Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama ma posto sam ja strasno realna osoba slazem se sa tobom i meni je bilo neugodno sto kontrolisemo prljave gace mog muza ovde al posto sam htela da vam docaram kako je u mojoj glavi,iznijeh detalje... Drugo ta me moja nepogresiva intuicija i plasi jer ako bude da sam u pravu nikad ga vise necu moci gledat istim ocima,mrzim kod sebe to sto tesko oprastam i zaboravljam... Trece kao i svaka zena da kazem jos da nisam bas toliko dokona pa da iz dosade izmisljam cega nema,jednostavno imam filing da nesto smrdi eto.
vjeruj mi-tudje misljenje ti apsolutno nije potrebno...Ti si njegova zena-i ako tebi tu nesto smrdi onda slijedi svoju intuiciju...opet ponavljam-razgovaraj sa njim....nemoj se praviti da je sve 5,a tebe izjeda sumnja....
Zakljucak u smislu da se oko svake anonimne sjatite nema sta joj ne kazete,sje*ete joj zivce i zakljucak bude trla baba lan da joj prodje dan al haj dokazi narodu bolje da sam anketu napravila nego sto ovde pisah
Ne..
zakljucak je-bolje da nisi problem ni iznijela ovdje...sigurno imas drugaricu/prijateljicu kojoj dovoljno vjerujes da mozes sa njom o tome porazgovarati,ali tek nakon razgovora sa muzem(nakon kojeg mozda i nece biti potrebe za drugaricom)...
_______
slažem se u potpunosti sa mama ma oko ovog redosljeda. pričaj prvo s mužem, pa s nekim povjerljivim, pa onda ako imadneš potrebu zabavljaj forumske mase svojim problemima.
i mislim da bi većina žena isto pisala i da nije u pitanju anonimna. bar ja bi
i zasto te plasi tvoja "nepogresiva intuicija"...pa nisi ti uprskala-on je(ako je)..on treba tebe da se stidi a ne da ti njega neces moci u oci pogledati...Bice sta mora biti...mozda cete se sutra nakon razgovora zajedno smijati ovome...
U pravu ste,taman tako,ja sam jedino sestri imala obraza sve da ispricam,nemam obraza da kazem drugaricama vala isao on preko vikenda tamo nedje i ja mislim da je neku kresnuo tamo,budimo realne svaku zenu bi bilo stid,e zato sam ja ovde dosla nit me ko zna nit koga znam a inace nikad nisam ovde anonimna bila jedino sad,lakse mi.Ako ste vi savrsene ja eto nisam a hvala bogu daleko od jadnice.
OK..iznijela si problem-mi smo ti svaka na svoj nacin i u svom stilu,rekle sta mislimo o istom... Prva sam ja daleeeeeeko od savrsenosti koju spominjes...pa i meni bi se ta ideja stvorila u glavi da sam vidjela takav prizor...razlika je jedino u tome sto bih ja sa njim odmah o tome popricala,samnom kafu nebi popio a da mi je u glavi takva misao....Razumijes?
I naravno da si daleko od jadnice,ko sad to spomenu
vjeruj mi-tudje misljenje ti apsolutno nije potrebno...Ti si njegova zena-i ako tebi tu nesto smrdi onda slijedi svoju intuiciju...opet ponavljam-razgovaraj sa njim....nemoj se praviti da je sve 5,a tebe izjeda sumnja....
Potpisujem MM.. ako te izjeda sumnja lijepo ga sacekas dok dodje sa posla i za sto.. po njegovim reakcijama ces vidjeti na cemu si a i kako ces ti te informacije primiti i sta dalje. mozda fakat nije nista ni bilo, ja se iskreno nadam da je neka banalna situacija dovela do ovoga i da ce se sve brzo rjesiti. drzim ti fige..
