Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Selminja Hvala Bogu zdrava je,pa zamisli da svaki mjesec dobija po 1 kg. Djevojcice obicno i dobijaju manje na kilazi. Mi cemo za par dana napuniti 8 mj. i imamo 7,850 kg a duga je oko 70 cm . Ja zadovoljna,smizla od 22oogr. i 46 cm sad ima previjuske
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Selminja, neka nasih manekenki , ciciban odlicno, moja je rodjena sa 3.750, 52 duga, evo sada sa 11 mjeseci 9 ipo kg, kako slabo jede, i sve na silu, ja sam zadovoljna, neka su samo zive i zdrave
Nemam malu bebu,ali nesto me povuce da otvorim temu...neka su vam žive i zdrave vase male pufnice 1000 godina...ma vala sad bi rodila samo da osjetim onaj miris bebe,ovaj moj mangup već čojek čitav neda se ni pomilovati ni izgnjaviti...nista vakat je za drugo
Ja sam zadnjih dana pravo zabrinuta i nasekirana. Naime, moja cura kojoj će sutra aBd punih 6 mjeseci ima 6,800kg Prošlo je skoro 2 mjeseca kako nismo bile na kontroli, i prekucer kad smo otišle vidjeh da je moja cura za skoro 2 mjeseca dobila čitavih 570 gr.
Draga Selminja kao da ja pišem, i ja sam se zabrinula za svoju "štanglicu" . Ona sa nepunih 8 mjeseci je imala 7500gr, urin dobar, KS dobra, papa dohranu bez problema, doji i dalje i ja se pitam u čemu je stvar Aktivnija je nego što je starija bila u tom periodu, a kad uporedim kako su dobijale na kilaži u istom mjesecu - Farah je prešišala žestoko. Nisam više pametna Dr. kaže sve je to individualno od djeteta do djeteta..
< Poruku je uredio Zoe -- 15.8.2012 8:37:14 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
moj rođen sa 4400 i 56 dug, sa mjesec i dan je imao 6100 i 59 bio dug. sa 2 mjeseca i 7 dana imao 8200 u odjeći i peleni i 65 dug. mašAllah. mogu li isključivo dojena djeca previše dobijati? ja se malo brinem
moj rođen sa 4400 i 56 dug, sa mjesec i dan je imao 6100 i 59 bio dug. sa 2 mjeseca i 7 dana imao 8200 u odjeći i peleni i 65 dug. mašAllah. mogu li isključivo dojena djeca previše dobijati? ja se malo brinem
masallah pa to je bas krupna beba...u nas nakon poroda sve bebe preko 4kg vade SUK a i one sto dobijaju vise nego sto treba na kontrolama pa ne znam jesu li to tvojoj bebi kontrolisali,sta kaze pedijatar?Mozda je i genetski ako ste ti i tm krupni...
neka je greška bila kad ga je moja sestra vagala jer očito nije imao 8200. ima otprilike između 7,5 i 8 kg sada sa 2 mjeseca i 11 dana. vagamo ga tako što ga uzmemo pa se izvagamo s njim i bez njega
neka je greška bila kad ga je moja sestra vagala jer očito nije imao 8200. ima otprilike između 7,5 i 8 kg sada sa 2 mjeseca i 11 dana. vagamo ga tako što ga uzmemo pa se izvagamo s njim i bez njega
mashallah, a bas je i dug, uskoro ce morati nositi za 9mj. odjecu
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"
11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
neki dan smo bili na kontroli, bebi je 2 mj, malo jace... rodjena sa 3100, 50 cm, sa mjesec dana ravno 4 kg i 54cm, a sad sa dva 5600 gr i 59.. samo dojimo...