Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 21:44:24
Nova 86
Saara jeste,ovo mi je prva VTO.Zato kad sam procitala da je tebi uspjelo iz prvog puta,potajno se nadam da ce i meni. Ruzno je sad ovako reci,ali ja otprilike idem sa mislju da mi prva nece upjeti,da se psihicki "kao" rasteretim. Sto se tice doktora,tako je kako je,vrjeme se ne moze vratiti.Sva sreca pa ti vec uzivas u . Veliki pozdrav svima!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.8.2012 22:49:59
Saara
Nova 86 , nemoj se samo puno opterecavati sa tim da li ce uspjeti ili ne , vjeruj mi ja sam bila skroz opustena po tom pitanju i kroz citav postupak sam bila takva . Nisam se htjela optrecavati sa tim hoce li prvi put uspjeti ili ne. Kada sam radila betu i kada su mi nakon sat vremena javili da je pozitivna uopste nismo mogli u to povjerovati , jer jednostavno poslije svega nismo mogli vjerovati da se to nama dogodilo . Tek kada sam otisla na prvi ultrazvuk i kada sam vidjela tu malu tackicu i kada mi je 100% potvrdjena trudnoca , pocele su suze radosnice tokom pregleda. I onda sam shvatila da se cuda desavaju i da nikada netreba gubiti nadu . Pozdrav svim curama sa ovog foruma .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.8.2012 17:16:47
gami
Drage moje, evo i da sa vama podijelim svoju radost! Jutros sam radila dva testa i oba pozitivna, druga linija je svijetlija ali tu je . Još ne mogu da vjerujem . Ljubim vas, čujemo se, sretno svima koje čekaju
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.8.2012 18:12:22
ivanai
gami super cestitam ti trudnice . ivana1979 veliki pozdrav za tebe cuvaj malu mrvicu odmaraj i uzivaj. ovaj nasa tema na forumu moze komotno da mjenja ime da se zove srecna tema toliko lijepih vjesti u zadnje vrijeme kad god udjem neko me obraduje. veliko hvala nasoj divnoj doktorici koja nam je pomogla da ovako budemo srecne.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.8.2012 19:28:08
gami
Hvala vam puno drage moje! Ja još ne vjerujem, razmišljam da uradim još jedan test . Da li znate jel normalno da boli stomak kao kad treba da stigne menstruacija? Ljubim vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.8.2012 20:38:08
ivanai
gami samo se opusti normalno je da te boli stomak kao pred i meni je tako bilo mene da je neko pitao tri dana prije bete koliko sam sigurna da cu dobiti rekla bih mu 95% imala sam osjecaj dace svaki cas stici. samo opusteno uzivaj dok nekrenu mucnine kod mene vec uveliko traju il mi je muka il mi se spava i tako po cjeli dan .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.8.2012 23:19:55
ivana91
gami,čestitam ti draga od srca sada uživaj u ivana1979,veliki pozdrav za tebe i tvoju malu mrvicu i naravno veliki pozdrav i za ivanui i njene mrvice
pošto nisam neko vrijeme bila na forumu vidim da ima još lijepih vijesti ...čestitam svim curama na ostvarenoj trudnoći,sada drage moje uživajte u svojim mrvicama a i mi vam se ako bog da uskoro pridružujemo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.8.2012 16:35:03
gami
ivana91 i somaja, hvala vam puno na čestitkama! Ne mogu dočekati taj prvi ultrazvuk da se konačno uvjerim da je u meni jedan novi život. U ponedeljak zovem dr da zakažem. Ljubim vas puno i mnogo sreće ostalim curama, samo treba mnogo,mnogo strpljenja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.8.2012 18:29:48
zeks
Cao cure samo da javim od cetvrtka sam krenula sa bockanjem,jel ima jos neka da radi VTO u septembru,puno pozdrava za a poseban pozdrav za nase buduce mame i cestitke od srca!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.8.2012 11:28:00
Jelena86
Somaja, jesam, bila sam u petak na pregledu. pregledala me je dr. Djukić Kukolj. prvi put čujem za tu doktoricu, mislila sam da ima samo dr. Sanja. ali sam se oduševila sa njom. bili smo skoro sat vremena tamo, temeljito je pregledala sve nalaze, porazgovarala sa nama ( kod svakog drugog dr.završili bismo za 15 minuta, tako da mi ej drago da je neko od dr.odvojio vrijeme da nas sasluša i ozbiljno pristupi problemu). pregledala me je. loša stvar je da mi se endometrioza vratila. sada e mala 1,5 cm, i ne sprječava nas da idemo u postupak. ali dobra stvar je da s obzirom na izuzetno loš nalaz AMH, imala sam 13 antralnih folikula, čak 6 na operisanoj strani, tako da je zadovoljna jajnom rezervom. od 10.mjeseca bi trebala piti kontracepcijske pilule. i tada bi trebala doći kod njih da me još jednom pregledaju i da dobijem šemu. kod supruga je nalaz isti, otprilike, nije idealan, ali za VTO je dobar. zabilježila nas je za decembar, to je prvi slobodan termin za VTO. kažu da svaki mjesec imaju po 50 parova u postupku. ako je to tako, onda stvarno će napredovati u svemu ovome.
ako može pitanje, da li dr. Brankcica radi postupak ili samo dr. Sanja? i ako može, vaše mišljenje o spomenutoj dr. jer ja nisam čula za nju?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.8.2012 14:43:50
somaja
Mostarka86 ma sve ce to biti dobro,,bitno je da imas folikula a terapija ce isto da "odradi" svoje a za muza ti je isto receno da je ok sve za VTO tako da ne brines ja sam isto kod dr.Brankice ,ona me je vodila kroz inseminacije a dr.Sanja je odradila postupak,, i super je tako da mislim da ce mi isto biti i sa VTO u novembru jer mi dr.Brankica vodi sve a mislim da ce postupak raditi dr.Sanja..pozz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.8.2012 18:23:56
micikae
cao,djevojke i ja sam nova nesto se ne snalazim bas dobro u ovome al valda cu poslati poruku,i ja sam u potupku al drugi put za divno cudo prvi put sam uspjesno to zavrsila i imama djecaka divnog dvije i pol godine od cetvrtka sam pocela sa bockanjem i nekad oko 19.09 vadjenje jajnih celija nadam se da cebiti dobro , pa ako ima koja kad i ja neka mi se javija sam iz Doboja,eto tako zelim samo da vam pozelim srecu kao i sebi i da imamo lijepih bebica,ja sam se ponovo na ovo odluzcila jer je doktor.Sanja suuper covjek i veliki strucnjak a kao i njeno osoblje........pozdrav za sve:))))
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.8.2012 11:36:09
zeks
Cure hvala vam,micikae ja sam u septebru isto i ja sam se od cetvrtka pocela bockati,jel dajes sebi sama il ti neko drugi daje,meni je prve dvije nekcije dala rodica a ostale ja sebi sama!Jesi nervozna,za divo cudo ja sam bas nekako smirena neznam sta ce biti kad se jos priblizi,imam neki osjecaj da ce uspjeti,nadam se da se necu razocarati.Jos jednom hvala vam svima na podrsci!