Mozda je ipak od samozadovoljavanja(pa to svi muskarci rade)...desna ruka-prva ljubav
Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija
Mozda je ipak od samozadovoljavanja(pa to svi muskarci rade)...desna ruka-prva ljubav Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija
ovo bih debelo potpisala...stavrno budi pažljiva ua razgovoru da ne povrijediš i njega i sebe a relano koliko je vjerovatno d ati u razgovoru potvrdi bilo što iz tvoje intucije...ne znam...stavrno...
al baš pazi kako početi i završiti ovaj rzagovor
POznavajuci svog muza mislim da je to to, a 100% mi nece reci jeste u pravu si bilo je sexa i sta sad,on nema pravo bit povrijedjen mogu samo biti ja i to zestoko,jer on je bio jedina osoba kojoj verujem al videcemo,mozda je jeo tulumbe i ceso se po gu*ici
Mozda je ipak od samozadovoljavanja(pa to svi muskarci rade)...desna ruka-prva ljubav
Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija
suze su me zalile
ostalo potpisujem.. i da dodam da imas na umu da je veoma moguce da je sve veoma bezazleno i da tvoje sumnje nisu osnovane.. znaci, toliko ste zajedno i nikad nisi imala potrebu da sumnjas i nije ti davao povoda za sumnju, ipak je to velika stvar
POznavajuci svog muza mislim da je to to, a 100% mi nece reci jeste u pravu si bilo je sexa i sta sad,on nema pravo bit povrijedjen mogu samo biti ja i to zestoko,jer on je bio jedina osoba kojoj verujem al videcemo,mozda je jeo tulumbe i ceso se po gu*ici
sjetih se onog vica kad kaze mama sinu, kad je pita sto ima kockastu glavu, 'suti sine, kakav je dernek bio dobro je da ne lajes'
sjetih se onog vica kad kaze mama sinu, kad je pita sto ima kockastu glavu, 'suti sine, kakav je dernek bio dobro je da ne lajes'
il onak kad Mujo sa upotrebom prezervativa dobije 6 dijete...pri kupovini daju mu d abira, jabuka, jagoda, banana, miki maus, patak dača, klasični, žuti, plavi, zeleni...on bira žuti dolazi sin nakon nekoliko godina i pita ''tata što sma ja žute kose a svi vi crni u kući'' on ga tješi ''šuti sine mogo si bit miki maus''
Zato chuci jer ce odmah da mi kaze sta je sad nisi pravila problem da odem tamo sad me napadas ni odmorio nisam i tako i ispada,e sinoc je lijepo spavo odmoran i pasce razgovor pa kom opanci kom obojci
pa niđe veze meni to. ja bi sve odmah na čistac izvodila. nema dumanja i sikiranja 24 sata dok on malo odmori od derneka. to što si ga ''pustila'' da ode i to šta je on tamo radio nemaju veze s vezom. pitanje je normalnog odnosa da on ode na poslovni vikend i da ti ne praviš probleme oko toga. meni je to normalan brak. a da on ne želi umiriti tvoje sumnje istog trena kad tebi treba to mi se ne bi sviđalo
U pravu ste,taman tako,ja sam jedino sestri imala obraza sve da ispricam,nemam obraza da kazem drugaricama vala isao on preko vikenda tamo nedje i ja mislim da je neku kresnuo tamo,budimo realne svaku zenu bi bilo stid,e zato sam ja ovde dosla nit me ko zna nit koga znam a inace nikad nisam ovde anonimna bila jedino sad,lakse mi.Ako ste vi savrsene ja eto nisam a hvala bogu daleko od jadnice.
ja se nadam da te intuicija zeznula...znam kako je kada te izjeda sumnja a opet ja idem u drugu krajnost...takav sam tip i jako sam paranoicna a o svojim sumnjama nikom ni ne pricam ako su i meni nebulozne jer mi se u glavi od muhe napravi slon , cak ni anonimno (kako se uopste koristi ta opcija?)...sama se borim s tim i na kraju prevazidjem ili predjem proko budalastine...
ma mozda je u gacama sjeo na dasku wc solje a prije toga je poprskao samponom ili tecnim sapunom...pomirisi ako nisu vec oprane
P ja kazem obigrava sinoc mnogo cudno oko mene,mislim igramo mi jhedno oko drugog uvijek i za sve al sinoc je bio nekako mnogo bio cudan umoran naoci ne vidi i kao kad zaspe beba hoce sex mnogo me pozelio(prvi put se odvajamo) i nekako isto kao dijete kad zgrijesi pa ne zna kako da se ponasa eto tako nekako...