bucko
|
Graberka, javljam se samo zbog tebe...Nama je još koji dan 1.rođendan, a mališa već mjesec dana doji samo noću, tj. rano ujutro. Prvo je bilo 2 puta (oko 4, pa u 6), pa jednom (oko 6), a zadnjih 10 dana to 1 znači 5 gutljaja. Boli li? Boli brate, ko u srce...Lejla Ka zna koliki sam freak bila na samom početku, dušu sam svoju rastrgala da uspostavimo dojenje, da se ja dovedem u red, da znam da je sve OK. I super, sikili ko u priči. I fino uveli kašiku. Sve 5.A onda je on sam odbio dojenje pred spavanjac po danu, pa onda i navečer, pa dojenje po danu ponekad, i sad ovo. Valjda zna šta mu pasa...Ja radim, možda je miškica skontala da me nema i sad neće ni kad ja hoću...Boli me strašno (ne sike, one su OK, već nako...). Znam, ima mlijeka kupiti, ali ovo moje je bolje...Znam, napredan je, hapu sve okolo, ali moje mlijeko je bolje...Znam, mazimo se mi i ljubimo povazdan, ali dojenje je bolje...Eto Gerberka, da znaš da nas ima još...I da, ne znam gdje bih to i napisala, nema teme za to, ali eto nek i to napišem: nema riječi zahvale Lejli Ka, za svo dobro učinjeno, za strpljenje i razumijevanje, za snagu i vjeru u mene i nas. Lejla Ka, neka ti se vrati 1000 puta. Ja nemam način da se drugačije zahvalim.