Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jer je nasu familiju obogatila jedna mala princeza; na svijet je stigla danas sa prvim danom Ramazana. Medu moj, jos te ni vidjela nisam a vec te vooolimmmm
...jer sam U ime Allaha uradila nesto sta dugo nisam mogla , isplakala se od bola a sad sam srecna zbog toga , osecam se jaka ko zmaj jos vise sto je Ramazan
jer je moj dragi i jedini braco stupio u bračne vode...jučer je bila svadba i bilo je divno pored rođenja djece i našeg vjenčanja stavljam i taj datum.. Dragi brate i snaho draga, želim vam svu sreću ovoga svijeta, da živite u zdravlju, sreći i veselju, da jedno drugome budete oslonac u svakoj situaciji, da se volite, pazite i mazite....da što više lijepoga dočekate, a da vas nevolje i zlo zaobiđu.....da vam Allah dragi pomogne u svemu što činite!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
BEBA sweet baby2008
moja beba ima 6 mjeseci i nece da spava. Znaci sve joj " provedem " a ona nece. A kad zaspi, spava samo nekih 15-ak minuta i ot je to.... pa vas molim za vase misljenje. Hvala
1 (97%)
2 (3%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!