to su rane koje nikad ne zarastuuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2964
3.11.2012 21:04:29   
gerberka
bebice, ja sam slusala video, mogu ga samo slusati ne mogu ga otvoriti da gledam ili je to samo snimak?
a i kad pojacam na racunaru opet slabo cujem user posted image
ja sam samo oko pobacaja cula na sniku da se klanja i trazi oprost i rahmet ..poslije mi koci video..mozes li mi pojasniti, pokusavam od onog dijela gdje je zašteko ali nikako ne ide...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2965
3.11.2012 21:10:59   
Bebica11

bebice, ja sam slusala video, mogu ga samo slusati ne mogu ga otvoriti da gledam ili je to samo snimak?
a i kad pojacam na racunaru opet slabo cujem user posted image
ja sam samo oko pobacaja cula na sniku da se klanja i trazi oprost i rahmet ..poslije mi koci video..mozes li mi pojasniti, pokusavam od onog dijela gdje je zašteko ali nikako ne ide...

fol je u tome da se klanja dzenaza nekome KO IMA DUSU i koga ces ins sresti sto je tvoje pitanje, ovo sam jedino nasla nabrzaka na netu a nailazila sam na vise mjesta citajuci jer je I MENE ISTO MUCILO I ZANIMALO

tako da ins. imaces nagradu i sresti ces svoje nerodjeno dijete aBd, to je ono na cemu se moje srce na osnovu istrazenog smirilouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2966
3.11.2012 21:13:37   
gerberka
dobro ali sta je sa 40 dana

Allah te nagradio, bas si mi olaksala..pa to mi je jedina utjeha

a i ja sam sanjala malog djecaka, noc prije odlaska ljekaru ...u kariranoj kosulji, mase mami i ide unatrag user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u daljini se gubi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2967
3.11.2012 21:24:38   
anđelo
sa 40 dana ALLAH DŽ.Š. daje dušu plodu a postoje mišljenja da se to dešava sa 120 dana

gerbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2968
3.11.2012 21:29:11   
gerberka
user posted image user posted image user posted image neda ga mama nikom, a Allah najbolje zna patnju svake mame i znam damisli na nasi da nam susret nece uskratiti. Pa On je Svemoguc

samo da ga mama jednom zagrli i jednom pomirise
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na objasnjenju ...

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2969
3.11.2012 22:07:34   
anđelo

user posted image user posted image user posted image neda ga mama nikom, a Allah najbolje zna patnju svake mame i znam damisli na nasi da nam susret nece uskratiti. Pa On je Svemoguc

samo da ga mama jednom zagrli i jednom pomirise
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na objasnjenju ...

rasplaka me user posted image user posted image user posted image user posted image

ako Bog da prijateljice moja user posted image user posted image

ja takvo nešto nisam nikad doživjela i ne znam kako je to...ali znam kako mi je bilo kad sam rađala svog I ,pa pitam dr. :
-Hoćel moja beba zaplakat kad se rodi...a doktori meni
-Ne znam ,ako bude sve u redu ,hoće.....a ja paf... i znam da sam osluškivala i iščekivala preplašena ,znajući da je sve u Njegovim rukama......znam kako mi je tad bilo,sve dok nije zaplakao,

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2970
3.11.2012 22:11:00   
gerberka
anđelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala drugo moja, znam te preko slika, al bas si mi odpocetka sjela...

prebrojte se..nemoj daneka uzme dvije

user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2971
3.11.2012 22:11:07   
animagical
andjelo, aBd i ne saznala nikada...user posted image ja cesto srcunam kolika bi moja druga beba sada bila...a onda pomislim, pa u tom slucaju ne bih imala Ajnura...Allah zna najbolje zasto je to tako bilo...

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2972
3.11.2012 22:13:06   
gerberka

IZVORNA PORUKA: animagical

andjelo, aBd i ne saznala nikada...user posted image ja cesto srcunam kolika bi moja druga beba sada bila...a onda pomislim, pa u tom slucaju ne bih imala Ajnura...Allah zna najbolje zasto je to tako bilo...

i ja cesto racunam user posted image

a ovo dolje..opet bi bilo moguce da imam obojicu, da je Allah tako htio..ali sto bi moja nena rekla..sto je od Boga - slađe od meda..On zna zasto je to tako..i ja kazem ako si Ti Uzviseni time zadovoljan i ja sam user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2973
3.11.2012 22:25:18   
anđelo

IZVORNA PORUKA: animagical

i ja cesto racunam user posted image

a ovo dolje..opet bi bilo moguce da imam obojicu, da je Allah tako htio..ali sto bi moja nena rekla..sto je od Boga - slađe od meda..On zna zasto je to tako..i ja kazem ako si Ti Uzviseni time zadovoljan i ja sam user posted image

Eh Gerbo moja i ti si meni sjela od početka iako te znam samo preko slika i vako pričamo,
Allah mi je svjedok da si mi jaaaaako draga user posted image

Hvala Bogu ,draga moja Animagical da ne znam,i amin da ni jedna majka nikad ne sazna

a ovo dolje gerbo što sam boldirala tvoje ,je samo odlika Allahu pokornih robova.Ovako razmišlaju pokorni robovi

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2974
3.11.2012 22:37:45   
gerberka
hvala ti na lijepim rijecima anđelo moja user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *