Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2012 23:03:28
draguljče
Uvijek toplo preporučujem Sibirski berberin, Život je lijep, Brilijantni um, Kišni čovjek, Crni labud, 12, Identitet, Das Experiment-prema eksperimentu koji je zaista i rađen, i naravno svi filmovi u kojima glumi Gerard Butler.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2012 23:11:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: draguljče
Uvijek toplo preporučujem Sibirski berberin, Život je lijep, Brilijantni um, Kišni čovjek, Crni labud, 12, Identitet, Das Experiment-prema eksperimentu koji je zaista i rađen, i naravno svi filmovi u kojima glumi Gerard Butler.
imas dobar, ukus, sve sam pogledala osim ovog 12, nesto mi nije poznato pogledaj val (talas) njemacki film- svijdece ti se http://www.imdb.com/title/tt1063669/
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2012 23:26:37
draguljče
12 je ruski film Nikite Mihalkova i odličan je. Radi se o 12 porotnika i cijeli film je o njihovom donošenju odluke. Nije dosadan nimalo. A ovaj ću skinuti samo da odgledam još neka dva koja me odavno čekaju. Hvala.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2012 23:28:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: draguljče
12 je ruski film Nikite Mihalkova i odličan je. Radi se o 12 porotnika i cijeli film je o njihovom donošenju odluke. Nije dosadan nimalo. A ovaj ću skinuti samo da odgledam još neka dva koja me odavno čekaju. Hvala.
sad vidjeh na imdb- imamo isti ukus, izgleda zanimljivo, imas li neki link za ovaj film da skinem, posalji na pp please, na ovim stranicama gdje gledam online nema treba mi s prevodom ako je moguce da mogu sa mm gledat
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.9.2012 23:36:00
draguljče
Uh, kako sam zaboravila Đavolov advokat, odličan, kao i Shutter island. Odlični! Imam još jedan, jako težak i ne preporučuje se trudnicama i mladim majkama. Film je First born.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 24.9.2012 23:44:22
Mirkica
jao tiki opet onaj nas jedva cekam da gledam. Gledam neki dan njegov intervi kaze nezna sta zene vide u njemu haha e bas
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 25.9.2012 11:27:50
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
jao tiki opet onaj nas jedva cekam da gledam. Gledam neki dan njegov intervi kaze nezna sta zene vide u njemu haha e bas
ima pogled...hm,mhm.hmmmmm a tijelo mmmmmmmmmm
a kada pogleda ono sa strane pa se nasmijesi olaaaa "nikada ne reci nikada " hahaha
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.9.2012 10:17:45
Super Beba
Sjetih se još jednog filma, ne znam je li bio preporučen ranije, meni jedan od najljepših filmova i toplo ga preporučujem: The Pursuit of Happyness (U potrazi za srećom), Will Smith u glavnoj ulozi - http://www.imdb.com/title/tt0454921/