|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
17.11.2011 8:46:13   
teacher75
cuj igrali ko zmajevi! igrali su katastrofa, u citavoj utakmici imali samo 2 napada mozda, uzas jedan

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1576
17.11.2011 8:52:33   
ladyblue RR
Potrugaj je prejaka ekipa sa izvrsnim pojedincima. Pogledali ljudi utakmicu protiv Francuske, pročitali nas uredno, postavili igru tako da nismo imali prostora da dahnemo a ne da napravimo dupli pas i to je to. Malo su me i naši iznenadili jer se taktika morala promijeniti kada su vidjeli da igrači stoje na metar od naših ali sada je kasno...poslije bitke svi smo generali. Realno - dobar Portugal brate, što jest-jest.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1577
17.11.2011 8:55:52   
teacher75
ma razvalili nas momackiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1578
17.11.2011 9:00:58   
M kao Mama
Ja mislim, ali fakat da sam jedina žemska na ovom forumu kojoj je fudbal tamo negdje na 999 mjestu u životu. Ja utakmicu ni jednu nisam pogledala, mogu možda izdržati jedno minutu i po, sve preko toga gori mi je onaj moj i njegove reakcije i komentari, ovu sad sam prespavala, izdala mu kućni red da se ne smije derati, ako pobjedimo da me obavjesti kada ga upitam. I tako ja oko 2 ustanem do WC i moj dragi pila li pila u dnevnoj, televiza gori, i ja ga drmmnem, rezultat kaže on 6:2, rekoh molim, a zato si ti bio tih.

E, sad šalu na stranu nikako ne ljubim gledanje tih utakmica, jedina nada da iste zavolim je npr. kada su ta gostovanja po Evrpoi da ih uživo gledam sa stadiona.

Neposredna veza do poruke: 1579
17.11.2011 9:02:15   
zeze
I poslije nase reprezentacije jos bi jednu ekipu oni razvalili, jaki brate user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 1580
17.11.2011 9:05:10   
chuci
hahaha mama alma nisi jedina
hajd što sam ja operisana od ljubavi prema ljudima koji trče po travi i šutaju loptu za život, nego je i mm.
on legenda legao spavati poslije poluvremena. kaže skontao ma boli me đon ko će pobjediti bolje da se ja naspavam.

inače gleda samo ovako neke bitne utakmice, ne prati fudbal osim ako ne igra naša reprezentacija, a i to samo ove važne utakmice. i pogleda nekoliko utakmica kad je svjetsko prvenstvo. ono kad nema ništa drugo na televiziji, nego možeš birati između 3 utakmice.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1581
17.11.2011 9:12:55   
Emica_sa
Ja ne znam kakav bi mi zivot bio bez sporta,ja uvijek gledam neki sport,dal je to kosarka euroliga kao sinoc,ili tenis kad ima neki turnir ili fudbal svejedno je,samo da je sportuser posted image

Zato ja ne gledam nikada serije,a ni filmove,ne pamtim kad sam gledala neki filmuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1582
17.11.2011 9:30:00   
palachinken
Ja uzivam u ligi prvaka, svejtkom, evropskom, repkama  - posebna je to atmosfera. Meni nije nedelja bez Premiershipa. Ne moram pratit baš od-do, ali je tu, na teveu, ukljuceno.I volim cuti Bahu kako svrsava dok igra repka, kao i onog lika dosadnog glasa sto komentarise Engleze (vazda mu ime zaboravim)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1583
17.11.2011 9:31:05   
teacher75
ja to nista ne gledam, sad ovu utakmicu gledala dok nisu primili gol i to je bilo to, poslu nisam ni gledala, al me zato mm prosvijetli nakon svakeuser posted image mada hb i on samo gleda zelju i reprezentaciju

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1584
17.11.2011 19:27:19   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja uzivam u ligi prvaka, svejtkom, evropskom, repkama  - posebna je to atmosfera. Meni nije nedelja bez Premiershipa. Ne moram pratit baš od-do, ali je tu, na teveu, ukljuceno.I volim cuti Bahu kako svrsava dok igra repka, kao i onog lika dosadnog glasa sto komentarise Engleze (vazda mu ime zaboravim)

user posted image

p.s.Da nije Zoran Šuko,onaj što ga kidnapovaše u Parizuuser posted image ?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1585
17.11.2011 21:56:36   
ladyblue RR
i ja pratim sve moguće sportove ali dugo sam vezana za fudbal. radim povremeno u jednom fudbalskom klubu (kada se igraju evropske utakmice) i fudbal je važan dio mog života. nisam odustala ni u trudnoći ni kada mi je beba bila skroz mala. valjda mi u krv ušlouser posted image . obišla sam cijelu evropu sa fudbalskim klubom, čak sam i sa hrvatskom reprezentacijom bila na Evropskom prvenstvu u Portugalu. elem, ja sam veliki fudbalski fanatikuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1586
17.11.2011 23:57:47   
Hannan
Igraci zele da sef ostane...

http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2476%3Anakon-baraa-nisi-sam-safete-pie-elvir-huremovi&catid=52%3Akolumne&Itemid=70

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

Neposredna veza do poruke: 1587
22.11.2011 20:42:35   
selebriti
Ima li negdje da se gleda onlajn Napoli-M.City?

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1588
1.7.2012 0:42:38   
Anoniman
i
sta mislite ko ce da pobedi
spanija ili italijauser posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
  Neposredna veza do poruke: 1589
1.7.2012 0:45:31   
Emica_sa
italija ce da osvojiuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1590
1.7.2012 0:46:52   
Anoniman
ja navijam za spanijuuser posted image

i nek vala onaj ronaldo izadje , nije dobro igrao ove sezone

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 1591
1.7.2012 0:50:54   
Emica_sa
Ma spanci su dobri ali ja ne volim nacin na koji oni igraju samo drze loptu,dosadno,ubi se gledajuci utakmicu,zbog toga bi volila da italija osvojiuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1592
1.7.2012 22:40:56   
Anoniman
ole ole ole ole

bravo spanija user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
  Neposredna veza do poruke: 1593
1.7.2012 22:42:55   
teacher75
e nek je vala spanija pobijedila, iako nista ne gledam, al eto, draga mi zemlja, hahaha. draga mi i italija al me ljepse uspomene vezu za spanijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1594
1.7.2012 22:44:12   
Anoniman
user posted image user posted image
ma isto
i ja po tome necemu navijala , kao user posted image
al drago mi
ma da se nisam mislila da ce biti 4:0
bas italijani se obrukase

< Poruku je uredio triputmama -- 1.7.2012 22:45:29 >

Neposredna veza do poruke: 1595
12.10.2012 19:24:46   
new mama
Eee gledaj mi teme niko ne piseuser posted image user posted image ,nema vezeuser posted image

Nego sretno momcima veceras,da nas obraduju user posted image

Ida specijalno pozdravim gospodje koje su navracale na ovu temu,prepoznace se oneuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1596
12.10.2012 19:31:33   
Honey3
Kod mene sve spremno,zastavice po d.boravku,kolaci,grickalice,ocekujemo goste...Hajmo Bosno,Bosno,hajmo Hercegovinouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1597
12.10.2012 19:32:20   
visnjica1
Sretno i od mene nasim Zmajevima user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1598
12.10.2012 19:34:51   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: new mama

Eee gledaj mi teme niko ne piseuser posted image user posted image ,nema vezeuser posted image

Nego sretno momcima veceras,da nas obraduju user posted image

Ida specijalno pozdravim gospodje koje su navracale na ovu temu,prepoznace se oneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pozdrav i tebi

nisam neki pretjerani optimista...ali eto...sve se k'o nadam da ćemo ih iznenaditi

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1599
12.10.2012 19:40:50   
ElmaB
Voljela bih barem da im jedan gol zabijemo, nekako bi odmah lakše bilo! :)

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *