|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
30.8.2012 23:28:03   
taurus
a o emocijama da vam i ne pričam
kao da mi se juče rodila ona mala beba koja me prvi put pogledala svojim crnim okicama....a sada u školu kreće
baš sam neštouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 376
30.8.2012 23:28:46   
Hanady RR
aaaaa tu steeeeeeeeee

ja ću da spremam užinu...al ja nisma normalna pa ti nisma neko mjerilouser posted image
mada nemam podtaka dal kod na sima užina u školi uopšte...ima u porduženom to znam...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 377
30.8.2012 23:31:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: taurus

kao da mi se juče rodila ona mala beba koja me prvi put pogledala svojim crnim okicama....a sada u školu kreće

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma šuti...
mene optužuju da pretjerujem...a meni srce iskočiti hoće...koliko sam ponosna toliko sam skrešna...user posted image
nemam adekvatnu riječ da opišem...golemo mi reći ''dijete mi prvi razred'' a onda se sjetim one mrve od 2850g ko juče da su mi je dali na ruke pa me stegne hoće da me uguši...user posted image

al oni su spremni...
i jedva čekaju
i moramo i mi biti...sve to ide u majčinski stažuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 378
30.8.2012 23:33:46   
Esmica
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Esmica

Mi kupili ruksak,dobili pape,a za ostali pribor sacekacemo sta ce reci uciteljica.
Ici cemo u skolu Edhem Mulabdic na Bistriku...
Mom prvacicu prvi zubi ispali,pa ce krezav u skolu user posted image

Onda si mi ti komsinica?????

Samo, moja nece u tu skolu...

A sto ce vam pape?

Jesam li ???
Ja sam dole,kod Doma zdravlja Stari Grad,ali pripadamo Bistriku.
Kod nas je u skoli prostrto,zastrto,pa trebaju pape i jastuk na kojem sjede,pa smo to pripremili.To valjda samo u prvom razredu.

Auuuu Hanady,ja sam skroz zaboravila posudu za sendvic i pice...
Maramice svakako,samo to jos nismo spakovali.

Prvi put sam isla u Exclusive i tu smo kupili ruksake,za prvacica i za curicu,ona ce u predskolsko.
Njemu smo kupili neki,lijep je pravo,i nimalo nije skup,za oci nam prvi zapeo,a curici iz Busquets kolekcije prelijep rusacic...
Tu smo planirali uzeti i pribor.
Moramo im kupiti jos i kisobrancice.

Njemu su ispali donji prvi zubici i narasli...sad mu tek rastu gornje jedinice,odnosno jedna se nazire,druge jos nema,tako da je mamin krezo user posted image

Hvala Ti Gospodaru moj na blagodati koju Si mi dao...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 379
30.8.2012 23:35:54   
taurus
ma nisam pametna.....pedagogica mi je to rekla kada sam ga prijavljivala
čak mi je rekla i ko im sprema užinu....jedan restoran sa dobrinje (po meni su ok)
pa opet kontam da li da uplatimo užinu ili da mu ja pripremim
ne znam šta će ostali roditelji izabrati
ako većina bude za školsku užinu, onda ću i jauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 380
30.8.2012 23:37:56   
Esmica
Recite mi jel bolja ona puna pernica sto se preklapa,ili ona obicna sto moze u nju natrpati sve?Cini mi se da su ove druge popularnije,al me prva privlaci jer je urednija i mali prvacici se bolje snalaze..

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 381
30.8.2012 23:39:06   
taurus
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma šuti...
mene optužuju da pretjerujem...a meni srce iskočiti hoće...koliko sam ponosna toliko sam skrešna...user posted image
nemam adekvatnu riječ da opišem...golemo mi reći ''dijete mi prvi razred'' a onda se sjetim one mrve od 2850g ko juče da su mi je dali na ruke pa me stegne hoće da me uguši...user posted image

al oni su spremni...
i jedva čekaju

ista sam ti user posted image user posted image user posted image

hoćemo li ovako kad se budu ženili i udavaliuser posted image user posted image user posted image

joj kako vrijeme leti user posted image

Neposredna veza do poruke: 382
30.8.2012 23:41:18   
Hanady RR
Mi smo se odlučili za ovu prvu varijantu...
negdje sma čitala iskustva mama da je jeci lakše se snaći kad im treba neka bojica ili flomaster...
onako istresu sve pa im se prosipa itd...

mada imamo i jednu onu za napuniti pa kako bude trebalo vdijet ćemo ...

