|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
31.8.2012 0:31:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pukle smo i neka smo!

Koje to nisu plakale na "Izvor života"? Moraju na popravni user posted image Kad ih se mi dočepamo, ili će dojiti ili će plakati na Izvor života!

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 401
31.8.2012 0:31:23   
taurus

šta je sa RRuser posted image  sve mi poruke neuređene nije ovako prije bilouser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 402
31.8.2012 0:34:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

ipak mi nismo normalne....već nas vidim za godinu kako čitamo ove postove i smijemo seuser posted image   

sad suze same user posted image user posted image user posted image   

joj kad se sjetim prvog dana u vrtiću, ja nisma sebi mogla da dođem.....a on oduševljen i pita se zašto ja plačemvaljda će menrazujeti kad on bude imao svoju djecuuser posted image

hej a moja velika cura ponijela baby born i zagrlila...
a ja gledam i samo vidim kako sma ja nju držala u naramku ko ona bornoci...al moja porasla...o siza suzu goni...
roditelji oko mene puše rpičaju a ja ne mogu da progovorim..sreća muž krenuo pa dokaza da smo mi socijalizovana famAlija...
da sma ja smao išla...rođeno bi dijete označila ''čudaci''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 403
31.8.2012 0:36:31   
Lejla Ka
Kaže meni danas kuharica iz vrtića dok sinu oblačim papuče "vidi koliki momak, a sjećam vas se kad ste trudni dovodili E". Sjećam se i ja, sjedimo ja i E na klupici u hodniku, plače E, plačem ja, i govorim joj kako će joj biti fino i kako će mama doć po nju, a sramota me hormona, suza suzu stiže.
Jado mali kad se raspekmezi ja mu samo kažem "hajde N nemoj me zezat, dok jedeš i poigraš se eto mene" user posted image

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 31.8.2012 0:38:42 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 404
31.8.2012 0:37:02   
Hanady RR
Kuku nam se u ponedeljak navečeruser posted image user posted image user posted image
kad stanemo pod utjecajem apaurina koji popušta pričatuser posted image

laku noć...odoh se umit ...suze sakrit , i leć...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 405
31.8.2012 0:39:15   
taurus

Pukle smo i neka smo!

Koje to nisu plakale na "Izvor života"? Moraju na popravni user posted image Kad ih se mi dočepamo, ili će dojiti ili će plakati na Izvor života!

mene po tom pitanju ne možete promijenitiuser posted image  ipak sam tu nepopravljivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 406
31.8.2012 0:40:10   
Hanady RR

Pukle smo i neka smo!

mene po tom pitanju ne možete promijenitiuser posted image  ipak sam tu nepopravljivauser posted image user posted image user posted image

ma nema veze ti bi plakala 100%user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 407
31.8.2012 0:40:54   
taurus

idem i ja   valja sutra na posao  laku noć drage moje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 408
31.8.2012 0:42:03   
taurus

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pukle smo i neka smo!

ma nema veze ti bi plakala 100%user posted image

ma i ovako se isplakah ko budala  mm kaže da nisam normalna
user posted image

Neposredna veza do poruke: 409
31.8.2012 0:42:52   
Lejla Ka

Pukle smo i neka smo!

Da je čuješ i vidiš djecu, ne daj Bože da je još koje u horu tvoje, tebi bi hitnu zvali user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 410
31.8.2012 0:44:45   
taurus

Pukle smo i neka smo!

Da je čuješ i vidiš djecu, ne daj Bože da je još koje u horu tvoje, tebi bi hitnu zvali user posted image user posted image user posted image

ma i ovako sam ti
za hitne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 411
31.8.2012 13:13:21   
neki x
Ipak se i vi odlucile za uzinu od kuceuser posted image Procitah koji post,nisam sve,nemam kaduser posted image
Drago mi je,ja sam uvijek za domacu uzinu,i prije sam to govorila,a i ostajem pri tomeuser posted image
Nismo jos nabavili kutijicu za uzinu...Sead navalio na onu iz McDonaldsa,dobio podavno plasticnu,slatka je,ali ooooogromna,zauzela bi pola ruksakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 412
1.9.2012 16:06:40   
leptiricak
Upomooooc. bili smo na svecanom prijemu djaka prvaka. nisam nista urgirala kod koje cemo uciteljice, samo da idemo zajedno sa najboljom drugaricom. zapala nas je uciteljica, na prvi pogled se vidi da joj svasta fali, plus nismo sa najboljom drugaricom. usput cujem nemile stvarcice o nasoj uciteljici. a da ne pricamo o tome kad smo se sreli na ulici da je moje dete trgnuvsi se, odskocilo unazad. kod uciteljice gde je nasa drugarica, ima dosta problematicne dece, a ostalo su bogatasi... sta raditi? da li da prebacujem dete odmah ili da sacekam drugi utisak? mozda sve bude ok, mada, ovaj lik tesko da se moze nekome ikada dopasti, a tek pogled...pogled u nigde, glas... uh...
leptiricak

Neposredna veza do poruke: 413
1.9.2012 16:23:27   
mama75
Hej draga, pa to je tek prvi utisak, daj joj jos jednu sansu. I uciteljicama nije lako, i njima je to veliki pritisak, stres i sl. Ako ti bas nikako nije legla probaj otici do pedagoga u skoli i zamoliti da dijete ide u taj razred sa drugaricom; kao razlog nemoj navesti da ti se ne dopada uciteljica, nego npr. ta ti smjena vise odgovara, dijete se tesko prilagodjava pa bolje da ide s nekim poznatim, bla bla Sretno!

(odgovor članu leptiricak)
Neposredna veza do poruke: 414
1.9.2012 23:21:45   
neki x
Negoo de vi meni recite,hoce li vasi malisani prvi dan skole ponijeti ruksake???
Ne znam,jer ce imati priredbu,pa.....user posted image user posted image user posted image

Ja majke tokmakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 415
1.9.2012 23:29:19   
Hanady RR
neki mi moramo ponijeti ruksak...user posted image
mada ja mislim do ponedeljak supet ću je ubjediti da joj nikakoa ne treba a u utorka da ga ponese...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 416
1.9.2012 23:32:43   
neki x

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

neki mi moramo ponijeti ruksak...user posted image
mada ja mislim do ponedeljak supet ću je ubjediti da joj nikakoa ne treba a u utorka da ga ponese...user posted image

Al fakat,pvi dan priredba i bla,bla,sta ce im ruksak??Al eto,rekoh da pitam...Naravno da ce i Sead jedva docekati da ga odmah ponese...vec danima ispituje kad ce taj ponedeljak vise i samo broji dane,dusha maminauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 417
1.9.2012 23:35:44   
Hanady RR
H je u strahu kako će bez ruksaka...
ponedeljak joj ne treba...
polako objašnjvam da neće ići ruksak s anama i d aima dana i dana d aga se nanosa...
svi odbrojavaju dane...

prvačići su spremniuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 418
1.9.2012 23:48:23   
SdZ
Duse drage, slatki su njihovi ti strahovi. Ljubite ih puuunooo od mene.user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 419
1.9.2012 23:51:19   
neki x
SdZ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 420
1.9.2012 23:53:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: SdZ

Duse drage, slatki su njihovi ti strahovi. Ljubite ih puuunooo od mene.user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 421
2.9.2012 10:44:18   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: neki x

Negoo de vi meni recite,hoce li vasi malisani prvi dan skole ponijeti ruksake???
Ne znam,jer ce imati priredbu,pa.....user posted image user posted image user posted image

Ja majke tokmakauser posted image user posted image user posted image

Mi smo kupili malu torbicu za ramena, umjesto ruksaka, za taj prvi dan. U njoj je već spreman mali notes i olovka (eto da nešto zapiše, ako joj učiteljica bude rekla) :)
Jučer smo saznali da smo prva smjena od 08,00 sati, i da je uči učiteljica koju smo "tipovali" .. neka nam je Bog na pomoći :)

Sdz - user posted image hvala od srca.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 422
2.9.2012 10:56:47   
DM
Ja ne znam hoću li stići kasnije(mislim u neko"pravo vrijeme"), pa evo sada
Svim našim dragim prvačićima sretan veliki, važni početak! Da im donese puno znanja, radosti i da im škola lahko teče, da im što više da i da s radošću idu u nju!
A mamama također, neka plaču, naka se smiju, naka su radosne i ponosne na svoje đake prvake i neka im je drago što djeca idu naprijed!user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 423
2.9.2012 11:28:43   
Hanady RR

mame kako ste vi jutrosuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 424
2.9.2012 11:52:22   
maja78 RR
Zelim srecu dragim prvacicima, a i mamama i tatama da to "prezive"

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *