Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 12:56:33
Lady26
Ma ne ubjedjujem ja tebe nego ti mene/nas Evo ja LICNO upisujem dijete 2x u 5mjeseci, 2012 godina ....i tako je...i tako je zvanicno sastavljen dopis i ostalo....kad je bolest u pitanju moze se napraviti iznimka, pa nisu ni oni od kamena.... Ali za zdravo pravo dijete, koje odmah krece u vrtic, kad se potpisuje ugovor, prvo ti traze ljekarsko...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 13:01:29
mama2009
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: mama2009
Uh hvala... trebat ce nam Bas me nesto pocela panika hvatati... Ali bit ce ako Bog da dobro
Dzenana ako princeza ne koristi pele, onda krece sa nama u Dunje nece ici u jaslice
E sad sam zbunjena. Meni rekose u Rosicu da je odvedem. Niko nista nije spominjao to za pelene. Njoj ce sad 2 godine i 5mjeseci
ma ona je 3. mjeseca mladja od Dene, mi nemamo pelenu vec od februara i to je uslov za prelazak u vecu grupu, zao bi mi bilo da ide u jaslice, ako ne nosi pelene...ovamo bi bila sa L i D u grupi
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 27.8.2012 13:03:03
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ma ne ubjedjujem ja tebe nego ti mene/nas Evo ja LICNO upisujem dijete 2x u 5mjeseci, 2012 godina ....i tako je...i tako je zvanicno sastavljen dopis i ostalo....kad je bolest u pitanju moze se napraviti iznimka, pa nisu ni oni od kamena.... Ali za zdravo pravo dijete, koje odmah krece u vrtic, kad se potpisuje ugovor, prvo ti traze ljekarsko...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 29.8.2012 10:57:11
Dzenana_G
Sad sam zvala kekec i kazu da ona pripada starijoj Jasličkoj i da sada treba da ide u Rosicu...
I mi ostajemo u Rosici do saniranja Kekeca
Vidjeh juce da je mama2009 napisala na fb da ostajete. Ja u prvi mah pogresno razumih da ostajete u jaslickoj grupi dok ne predjemo u Kekec pa se obradovala da ce cure malo biti skupa...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 30.8.2012 21:32:10
merima_s
Moja kcerka je isla u Bisere do juna mjeseca kada sam je ispisala jer sam ja na porodiljskom pa da bude kod kuce samnom preko ljeta. Inace je isla na poludnevni boravak. To se poklopilo i sa renoviranjem vrtića. Svu djecu su preselili u Bajku. Kad smo odlučili da je ispišemo učiteljice su nam rekle da platimo rezervaciju za juni,juli i avgust ako želimo da ponovo krene u septembru. Pošto sad imamo i sina i trebamo riješiti njegovo čuvanje odlučili smo potpuno raskinuti ugovor pa ćemo vidjeti hoće li uopšte ići u vrtić, možda oboje a možda ih i kod kuće neko bude čuvao. U međuvremenu smo se dogovorili da ćemo ih upisati oboje i predali smo dokumente na drugi konkurs kada je raspisan. Prošle sedmice me zovu iz vrtića i obavješavaju da ako želimo da kćerka krene od septembra moramo platiti rezervaciju za prošla tri mjeseca!!! Ja sam u čudu ostala. Stvarno mi je to vrhunski bezobrazluk. Šta da sam plaćala rezervaciju i odlučila da je ne upisujem, da li bi mi onda vratili pare? Baš sam iznervirana ovakvim ponašanjem i fino te dovedu pred svršen čin. Ima li neko slično iskustvo? Da li imaju pravo zahtijevati plaćanje rezervacije?
< Poruku je uredio merima_s -- 30.8.2012 21:41:34 >
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 31.8.2012 16:52:20
Dida79
Ja sam bila pogrjesila temu tako da cu samo kopirati post
IZVORNA PORUKA: Dida79Ja sam danas zavrsila sve papire za vrtic tako da maleni krece u ponedeljak..nego jedno mi nije jasno dok sam cekala da preuzmem nalaz brisa vidim da su neke zene predavale i uzorke stolice Nama to nisu trazili tako da sam malo Sad nesto kontam da nam nece praviti problem u vrticu
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 31.8.2012 17:15:34
Dzenana_G
Kad se prvi put upisjuju u vrtic treba nalaz stolice. Mi danas nismo uspjeli odnijeti urorak stolice, gospodjica nije htjela kakiti... A bas mi zao sto ne krece u ponedjeljak sa ostalom djecom...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 26.9.2012 23:20:01
merima_s
Ja sam danas otišla do vrtića da odnesem ugovore za djecu i dogovorim se sa učiteljicama, od ponedeljka će ići oboje. Na izlazu sam pogledala jelovnik i na moju veliku radost primjetila da nema paštete i parizera Svaka čast za novu upravu!
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 14.10.2012 21:29:36
ElmaB
Postoji, moras podnijeti zahtjev u JU Djeca Sarajeva i reci u koji ti vrtic odgovara.Posytoji mogucnost i da te odbiju ukoliko je taj vrtic pretrpan djecom.
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 14.10.2012 22:11:50
emirita
Da li ste u svojim vrticima dobili da ispunite anketu u kojoj vas pitaju sta mislite o povecanju cijene vrtica za dodatnih 20 KM s ciljem da se poboljsa jelovnik u vrticima. Zanima me sta mislite o ovome?
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 14.10.2012 22:12:56
Dzenana_G
Elma hvala. Zvat cu sutra da se raspitam kakva je situacija. Lady promjenili su mi radno vrijeme na poslu. Prvu smjenu radim od 6 sata, a radim i drugu i trecu smjenu. Nikako mi vise ne odgovara da je vodim. Do sad mi je bilo super kad sam radila samo od 7 sati. Kontala sam probati u Bisere na Kovacima jer mi je to najblize...
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 14.10.2012 22:15:20
Lady26
IZVORNA PORUKA: emirita
Da li ste u svojim vrticima dobili da ispunite anketu u kojoj vas pitaju sta mislite o povecanju cijene vrtica za dodatnih 20 KM s ciljem da se poboljsa jelovnik u vrticima. Zanima me sta mislite o ovome?
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 14.10.2012 22:16:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: emirita
Jesmo, i ja sam ZA...
i ja sam za