sheri
|
IZVORNA PORUKA: Hurma mog su jutros cupali od mene, grlio me i rukama i nogama, dobijao nagon za povracanje od placa... a do srijede trceci isao u vrtic... mislim znala sam da se i ovo mora desiti... ali... evo me cijelo vrijeme trebala ga danas ostaviti da spava, nema sanse, ne mogu i dzaba iako imam kuci radnike, sve je haos ali on je ipak No1. dušica moja... plus ga jutros primila druga teta koja bude u drugoj smjeni... svi mi kazu da tako mora da ne odustajem, ali.... a o jelu ne smijem ni misliti, nece pojesti ni zalogaja danas... i nama je isto ovako bilo, ne mogu se odmaknuti od nje, ne znam odakle joj snaga, jaca od mene, ne mogu da se otrgnem. . ja tek pocela raditi, ona u vrtic, na frku svima. prvih dana sve ok, ali druga sedmica, ma uzas. jedan dan sam kontala uzeti dijete, i nazvati na posao i reci da ne mogu raditi(jer meni je zaista nema ko cuvati). ali eto, izdrzasmo nekako, kad dodjemo teta ju samo uzme i zatvori meni vrata . a onda prvo ona dobije vodene ospice, pa nakon 7 dana ja, i onda opet uzas, nece da ide da mene ostavlja samu. i kad sam ja ozdravila, pocela raditi, ja ju vodim u vrtic kaze teta tu sedmicu sto sam ja ostajala kod kuce ona je bila bas tuzna. ali sad smo evo opet ok, ide s pjesmom. tesko je zaista, ali eto prodje . sretno!