|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen/Clomid
11.9.2012 12:07:05   
nadalica
Hvala ti Iris, idemo na ciljani, sutra u 13 ću primiti pregnil, a prekosutra oko pooći u akciju user posted image

(odgovor članu Artemida84)
Neposredna veza do poruke: 2201
12.9.2012 8:32:50   
plava ljubičica
NADALICE GDJE SI NASLA PREGNYL:== NEMA GA NIGDJE KUPITI MENI CE MOZDA TRBATIU...JER JA OPET OVAJ MJESEC MORAM PITI KLOMIFEN 2TBL ODJEDNOM :))))

(odgovor članu nadalica)
Neposredna veza do poruke: 2202
12.9.2012 8:40:33   
mykica
plava ljubičica Ja sam ga prije par dana kupila u Alti shoping centru. A i par puta sam ga uzimala na grbavici apoteka u neboderu, kod one osnovne škole. Tu blizu je i onaj dm. Nadam se da sam uspjela objasniti koja apoteka :)

12.06.2013. Nakon godinu i po, napokon plusić.

21.01.2014. Rodi se ljubav najveća i sreća neopisiva!

23.04.2015. Stigla ljubav druga

07.05.2017. Očekujemo novu srećicu

(odgovor članu plava ljubičica)
Neposredna veza do poruke: 2203
12.9.2012 12:15:14   
kokouli
Pregnila ima u apoteci Tara u Hrsnom ,bar su imali ,i ocekuju Choriomon ovih dana .

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 2204
12.9.2012 14:30:21   
kokouli
Iriss a sta su ti dali umjesto Klomifena draga ,i ja se slazem s tobom za sranje od lijeka .

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 2205
12.9.2012 16:01:06   
klemzi
Meni dr neće dati pregnyl uz klomifen koji sam već ispila...Zna li neko zašto user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2206
12.9.2012 16:44:40   
pepika
Ne znam,moje misljenje da si ga trebala primit i tad znas kad ti dolazi do ovulacije. Meni jednom nije dao da ga primim i moj folikul se pretvorio u cistu,a dr. je isto insistirao da mi ne reba stoperica. Iz iskutva ti govorim. kad si vec ispila i fino odreagovala,ne treba nista preputat slucaju. Moje misljenje! Ipak dr. valjda najbolje zna. U svakom slucaju SRETNO! user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2207
12.9.2012 19:15:21   
nadalica
Ja sam ga kupila u apoteci Dina na Č. Vili....danas sam u 1 primila injekciju, a od sutra akcija i aBd da uspije...

(odgovor članu nadalica)
Neposredna veza do poruke: 2208
12.9.2012 20:38:08   
malenaa
i ja sam danas primila pregnyl ,dvije injekcije... sad akcijanje :))) pa draga u isto vrijeme cemo raditi testice ako Bog da...

IZVORNA PORUKA: nadalica

Ja sam ga kupila u apoteci Dina na Č. Vili....danas sam u 1 primila injekciju, a od sutra akcija i aBd da uspije...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu nadalica)
Neposredna veza do poruke: 2209
13.9.2012 10:33:14   
kokouli
Da vam bude sretno user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2210
13.9.2012 14:29:27   
nadalica
akobogda, malena...želim nam user posted image

hvala, kokouli user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2211
13.9.2012 16:15:10   
Artemida84
Drage moje, tko vama da te inekcije , mislim jel ginekolog ili.. ? Mozda je glupo pitanje ali posto ja tek sutra pocinjem sa klomifenom pa nista ne znam user posted image . Unaprijed hvala!

(odgovor članu nadalica)
Neposredna veza do poruke: 2212
13.9.2012 16:21:45   
malenaa
da draga meni ginekolog rekao da kupim pregnil , primila dvije injekcije i akcijanje tri dana, pa od 16.dana dabroston 15 dana piti, pa testic :))))
pitaj ginekologa sve... reci mu za pregnil nista ne skodi ,on jeste za ciljanje odnose :)

IZVORNA PORUKA: Artemida84

Drage moje, tko vama da te inekcije , mislim jel ginekolog ili.. ? Mozda je glupo pitanje ali posto ja tek sutra pocinjem sa klomifenom pa nista ne znam user posted image . Unaprijed hvala!

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Neposredna veza do poruke: 2213
13.9.2012 16:36:01   
Artemida84
A tko te bocne? user posted image Hvala draga, sve cu da ga ispitam user posted image .

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2214
13.9.2012 18:23:29   
irisss

IZVORNA PORUKA: kokouli

Iriss a sta su ti dali umjesto Klomifena draga ,i ja se slazem s tobom za sranje od lijeka .

Uspjela sam od druge ture Femare, vjerujem da bi i iz prve, al taj cilus mi vodeći bio na jajniku gdje nemam jajovodauser posted image . Dr. mi je objasnio da femara daje manje folikula, ali kvalitetnijih, odnosno da u njima bude jajna stanica za razliku od klomifena, koji uglavnom daje prazne folikule. I sama cijela govori sve, 5 KM klomifen, naspram 100 KM,koliko košta samo jedna tabla Femare, znači kutija od 30 kom. košta 300 KM. Jeste puno, ali sam ja nabavljala po tablu od jedne apoteke iz Tuzle, po preporucu jedne naše forumašice, druge apoteke ne prodaju na tablu već samo kutiju.

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2215
13.9.2012 18:26:20   
malenaa
bocnula me medicinska sestra kod mehmedbasica :))) samo se vratila dole da mi bocu daju :)))

A tko te bocne? user posted image Hvala draga, sve cu da ga ispitam user posted image .

Neposredna veza do poruke: 2216
15.9.2012 12:54:32   
ikaaaaa
pozz drage moje imam jedno pitanjce.... u drugom i trećem mj sam koristila klomifen.... naravno nije ništa uspjelo zbog preeeeeeeviše povišenog prolaktina...sad mi se je prolaktin stabilizirao, naravno svaki dan pijen jednu tableticu bromengona.... dali mogu ponovo početi koristit klomifen? u utorak idem ginu, pitala bih ga da mi ponovo da klomifen, ali nisam baš sigurna jer negdje sam čitala da se klomifen ne može koristiti ako se je već koristio do godine dana.... dali ga je koja koristila npr dva mj, pa prestala, pa opet probala nakon neznam 2/3 mj?
nadam se ženice da ćemo sve uskoro vidjeti user posted image .....

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2217
15.9.2012 18:56:55   
kokouli
Ma smijes ga uzimati ,pitaj ginekologa,vjerovatno ce ti traziti da vadis krv 2 ili 3 dan pa da pocnes piti ,ne brini super je da ti je spao prolaktin furaj dalje i sretno.

(odgovor članu ikaaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2218
15.9.2012 18:58:03   
kokouli
A ima i jos lijekova boca umjesto klomifena ,nek te to ne brine user posted image .

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2219
16.9.2012 0:17:26   
plava ljubičica
Moje drage forumašice danas saznam kako klomifen tanji sluznicu materice.....i da se zbog toga nemoze zakaciti plod ukoliko se ne uzima dabroston ili utrogestan...meni niko nije to preporucio samo klomifen,pa na folikulometriju i tako ...vec treci mjesec klomifen....sutra ujutro folikulometrija samo boze da usoije sve ...a usput jos jedna radosna uspjela sam zakazati termin kod dr.godinjaka......

ĐELIM NAM SVIM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokouli)
Neposredna veza do poruke: 2220
16.9.2012 9:23:19   
vjestica
klomifen stanjuje endometrij, ali se ne koriste dabroston ili utrogestan da bi je podebljao dovoljno da se plod zakači
za podebljanje endometrija se koristi cvekla i ananas (i još nešto al sma zaboravila sad šta, ali ova dva su glavan) a od medikamnetozne terapije za podebljanje endometrija se koristi estrofem (mada se on rijetko daje)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 2221
16.9.2012 12:27:43   
ena0002

Ja sam isla u hitnu

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 2222
16.9.2012 12:33:48   
irisss
Uz ovo što je vještica nabrojala, za podebljanje endometrija je dobra i vrkuta, čaj ili kapi,ima u svim biljnim apotekama, bar u Sarajevu ima

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2223
18.9.2012 18:27:13   
plava ljubičica
zNAM ZA VRKUTU AL SE NE SMIJE UZIMATI SA KLOMIFENOM I POLSIJE ODMA ZBOG HORMONA....AL POLAKO...BICE NADAM SE ABDF DOBRO:)))

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 2224
18.9.2012 20:09:57   
Artemida84
Ja sam pila vrkutu 3 mjeseca pa sam prestala, a tada nisam pila nikakvu terapiju. I da, gotova tura klomifena, sutra na pregled pa da pratimo folikulcice user posted image ......

Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *