Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 17.8.2012 13:08:42
emirita
Ma bila sam ja juce u vrticu, trazili mi tu potvrdu, nisam ni znala da nam to treba, haj reko sutra cu u grad da to izvadim jer im je gore sjediste, mrsko mi bilo po onoj vrucini u grad pa opet nazad na Mojmilo. Medjutim danas sam jos gora, grlo me zabolilio, a za bajram idemo na more, nema nas do septembra :(
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 17.8.2012 13:11:32
Lady26
IZVORNA PORUKA: emirita
Ma bila sam ja juce u vrticu, trazili mi tu potvrdu, nisam ni znala da nam to treba, haj reko sutra cu u grad da to izvadim jer im je gore sjediste, mrsko mi bilo po onoj vrucini u grad pa opet nazad na Mojmilo. Medjutim danas sam jos gora, grlo me zabolilio, a za bajram idemo na more, nema nas do septembra :(
Nazovi sad direkciju i ako imas nekoga da ima fax neka ti profaksaju potvrdu Gdje zivis? Mislila sam da meni faksiraju pa da ti donesem al ja radim do 5, a u 6 vodim curicu na sisanje, ne bi stigla u vrtic otici... Pa pitaj u vrticu koji je zadnji rok, objasni situaciju
RE: JU "Djeca Sarajeva" - Vrtići 17.8.2012 13:38:24
Hurma
ja zvala maloprije izasao je spisak za djecu prijavljenu u junu ili julu ne znam, a ko je prijavio u drugom roku, od 1. do 15. augusta tek ce biti komisija sljedece sedmice, tako da nece biti spiska prije 22 100%... to je sto meni rekose..