Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama? dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?
Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama? dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?
kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pez a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tata
Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi
< Poruku je uredio malena sharena -- 18.10.2012 22:43:02 >
Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi
kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pez a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tata
Za moje je Banka humanitarna ustanova
Ja svog sina nikako ne mogu da nagovorim da kaze da voli dide i nane.... svaki put mu je odgovor ne volim ih, posebno dide... I tako on mene jedne prilike pita gdje su njegove sanke jer ce uskoro zima i ja kazem da su kod dide i nane na sta ce on;"A ko mi je kupio sanke, ko?" i tu ja uhvatim priliku i pocnem: " Pa sine, kupili ti dido i nana, sjecas se, i zato ih trebas voljeti, oni tebi svasta kupe i svasta ti dopustaju da radis kod njih, ne galame te, vole te..." i tako ja nabrajam da bi on meni na kraju moje price rekao. "Onda neka mi dido nista ne kupuje!" On ima 4,5 godine i skontao je da ako mu dido nista ne kupuje onda nije ni on duzan da njega voli...
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
I Ameen isto ovako,nekad uzme torbu i kaze idem ja da putujem i da ti donesem para..I jos primjetio da mm kad ide daleko i ostaje duze uzme veliki kofer,a kad se vraca odmah uzme mali,pa se nedavno naljutio na mene i kaze mi,ja idem sada da putujem i uzet cu veliku torbu
A nedavno isli mi napolje i vracamo se kuci,a mm prodje kroz crveno,a Ameen se naljutio,kaze,pa ti prolazis kroz crveno,ne tako,cekaj zeleno
Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta
Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekaododji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta
i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....
Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekaododji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta
i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....
Ma Vila ovaj moj je vrlo malo dojio, nepuna dva mjeseca Od kuda mu to sada sa navrsene 4 godine Nije mi bilo svejedno. Uradi on to kuci cesto, ali vani je ovo bilo prvi put. Ocitala sam mu bukvicu
Pored silnih torti koje pravim,upitah svoju djecu ko ce mami praviti tortu za rodjendan...Kaze meni moj Said:hahahahahaah mama,pa pravices je ti sama sebi
Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta
Moj D još uvijek to voli da radi ali samo kada smo sami,neće ni mm da ga vidi
dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti.... ..ne mogu da opisem njihove face.
dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti.... ..ne mogu da opisem njihove face.
hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatu
danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"
hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatu
danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"
bila bi licemjerna kada bi odgovorilia drugacije..na mamu je..sva..
Skvo ,podsjeti me na ovu moju. Ja gledala neko djevojce na you tube,i sad mala slatka,ali pjeva k`o da joj je Ekrem Jevric babo. Moja advokatusa stoji kraj mene i cutimo obje...kad ce ona:Lijepa je.....samo ne zna pjevat`.
tako je najbolje...smo ostro i na prvu najfriskiji Sejin ... mm i S.sjedili u nekakvom restoranu.S.vidjeo da konobar posluzuje rucak i pridje da ih usluzi. S.ni pet ni sest....."Ciko mogu i ja corbe....a mogu i mesa svejedno je"
Anketa
Namirnice salmy
Zanima me u cemu cuvate namirnice:brasno,secer,tjesteninu,rizu.....Dosadilo mi je vise gledati rusvaj u ladicama,pa sam kupila staklene sa poklopcima,i sve jednoobrazno poslozila.Puno bolje izgleda,a dosta prakticno
U originalnoj ambalazi (50%)
u plasticnim obicnim kutijama (19%)
U staklenim... (17%)
ne zamaram se sa tim (14%)
Broj svih glasova: 123
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!