|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
18.10.2012 22:25:45   
milenium

IZVORNA PORUKA: henna ze

Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1601
18.10.2012 22:28:39   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: milenium

Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1602
18.10.2012 22:35:42   
teacher75
kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pezuser posted image a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tatauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1603
18.10.2012 22:41:29   
malena sharena
Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi user posted image

< Poruku je uredio malena sharena -- 18.10.2012 22:43:02 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Neposredna veza do poruke: 1604
19.10.2012 8:42:38   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi user posted image

user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1605
19.10.2012 8:44:36   
Medić*

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1606
19.10.2012 10:30:04   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: teacher75

kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pezuser posted image a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tatauser posted image

Za moje je Banka humanitarna ustanova user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1607
19.10.2012 12:42:30   
emina24
Ja svog sina nikako ne mogu da nagovorim da kaze da voli dide i nane.... svaki put mu je odgovor ne volim ih, posebno dide...
I tako on mene jedne prilike pita gdje su njegove sanke jer ce uskoro zima i ja kazem da su kod dide i nane na sta ce on;"A ko mi je kupio sanke, ko?" i tu ja uhvatim priliku i pocnem: " Pa sine, kupili ti dido i nana, sjecas se, i zato ih trebas voljeti, oni tebi svasta kupe i svasta ti dopustaju da radis kod njih, ne galame te, vole te..." i tako ja nabrajam da bi on meni na kraju moje price rekao. "Onda neka mi dido nista ne kupuje!" user posted image
On ima 4,5 godine i skontao je da ako mu dido nista ne kupuje onda nije ni on duzan da njega voli...

MAK 13.07.2008.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1608
19.10.2012 14:03:20   
ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1609
19.10.2012 20:05:02   
reallove

IZVORNA PORUKA: teacher75

I Ameen isto ovako,nekad uzme torbu i kaze idem ja da putujem i da ti donesem para..I jos primjetio da mm kad ide daleko i ostaje duze uzme veliki kofer,a kad se vraca odmah uzme mali,pa se nedavno naljutio na mene i kaze mi,ja idem sada da putujem i uzet cu veliku torbuuser posted image

A nedavno isli mi napolje i vracamo se kuci,a mm prodje kroz crveno,a Ameen se naljutio,kaze,pa ti prolazis kroz crveno,ne tako,cekaj zelenouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1610
19.10.2012 20:15:57   
reallove
A kupio mu deda jucer kacigu,onu pravu zastitnu,obukao je jutros i udara glavom od sto,kaze,evo vidi,nista ne boliuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1611
19.10.2012 20:33:18   
neki x
Pored silnih torti koje pravim,upitah svoju djecu ko ce mami praviti tortu za rodjendan...Kaze meni moj Said:hahahahahaah mama,pa pravices je ti sama sebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1612
19.10.2012 20:38:15   
Medić*

IZVORNA PORUKA: neki x

Pored silnih torti koje pravim,upitah svoju djecu ko ce mami praviti tortu za rodjendan...Kaze meni moj Said:hahahahahaah mama,pa pravices je ti sama sebi user posted image user posted image user posted image

Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo user posted image Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec user posted image Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta user posted image

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 1613
19.10.2012 20:45:17   
vila_7

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo user posted image Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec user posted image Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta user posted image

user posted image user posted image user posted image i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1614
19.10.2012 20:46:00   
neki x
user posted image user posted image user posted image
Jooooj male legendeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1615
19.10.2012 20:50:04   
Medić*

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....

Ma Vila ovaj moj je vrlo malo dojio, nepuna dva mjeseca user posted image Od kuda mu to sada sa navrsene 4 godine user posted image Nije mi bilo svejedno. Uradi on to kuci cesto, ali vani je ovo bilo prvi put. Ocitala sam mu bukvicu user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1616
20.10.2012 14:48:34   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1617
20.10.2012 14:51:07   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: neki x

Moj D još uvijek to voli da radi ali samo kada smo sami,neće ni mm da ga vidi

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1618
20.10.2012 21:56:18   
Skvo RR
dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti....user posted image user posted image ..ne mogu da opisem njihove face.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1619
20.10.2012 23:01:33   
Galicia

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti....user posted image user posted image ..ne mogu da opisem njihove face.

user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1620
20.10.2012 23:14:26   
ena23

user posted image user posted image user posted image user posted image hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatuuser posted image user posted image

danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1621
20.10.2012 23:20:00   
Medić*

Muz se sprema sa nekm poslovnim prijateljima na rucak vani. F se krevelji hoce i on. Ja da ga odvratim rekoh mu : Duso moja, tu samo ljudi idu, ne idu zene i djeca. A on ce : I ja sa ljud user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1622
21.10.2012 13:30:06   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: ena23

user posted image user posted image user posted image user posted image hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatuuser posted image user posted image

danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"

bila bi licemjerna kada bi odgovorilia drugacije..na mamu je..sva..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1623
21.10.2012 13:33:37   
jasmin
Skvo user posted image ,podsjeti me na ovu moju.
Ja gledala neko djevojce na you tube,i sad mala slatka,ali pjeva k`o da joj je Ekrem Jevric babo. Moja advokatusa stoji kraj mene i cutimo obje...kad ce ona:Lijepa je.....samo ne zna pjevat`. user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1624
21.10.2012 13:34:08   
koka i po
tako je najbolje...smo ostro i na prvuuser posted image
najfriskiji Sejinuser posted image ...
mm i S.sjedili u nekakvom restoranu.S.vidjeo da konobar posluzuje rucak i pridje da ih usluzi.
S.ni pet ni sest....."Ciko mogu i ja corbe....a mogu i mesa svejedno je"user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Namirnice
salmy

Zanima me u cemu cuvate namirnice:brasno,secer,tjesteninu,rizu.....Dosadilo mi je vise gledati rusvaj u ladicama,pa sam kupila staklene sa poklopcima,i sve jednoobrazno poslozila.Puno bolje izgleda,a dosta prakticno

U originalnoj ambalazi (50%)

u plasticnim obicnim kutijama (19%)

U staklenim... (17%)

ne zamaram se sa tim (14%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *