Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 7.9.2012 17:40:49
Marija13
Alannah i mene interesuje sa koje si tacno stranice uzimala?
IZVORNA PORUKA: magbi
Pozz kako da stupimo u kontakt da vifim sta ima odakle si narucivala
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 24.9.2012 15:24:17
veeseelaa
djevojke kupujel se šta? ja do sada haman pa ništa ne potroši, malo jeste stomak narastao al nekako se krpim kontam jesen je na pragu pa da ne uzimam stvari bezveze imal i gdje šta za jesen? broj 40-42
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 24.9.2012 15:30:12
Lejla Ka
Veeseelaa, ti si povisoka, jesi li uzimala gdje kakvih hlača, da ima dužine (hahaha što objasnih) Ima rodicu, visoka, tanka (trudna, to se podrazumjeva) i sve joj poplavno.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 24.9.2012 15:34:39
ajla86
i ja sam vecinu stvari uzimala u alti... mada sam ljetna trudnica bila pa helanke i neke vesele tunike pa sam mogla svugdje naci to a sad za jesen neznam bas.neki dan sam prolazila kroz ciglane i vidjela sam dosta modela farmerki za trudnice u svim bojama sa onom gumom a farmer je malo deblji bas sad za jesen-zimu....neznam cijenu jer sve se nadam da cu se jednog dana vise poroditi
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 24.9.2012 15:47:05
ajla86
farmerke klasicne....vidjela sam da ima tamni farmer i svjeliji onaj uzi model nisu siroke debilne one...klasicne farmerke vidjela sam dosta trudnica na jezeru da ih nose.... i ona guma ima gore moze se razvuci fino cini mi se,do kraja trudnoce ti moze biti.ja sam jedne uzela u alti ali su mi bile preuske...ono ko helanke skroz uz noge ali sam bila bas sexyy u njima....ali kad sam pocela oticati hmmm a oticu mi i koljenja i listovi ma svaaa onda me to stisne i srklet nekako rpavi da nemaogu izdrzati u njima....a bas sam imala dobru guzu u njima...muz iso uvjek iza mene
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 25.9.2012 11:12:00
mimiE
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja bi jedne farmerke rado al ono da su prave farmerke, izuzev tog pojasa za trudnice
veeseelaa pogledaj u importane u onoj prodavnici što prodaje Benetton outlet,bilo je ekstra farmerki..i kod njih se može naći finih stvari za trudnice samo je mali izbor veličina..
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 25.9.2012 11:13:28
veeseelaa
hvala MimiE, ja juče nadjoh dvije lijepe tunike, do duše nisu trudničke striktno al mogu poslužiti jednu kupih u Belissimi a jednu u Bagateli, po 39 KM obje
< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.9.2012 11:15:42 >
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 25.9.2012 16:12:07
mayra
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja bi jedne farmerke rado al ono da su prave farmerke, izuzev tog pojasa za trudnice
Vesela ja sam kupovala farmerke u azelu, bas trudnicke, ali dole su obicne, bude tamno plavih, crnih, samo treba naletiti, a bude velicina, pogotovo ako nisi puno jaka u nogama. Meni ih bilo zao kasnije, znas kako su udobne, po nekih 20-ak KM.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 25.9.2012 21:47:35
bebaa
pozdrav,neki dan nadjem u sanducetu reklamne novine neke firme za bebe i mame u inportane-u,ZAMISLITE-gace za trudnice kostaju 50km...ja se zaprepastila...no comment...
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 10.10.2012 22:30:41
srećicaa
Mene zadnjih dana spucala shopingholija Inače sam shopingholičarka strašna i ja to nazivam svojim slatkim porokom i svi me zezaju zbog tog shopinga a naročito MM. Meni nije bitno da sebi kupujem, samo da hodam i kupujem meni dragim ljudima, odnosno što god mi se svidi ja kontam kome bi to odgovaralo ili trebalo i odmah kupujem. Liječila sam se od shopingovanja kada sam ćivjela sama u stanu od 65 m2 i došla u situaciju da više nemam gdje složiti stvari, a svake sezone dijelila drugima što mislim da mi ne treba, a liječenje je bilo e neću kupiti danas neka bar prenoći, a onda ja čitavu noć ne spavam a sutra umjesto na ručak letim u radnju poslije posla da kupim što mi se svidjelo Eh zadnja dva mjeseca mi se ništa nije kupovalo, ali me zadnjih 7 dana uhvatila manija. Kupila sam sebi u waikikiju haljinicu, helanke, džemper, majicu i suknju, tražila hlače i polomila se da nađem i na kraju kupila materijal za dvoje i elastični pamuk za pojas i odnijela da mi sašiju ove sedmice jedne, a slijedeće druge. Na BB izabrala nekih stvarčica za bebu, iako još ne znam je li ili ali sam uzimala neke univerzalne boje i par bodića kupila u Mercatoru.
Sada spektakl-kupila 2 trudničke gaćice u Alma ras i MM kad ih je vidio uhvatio se za glavu i kaže pa ja takve nisam viđao ni kod moje nane na štriku ] Molim te kada ih budeš oblačila čim uđeš u kuću presvuci ih i kada ih budeš sušila nakon pranja sakrij ih negdje da ih ja ne gledam, nešto mi nije dobro kada vidim kolike su Čitav vikend smo mu se i ja i svekrva smijale zbog toga.
Eh da bi me oraspoložila kada je čula zaova koja živi u Austriji kako kukam da u Sarajevu nema ništa normalno da se kupi za trudnice dala mi je 3 stranice www.hm.comwww.bonprix.com.uk i www.c-and-a.com i rekla da naručim sebi što mi se sviđa, a ona će skontati kako će poslati ovamo, pa ako nekoj treba nešto sa ovih stranica javite narednih 7 dana pa mogu i vama naručiti.
< Poruku je uredio srećicaa -- 10.10.2012 22:33:16 >
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 11.10.2012 8:01:45
Jeca_Perec
IZVORNA PORUKA: srećicaa Sada spektakl-kupila 2 trudničke gaćice u Alma ras i MM kad ih je vidio uhvatio se za glavu i kaže pa ja takve nisam viđao ni kod moje nane na štriku ] Molim te kada ih budeš oblačila čim uđeš u kuću presvuci ih i kada ih budeš sušila nakon pranja sakrij ih negdje da ih ja ne gledam, nešto mi nije dobro kada vidim kolike su Čitav vikend smo mu se i ja i svekrva smijale zbog toga.
i ja sam kupila dvoje trudnicke gacice u Alma rasu , kad je vidjeo muz , kaze pa to ko padobran.. ma, nek je meni po stomaku toplo, a kad sve prodje modirati cemo se ... pantole i farmerke trudnicke sam kupila u Azel u, a majice sam broj vece, tako da izgleda za sada okej.. uvijek sam se jezila od trudnicki haljina dimenzija satora, nadam se da ih necu pronosati do kraja
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 11.10.2012 10:49:29
srećicaa
Ma i meni je najbitnije da je meni i bebici fino. Zezala sam ga ja imaju dragi prelijepe gaćice za trudnice 50 KM nisu ovakve, ali meni treba minimalno 10 komada, pa ako hoćeš idemo zajedno da biramo, a ti častiš
U kojem si Azelu našla te stvarčice-ja sam gledala u 2 i ni u jednom nisam ništa našla
Ali mene najviše brine zimska jakna-ja bi volila baš dugu, a kada vidim cijene i skontam da ću jenositi par mjeseci nešto mi nije dobro.
¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨* Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno. 16.03.2013.
RE: Gdje kupiti odjecu za trudnice u SA? 11.10.2012 11:49:55
Jeca_Perec
IZVORNA PORUKA: srećicaa
U kojem si Azelu našla te stvarčice-ja sam gledala u 2 i ni u jednom nisam ništa našla
Ali mene najviše brine zimska jakna-ja bi volila baš dugu, a kada vidim cijene i skontam da ću jenositi par mjeseci nešto mi nije dobro.
Azel na Dobrinji, i ondaj prema aerodromu... A za zimu- skontala sam uzeti od mame, ona nosi veci broj, dugi shushavac, ako bude mali.. onda cu skontati imal neko jos veci od mame, da mi posudi na 1 mjesec..