Bihter
|
Anonimna pa mozda da pokusas sa njim porazgovarati o tome sto ti smeta npr. Da vidis na cemu ste,..mozda on misli da vam je u braku sve ok,jer ti sutis,i naravno nista stoga ni ne mjenja,..Probaj mu otvoreno reci da ti nedostaje vase druzenje,da se osjecas usamljeno u zadnje vrijeme i sl,. Mm i ja smo na pocetku braka imali slican problemcic,.zapravo kod nas je bilo to da je muz veoma pasivan tip osobe,..Za njega je vrhunac veceri bio dobro vecerati,pomaziti se i buljiti nesto o autima na kompu,.. A ja sam pet sasvim drugi tip osobe,..volim izlaziti,setati,provoditi vrijeme s drustvom,ma uvijek neka akcija,.. Naravno nakon nekog vremena i ja sam shvatila da tako ne ide,ja svaki dan doma,ne radim,on na poslu citav dan i kad docekam taj vikend konacno,..opet kuca,..ma ocaj. Otvoreno sam mu rekla da sam se ja udala za mladog covjeka a ne djeda kakovoga i da ocekujem da se konacno pokrene!! I Tako je i bilo! Ima dana kad je mm slobodan i provedemo citav dan doma ljencareci,ponekad pogledamo tri filma u jednu vecer,samo lezimo i buljimo u tv ili na komp..a ima i dana kad smo po citav dan vani,..lutamo po gradu,pijemo kafe,odemo na pizzu (nisu to neki skupi ruckovi ),pozovemo drustvo,sjedimo,pijemo..Odemo skupa na pecanje,u teretanu..u kino..Mislim kad covjek hoce necim da se zabavi,nadje i nacina da to napravi.. Angaziraj svoje ili njegove roditelje da vam malo oko bebice pomognu..i naravno nek i on provodi vise vremena sa svojim djetetom...Odite se rolati,voziti bicikl,setati po parku,..u kupovinu stvarcica za bebe,..ma ima milijun stvari koji mozete skupa Sretno ti zelim
|