Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mozda se cojek krenuo da istusira,ispuhao nos u bokserice,poslije tusiranja skontao da nema ciste,i obukao ponovo te iste
Ovo me podsjeća na ovo(samo sto je ovdje slucaj-kako zene razvijaju teoriju o prevari muza)
Kako nastaje trač u Bosni?
Ide Suljina djevojka ulicom i kaže komšinici: - "Dobar dan." Komšinica je rekla Begajeti: - "Vala viđoh onu Suljinu, reče mi dobar dan." Begajeta Senadi: - "Rekoše mi da se ona Suljina jedva javi kome." Senada Amiri: - "Kaže mi Begajeta da je vidjela onu Suljinu, nešto nervozna bila kad joj se javila." Amira Muniri: - "Čujem da je ona Suljina nešto nervozna, mora da ima problema." Munira Đulsi: - "Ona Suljina puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča." Đulsa Rasemi: - "Vele da je ona Suljina skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno." Rasema Hašimi: - "Rekoše mi da ona Suljina ima kredita do guše, za šta li ih je uzimala pobogu." :))
MM je meni prico kad je njegov bivsi sef varo zenu da je ona jednom nasla isto na crnim gacama fleku i napravila bauk. Da mu se to nedesi opet on je od tad samo nosi bjele gace a i dalje varo zenu......
zapitate li se šta bi da vam kaže da vas vara? dal bi se zaista razišle ja dok sam bila mladja mislah da bi al kako vrijeme leti nisam baš sigurna prvo bi se dobro sračunala, osobito s onim šta gubim il ne gubim svakako ne bi isti dan otišla.... velike odluke treba pustiti da ohlade
Al sad jos jedan simptom uvijek me zove sposla po 10 put danas jok kako cu dalje?Nemojte mislit sad da se zafrkavam meni nije nimalo do sale al uz vas poceh i ja i odmah se bolje osecam a sto se boja tice on je ekstra crne kupio mozda da ja vidim ha?
Al sad jos jedan simptom uvijek me zove sposla po 10 put danas jok kako cu dalje?Nemojte mislit sad da se zafrkavam meni nije nimalo do sale al uz vas poceh i ja i odmah se bolje osecam a sto se boja tice on je ekstra crne kupio mozda da ja vidim ha?
heh mozda je slucajnost , covjek ima posla...pa nakupilo se od petka
vidi kad sam bila mladja i nikako nisam htjela trudnocu...desavalo mi se da stalno oko sebe vidjam trudnice a u tom momentu imam suhvu da sam trudna (ne kasni mi al ja utripovala)..naravno nikad nije bila potvrdjena sumnja...pa sad i ti...sve ono sto ne zelis...ti okolo nalazis razne tragove , znakove i slicno...nazovi ti njega...nako
Rose ovo za pozive je normalno sala bila to ni djetetu ne bi smetalo al brate ja kad mi je najteze okrenem na salu i uz vas se svo vrijeme smijem Vesela tebi muz zgodan ako je tebi mrsko ta neka druga ce te spakovat
Svaka normalna zena bi voljela da na kraju bude da je bezveze sumnjala i nijedna ne voli da je muz na takav nacin izda zato je nekad najlakse nepoznatima se izjadat i nikom nista i moj muz meni kaze kad stavim parfema nasminkam se i isfeniram pita za koga li je to sve a zna da mu ja to nikad necu priredit al eto razlike se privlace Vesela ja jesam sa tvojih prostora al bi se slogirala da vidim da se sexa sa drugom ja kad bi im se pridruzila ni wojno medicinska akademija ih ne bi spasila sreca pa dosad nisam bila u takvoj situaciji
mah ja bi rekla samo "prijatno" i sjela i napravila si kafu, dok završe mislim da se najbolje praviti ko da nije ništa bilo, moš mislit koje bi se ludilo odvijalo u glavi partnera i tako sve dok ne donese se konačna odluka, na tu temu ne bi ni zuc
koja samokontrola , kad bi prošla taj ispit, sve drugo bi bilo sića u životu nisam za scene i teške riječi, ne vode ni čem i doimaju se uzaludnim.....
šta je bilo bilo je, nazad nema, odnos treba njegovati dok je ok, kad krene niz brdo jbg onda, čemu sve?
ja se ne bi udala za nekoga za koga ću u braku reći kao ti ''poznavajući svog muža mislim da me prevario''
ključno je pitanje koja bi ga to htjela. svi misle da su im muževi aman zaman, sve im se žene redom nabacuju, ne gledaju jel supruga s njim ili nije. gdje ste vi nalazile muževe ja vala ni jednog ne poželih osim svog, nisu čemu ovi što ih viđam
svi misle da su im muževi aman zaman,
pa zna se šta je zgodan i poželjan muškarac, samo trebamo malo biti realne, a sve znamo koliko ih neko zamjećuje il ne
inače većina žena misli da je muškarac ne vara i da je samo njen i bla bla bla a veliki broj muškaraca vara.... e sad ko od nas ima takvog partnera prokljuviće sam il neće glupost je misliti moj ne bi nikako, moj je svetac itd, ni za sebe se više ne mogu zakleti