mada sma sigurna d aova prva varijnata je njima jednostavnija u korištenju i lakša za čuavnje pribora...tačno znaš šta fali ako ga ne varti na mjestouser posted image

taurus...
ako je tako ovosi šta daju za užinu...pa odluči...
mada mada...ja bih sačekala zimu...
jojjjjjjjj znam ja svi paze...al sendvići sa majonezom eventulano il pavlakom...
ne znam eto...poznaješ restoran pa viditeuser posted image
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 383
30.8.2012 23:41:32   
taurus

Recite mi jel bolja ona puna pernica sto se preklapa,ili ona obicna sto moze u nju natrpati sve?Cini mi se da su ove druge popularnije,al me prva privlaci jer je urednija i mali prvacici se bolje snalaze..

naša je preklopljena, napunjena komplet
one obične su laganije za nositi
ali moj R je ovu dobio iz Londona i sve u njoj je sa likom munjevitog jurića, pa bi je on nosio taman da je u njoj i 100 kg user posted image

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 384
30.8.2012 23:43:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma šuti...

al oni su spremni...
i jedva čekaju

ista sam ti user posted image user posted image user posted image

hoćemo li ovako kad se budu ženili i udavaliuser posted image user posted image user posted image

joj kako vrijeme leti user posted image

jojjjjjjjjjjj ne spominji mi udaju...
em na forumu sve neke teme...sexualnost, individulanos...user posted image
em ja u svom elementu...
malo malo pa slike joj gledam ono do rođenja do danas...
ne da leti nego pičiii ko ludo ovo vrijeme...
pa 7 godina braka slavim 17.septembra a dijete u školu šaljem...
rekla sma zaustavit ću vrijeme svojim suzama... asve s edo nje krijemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 385
30.8.2012 23:44:05   
Hanady RR

naša je preklopljena, napunjena komplet
one obične su laganije za nositi
ali moj R je ovu dobio iz Londona i sve u njoj je sa likom munjevitog jurića, pa bi je on nosio taman da je u njoj i 100 kg user posted image

user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 386
30.8.2012 23:44:26   
Esmica
I ja sam mislila tu prvu varijantu.
Nismo jos kupili,a pribor cemo u ovoj knjizari.Gledam u Konzumu sve jeftino rekoh mogu misliti sto je kvalitetno.Jednom nesto obojis i vise se zasiljiti ne moze.

Vala sam odmah odlucila izbjeci sve s likom Munjevitog Jurica,vise mi se na vrh glave popeo user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 387
30.8.2012 23:45:25   
taurus
ma ništ ami ne govori...sreća da je danas bilo sunčano pa sam stavila naočale da on ne vidi da user posted image

Neposredna veza do poruke: 388
30.8.2012 23:46:43   
Hanady RR
Mi smo u hello kitty fazonu...ona je to željela...i tetka najstarija krenula kupnju sa ruksakom...donijela joj...i tako krenusmo sa kitikom...
a meni nekako ko drago...kitika mi ko dječije pa mi milo da je ona dijete i da joj je do igre...pa ako joj kitika radost predstavlja neka je vala po cijeloj kućiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 389
30.8.2012 23:48:25   
Hanady RR

ma ništ ami ne govori...sreća da je danas bilo sunčano pa sam stavila naočale da on ne vidi da user posted image

uh ja sma do škole išla...
odvalim turu od škole do kuće...user posted image

a u ponedeljak najavljuju loše vrijeme..i baš se danas zezam ...ne mogu se pod cvike sakriti...
al lijepi apaurin 2mguser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 390
30.8.2012 23:53:14   
taurus

i ja ću morati 2 mguser posted image                                                                                                                                                 

Neposredna veza do poruke: 391
31.8.2012 0:01:06   
Lejla Ka

ma nisam pametna.....pedagogica mi je to rekla kada sam ga prijavljivala
čak mi je rekla i ko im sprema užinu....jedan restoran sa dobrinje (po meni su ok)
pa opet kontam da li da uplatimo užinu ili da mu ja pripremim
ne znam šta će ostali roditelji izabrati
ako većina bude za školsku užinu, onda ću i jauser posted image

Ako je OŠ SK i ako je restoran S user posted image (radi zaštite ličnih podataka) ljudi su zagovornici zdrave i kvalitetne ishrane, a posebno što se djece tiče, tako da ako se odlučite na užinu nećete omašit (znam ih lično).

U našoj je školi užina srednja žalost. Rado je ne bih ni uzimala, ali nam je uračunata u cijenu produženog boravka pa nas svakako sljeduje. Ja svojoj E pravim sendviće kod kuće.

Jao žene radosti jutros na okupljanju radi probe za priredbu dobrodošlice za prvačiće. Mislim, hajd što vi plačete, al što ja ... Mene ovo neće nikad u životu proć, ja ću i unucima plakat na priredbama. Na kraju ću ko moja tetka koja je rekla da neće dolaziti na naše svadbe user posted image

Hanady, ponesi duplu količinu maramica, tebi je bliže. Ponesi nam po rolu kuhinjskog papira user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 392
31.8.2012 0:07:23   
Hanady RR
joj Lejla jel nas vi to dočekujete...

ponesem ja nama svegauser posted image
i apaurina i maramicauser posted image

samo sam užasno tužna a i suprug...što on ide na služebni put neodgodiv u ponedlejak i utorak...nije tu...user posted image
skršen je...
sad ja da ga tješim a dođe mi da ga razbijemuser posted image
a i H je žao što joj babo neće bitiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 393
31.8.2012 0:08:15   
taurus

lejla nije škola SK, ali užina jeste iz restoran Ssvi ih hvale....kažu da je užina ok 

ma ne zna hesam li ja nenormalna, ja sam i na oproštajnoj priredbi u vrtiću plakala ko gpdinai bila sam jedina koja je plakalana kraju priredbe me bilo sramota, sve se mame smiju, a ja otečena od plakanjauser posted image  a kada su svi zajedno recitovali onu pjesmicu o školi (škola je čekala da ti se klimnu zubića prva dva i cipelice narastu do broja 32....) meni došlo da izađemuser posted image

< Poruku je uredio taurus -- 31.8.2012 0:10:19 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 394
31.8.2012 0:11:16   
Hanady RR
ja sma fol upisla dijete na hor...i svaki koncert isto...sva porastem nešta i plačem...još kad mi ona stane mahati odozgo s abine sva sretna i ponosna...

ma kakavi...sad ste me rakućile...
odoh...
pčepile ste me skrozuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 395
31.8.2012 0:13:48   
Lejla Ka

lejla nije škola SK, ali užina jeste iz restoran Ssvi ih hvale....kažu da je užina ok 

ma ne zna hesam li ja nenormalna, ja sam i na oproštajnoj priredbi u vrtiću plakala ko gpdinai bila sam jedina koja je plakalana kraju priredbe me bilo sramota, sve se mame smiju, a ja otečena od plakanjauser posted image  a kada su svi zajedno recitovali onu pjesmicu o školi (škola je čekala da ti se klimnu zubića prva dva i cipelice narastu do broja 32....) meni došlo da izađemuser posted image

Ja sam plakala na svakoj oproštajnoj priredbi u vrtiću na kojoj sam bila, prvo kčeri od rodice, pa sinu od djevera, pa onda tri godine oproštaja u kojima je moja E učestvovala (a nije odlazila user posted image ), kad se ona "opraštala" bila je voditeljica, ma to je bilo rezanje vena.
Šta da vam dalje pričam, učiteljice iz boravka napravile priredbu da djeca pokažu šta su radila u boravku u toku godine, onako neobavezno, ja sam samo uspjela da zagrlim jednu učiteljicu i da zbrišem da se ne brukam user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 396
31.8.2012 0:14:14   
taurus

hvala Bogu pa ima RR za ovako teške situacijeuser posted image  sad mi je lakše kada vidim da i vi isto osjećateuser posted image

Neposredna veza do poruke: 397
31.8.2012 0:18:14   
Hanady RR
Neka nam je Bog na pomoći...

il smo hipersenzitivne il smo pukle...
al mene sad arduje d aja nisma jedina...

u neko doba imala sma sojećaj da sam se optertila bezveze, da ja plačem vezveze...
i to predškolsko kad umrla nisam...i prvi i zadnji dan...
ko luđakinja ....

eno na onoj u holowoodo priredbi ''oda dojenju'' jao moje dijete je pjeva..a. ni dojila nije...i gleda me...ja se rasplakala...kad me dvije mame iz hora pitaju ''jel sve u redu'' a ja kontam '' vidi one lude ne plaču''user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 398
31.8.2012 0:25:45   
Lejla Ka
Pukle smo i neka smo!

Koje to nisu plakale na "Izvor života"? Moraju na popravni user posted image Kad ih se mi dočepamo, ili će dojiti ili će plakati na Izvor života!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 399
31.8.2012 0:29:43   
taurus

ipak mi nismo normalne....već nas vidim za godinu kako čitamo ove postove i smijemo seuser posted image   

sad suze same user posted image user posted image user posted image   

joj kad se sjetim prvog dana u vrtiću, ja nisma sebi mogla da dođem.....a on oduševljen i pita se zašto ja plačemvaljda će menrazujeti kad on bude imao svoju djecuuser posted image

< Poruku je uredio taurus -- 31.8.2012 0:30:28 >

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *