|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
13.9.2012 22:59:10   
hapymum
Slazem se sa animagical da svako dijete ima svoju nafaku,ali sto rekla ova moja prijateljica nekom lije,a nekom kap po kapuser posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3651
14.9.2012 0:39:44   
Jovana22
ujutru idem kod ginekologa...ne mogu da spavam...nestrpljiva sam da uradim rezultate sto pre... samo da je user posted image iskreno plasim se razocarenja...mnooooogooooo user posted image

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3652
14.9.2012 19:57:33   
Artemida84
Draga nemoj se brinuti, ne mozes nista promijeniti i samo se dzaba sekiras. Drzim ti fige i javljaj nam sta bude. I ako ne bude trudnoca, glavu gore i sljedeci mjesec mozda bude bas tvoj, ma svih nas user posted image user posted image

(odgovor članu Jovana22)
Neposredna veza do poruke: 3653
15.9.2012 10:36:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jel moguce da mogu ostati trudna iako nisam jos dobila mens nakon poroda

Jeste, uz nezaštićen odnos vrlo je moguće.

Da.
Ne znas kada se desi ovulacija i ako imas nezasticen odnos,sve je moguce.

samo da mahnem,jutros smo radili test,pokazao je jednu crticu,nije mi bas drago ali ipak je bebi 2 mjeseca.

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 3654
15.9.2012 10:59:55   
chuci
anonimna ne sikiraj se. desilo se jer se trebalo desiti.
tetka od mm tako ima razmak između curica i zajedno su išle u školu, uvijek su zajedno kao bliznakinje da su (iako ne liče).
prva komšinica moje mame isto 11 mjeseci razmak. brat i sestra super se druže i vole.
biće ti lakše aBd jer ćeš sve zajedno raditi za dvoje.
sretno

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3655
15.9.2012 11:03:10   
Lady26
Pa test je pokazao 1 crticu?! Otkad je to trudnoca?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3656
15.9.2012 11:03:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: chuci

anonimna ne sikiraj se. desilo se jer se trebalo desiti.
tetka od mm tako ima razmak između curica i zajedno su išle u školu, uvijek su zajedno kao bliznakinje da su (iako ne liče).
prva komšinica moje mame isto 11 mjeseci razmak. brat i sestra super se druže i vole.
biće ti lakše aBd jer ćeš sve zajedno raditi za dvoje.
sretno

Draga nisi me shvatila,ja kezem da mi nije drago sto 1 crtica,jer imam bebu od 2 mjeseca,ali i pored ove malesne voljela bih jos jedno da skupa rastu ali nisam trudna tako je samo 1 a ne 2 user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 3657
15.9.2012 11:03:13   
Alma_27
kod moje djece je razmak 22 mjeseca a sad pomislim da bi bilo bolje da je jos manji bas zbog ovog sto chuci kaze.

mali razmak je "los" zato sto ce tijelo zene biti opereceno a da se nije potpuno oporavilao ali, ostalo, ide lakse

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 3658
15.9.2012 17:49:47   
enaaa
veliki pozdrav, nova sam ovdje user posted image Već par dana redovno čitam vasa iskustva u vezi user posted image , pa sam i ja odlučila da sa vama ovo podijelim. Kao prvo menga mi je mogu reci redovna 26-30 dana, mada je u zadnjih par mjeseci bila uvijek nakon 26 dana. U braku sam godinu dana, na user posted image nismo radili, pazili smo user posted image . U glavnom, sada imamo zelju da imamo user posted image ili vise njih. Menstruaciju sam imala 21.08., krajem tog mjeseca smo bili na moru, i naravno ovaj put nismo pazili. Ja sam po računanju od 29.08-06.09 imala plodne dane. Neke simptome nisam imala, jedino glavobolja koju uvijek imam kada treba menga da dođe, i imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i nadutost. Nisam radila test, jer sam mislila da je rano, očekivala sam da menga nece doci, no vec juče mi se pojavilo nešto kao smeđe, i imala sam temp. a vec jutros bol i menga user posted image . E sad da ja vas pitam, da li je moguce da ako sam ostala trudna da i dalje dolazi menga ( mada je moja mama bila trudna 4 mj. a mengu imala), i da li da radim test kada prođe. Užasno sam se razočarala kad je dosla user posted image user posted image i ne znam zasto je dosla ovako rano kad joj se nisam nadala,
unaprijed HVALA

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.9.2012 0:14:40 >

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 3659
15.9.2012 19:50:31   
Andy_Bec23
Pozdrav enna .... Dobro dosla ...

Vako tu ti niko nece reci jesi li ti trudna ako sumljas u to odi kod doktora, mada je mogucnost vrlo mala. Nijedna zena nije ista, sve se u trudnoci razlikuju jedna od druge i bilo bi glupo da smo sve isdte. A to ako je tvoja mama imala user posted image dok je bila trudna ne mora odmah da znaci da je i kod tebe tako.

Ja ti od srca zelimda sto prije ugledasuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.9.2012 0:16:03 >

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu enaaa)
Neposredna veza do poruke: 3660
15.9.2012 20:12:45   
Crnkica
IZVORNA PORUKA: enaaa

veliki pozdrav, nova sam ovdje user posted image Već par dana redovno čitam vasa iskustva u vezi user posted image , pa sam i ja odlučila da sa vama ovo podijelim. Kao prvo menga mi je mogu reci redovna 26-30 dana, mada je u zadnjih par mjeseci bila uvijek nakon 26 dana. U braku sam godinu dana, na user posted image nismo radili, pazili smo user posted image . U glavnom, sada imamo zelju da imamo user posted image ili vise njih. Menstruaciju sam imala 21.08., krajem tog mjeseca smo bili na moru, i naravno ovaj put nismo pazili. Ja sam po računanju od 29.08-06.09 imala plodne dane. Neke simptome nisam imala, jedino glavobolja koju uvijek imam kada treba menga da dođe, i imala sam bolove u donjem dijelu stomaka i nadutost. Nisam radila test, jer sam mislila da je rano, očekivala sam da menga nece doci, no vec juče mi se pojavilo nešto kao smeđe, i imala sam temp. a vec jutros bol i menga user posted image . E sad da ja vas pitam, da li je moguce da ako sam ostala trudna da i dalje dolazi menga ( mada je moja mama bila trudna 4 mj. a mengu imala), i da li da radim test kada prođe. Užasno sam se razočarala kad je dosla user posted image user posted image i ne znam zasto je dosla ovako rano kad joj se nisam nadala,
unaprijed HVALA
kod mene je bio slučaj da sam imala mengu kad sam zatrudnjela,ali nije bila ista ko ostale.više je bila smeđkasta nego crvena i trajala je 3,4 dana,inače sam imala po sedmicu dana.bilo mi je čudno,mada nisam uopšte razmišljala o trudnoći,kad mi se počelo spavati u po bijela dana,kužila sam šta je ali nisam bila sigurna.kad su počele mučnine,to je bilo to.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.9.2012 0:15:04 >

(odgovor članu enaaa)
Neposredna veza do poruke: 3661
29.9.2012 9:08:23   
nadalica
Bila sam ovaj mjesec na terapiji klomifenom i primila pregnyl 12. dc imali smo ciljane odnose... danas mi je 30. dc, user posted image još nema, a test sam radila prije tri dana i bio je negativan....prekjučer sam imala sve simptome i mislila sam da ću dobiti, međutim, to je prestalo...sve osim što me blago grudi bole...ima li šanse da sam možda trudna, da sam uradila test prerano? Svakako sam dobila od dr. uputnicu da vadim betu i rekla je da ne bi trebalo da kasni ciklus jer je ipak to bila terapija hormonima....

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 3662
29.9.2012 18:08:37   
anaP
zdravo cure. treba mi vasa pomoc.
imala sam odnos 7 dana nakon pocetka zadnje mens.i nakon toga vise ne. a nova mens mi kasni vec 10 dana. inace nije mi redovna, kasni cesto po 2-4 dana. radila sam sinoc test za trudnocu i negativan je. da li postoji sansa idalje da sam trudna?! jer imam neke znakove trudnoce...

(odgovor članu nadalica)
Neposredna veza do poruke: 3663
29.9.2012 18:38:08   
anaP

IZVORNA PORUKA: anaP

zdravo cure. treba mi vasa pomoc.
imala sam odnos 7 dana nakon pocetka zadnje mens.i nakon toga vise ne. a nova mens mi kasni vec 10 dana. inace nije mi redovna, kasni cesto po 2-4 dana. radila sam sinoc test za trudnocu i negativan je. da li postoji sansa idalje da sam trudna?! jer imam neke znakove trudnoce...

zaboravih.. znakovi su: zatvor, cesto moram piskiti, bolovi u stomaku...
da li je jos rano da mi test pokazuje pozitivne rezultate. ili?

(odgovor članu anaP)
Neposredna veza do poruke: 3664
15.10.2012 12:50:47   
cele.k.
Cao. Ja se ukljucim samo kad imam neko pitanje al inace redovno šratim forum.Juce sam trebala dobitiuser posted image al nije dosla.Imam povremene bolove u donjem djelu stomaka.Maloprije sam uradila test ko da sam vidjela blije crtu,a mozda i umisljam da sam je vidjela.Moze li mi neko reci jel se trudnoca moze odmah po izostanku vjestice vidjeti na testu?

(odgovor članu anaP)
Neposredna veza do poruke: 3665
15.10.2012 12:56:38   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: cele.k.

Cao. Ja se ukljucim samo kad imam neko pitanje al inace redovno šratim forum.Juce sam trebala dobitiuser posted image al nije dosla.Imam povremene bolove u donjem djelu stomaka.Maloprije sam uradila test ko da sam vidjela blije crtu,a mozda i umisljam da sam je vidjela.Moze li mi neko reci jel se trudnoca moze odmah po izostanku vjestice vidjeti na testu?

Vec prvi dan nakon izostanka mjesecnice test moze pokazati trudnocu ako je do nje doslo.Sretno !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3666
15.10.2012 13:00:47   
cele.k.
A moze li se desiti da se vidi tek 2-3 dan ili odmah prvi?

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3667
   [Obrisana poruka]
15.10.2012 13:04:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu cele.k.)
  Neposredna veza do poruke: 3668
15.10.2012 13:06:51   
animagical

cestitamuser posted image i blijeda crtica je crtica...ponovi svakako test, kako bude vise kasnila, bice jaca crtica... i najbolje s prvim jutarnjim urinom

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3669
15.10.2012 13:20:35   
Loretta
kao sto su meni govorili, crtica je crtica user posted image tako je isto i meni bila blijeda crtica cak kad sam i ponavljala test nakon par dana pa mi nista nije bilo jasno heheh. I čestitam user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3670
15.10.2012 14:19:26   
cele.k.
da,i meni se to desilo vec jednom.crtica je preblijeda,tako da mi se cini da je nisam umislila od jake zelje.kad ponovo da uradim test?iako me u donjem dijelu stomaka nesto ziga,ko da ce svaki cas dociuser posted image

(odgovor članu Loretta)
Neposredna veza do poruke: 3671
15.10.2012 14:21:29   
Bebica11

da,i meni se to desilo vec jednom.crtica je preblijeda,tako da mi se cini da je nisam umislila od jake zelje.kad ponovo da uradim test?iako me u donjem dijelu stomaka nesto ziga,ko da ce svaki cas dociuser posted image

ponovi test za dva dana ili izvadi beta hcg u krvi

ja i mm se "svadjali" ja vidjela crticu a on nije na testu(eto toliko je bila blijeda) i izvadim betu kad onouser posted image u tibiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3672
15.10.2012 14:35:15   
cele.k.
hvala.malo mi je lakse

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3673
15.10.2012 14:41:50   
Alma_27

i meni je tako bila blijeda crtica i ja pravo na RR user posted image i bi trudnoca.

ti opet provjeri za koji dan

(odgovor članu cele.k.)
Neposredna veza do poruke: 3674
15.10.2012 16:45:08   
Dalia_88

user posted image

Evo moje crtice od prije 6 mj (5 dana prije ocekivane menge) i evo moja curica mi plese po stomaku user posted image

Sretnooooooo user posted image

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *