|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
3.8.2012 21:03:07   
Visnja RR
naravno da nece ...ja sam uvjek davala na takvu temperaturu asji jer nisam zeljela da pustim da raste....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1726
3.8.2012 21:05:29   
anidla

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

naravno da nece ...ja sam uvjek davala na takvu temperaturu asji jer nisam zeljela da pustim da raste....

Visnja sta ako opet krene da raste,jer vidim da ga je dalsy ako malo drzao,noc ide...

sta da mu da i kad?

joj kako bih voljela samo da se vrate....

nemam pojmaod cega je tura,mm kaze da ne slini, ne kaslje.....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1727
3.8.2012 21:24:25   
Visnja RR
vrlo je vjerovatno da je to jednodnevna turica...cesto se desava bas ljeti.... ja bih dala opet sirup kasnije ako bude rasla i ako bude tako mala...
draga bicemo online a ti nam javljaj situaciju...
nemam iskustva sa dalsijem (korisitim obicno panadol baby) pa vjerujem da ce ti hanady ili vec neko uskociti sa savjetom...nisam sigurna na koliki razmak se daje ...mislim 6 sati????
da li ima senf ili bjelanjak...nek namaze tabane ako pocne lagano rasti i ako su nonice vruce

< Poruku je uredio Visnja RR -- 3.8.2012 21:25:09 >

03.04.`08

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1728
3.8.2012 21:24:43   
Malenaoduvijek
moze ga jedino rashladiti malo vise ali valjda nece,a da mu nije od sunca user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1729
3.8.2012 21:26:06   
Visnja RR
i neka mu daje dosta tekucine ...neka pije svako malo hladne tekucine ...ne prehladne nego mislim ne tople...dakle sobna temperatura ...voda, caj...

03.04.`08

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1730
3.8.2012 21:30:57   
Malenaoduvijek
ja sam dalsy kombinovala sa panadolom,ali ne na toliku temp.¸ali nemoj ga ruziti vjerovatno se prepao

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 1731
3.8.2012 21:37:12   
anidla
da ali on mu je dao pola cepica jako brzo nakon dalsija user posted image

joj bas sam se izderala na njega, a mm odmah miposlao poruku da se ne brinem, i da me vole.... joj e tek onda mi bi tesko....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 1732
3.8.2012 21:44:56   
Visnja RR
ako sam shvatila da mu je nakon 4 sata ...sirup u 4 a pola cepica u 8.... nista se ne brini...

03.04.`08

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1733
3.8.2012 21:46:06   
Visnja RR
duso nazovi TM i reci mu da ga volis najvise na svijetu user posted image i da javlja situaciju pa cemo zajedno reagovati

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1734
6.8.2012 6:11:37   
ElmaB
Evo da ponovim post koji sam napisala na temi lgoped. Zaista mi je HITNO!

Ovo mi je poprilično hitno. Da li je neko od Vas čuo za logoped Borivoja Stoilkovića? Ordinira u Sarajevu, Nišu i Beogradu. Garntuje da nakon jednog tretmana u trajanju od sat vremena dijete tečno prgovori i ukoliko se to ne desi, ne plaća se tretman. Ja sam zakazala za utorak, tretman je skup pa me zanima da li neka od Vas zna za njega. Ovo mu je i zvanični web: http://mitech-dizajn.com/0baravos/index.html

< Poruku je uredio ElmaB -- 6.8.2012 6:12:34 >

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1735
8.8.2012 14:40:12   
mishkica
Drage moje, mozda ovo i nije problem, ali mene brine, pa da vidim imate li iskustva s time: Moja curica od 14 mjeseci ima izrazen stomacic, kao napuhan, nije debela, taman je svukuda lijepo rasporedjena, ima 10 ipo kg na 82cm, ali mi nekako cudno zasto joj je stomacic izrazen tako???inace slabog je apetita, ima dosta zuba, zdrava je, vesela, zivahna, cak i previse, prohodala odavno, samo me brine je li to normalno, i ima li neki uzrok tome?nadam se da ce mi neko moci odagnati briguuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1736
8.8.2012 14:46:41   
mala_sa
Mishkice ne znam koliko je to tebi puno napuhan stomacic, i kod mog A je uvijek kao napuhan, al ja se nisam nikad brinula oko toga, vidim ne boli ga i kontam tako to treba dok su mali user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1737
8.8.2012 14:46:45   
koka i po
redovna stolica?
bolan i tvrd stomacic?
vecina malo punije djecice ima izrazen stomak.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1738
8.8.2012 14:52:13   
mishkica
Mala_sa, pa onako, nije previse, ali je izrazen, pogotovo kada je nesto usko na njoj, pa ono ide stomo pa onauser posted image user posted image gledajuci nju nikad ne bi rekla da je boli, koka ipo ima redovnu stolicu, svaki dan, nekad i dva puta, obicno iza rucka, ni po cemu ne bi se reklo da nju to muci, samo mi malo cudno, jer sam mislila dok je bila beba hajde ok je, sada mi vec nekako to upada u oci, pa me zanima je li i kod druge djece to takouser posted image user posted image

M&M

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1739
8.8.2012 14:52:48   
Lejla Ka
Kod mog mršavog četverogodišnjaka je izražen stomak. Ima tu svašata unutra user posted image . Ako pedijatar nikad nije primjetio ništa neobično onda je normalno jer sva mala djeca za koje možemo još smatrati da su bebe imaju izražen stomak u odnosu na ostatak tijela.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1740
8.8.2012 14:55:18   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Kod mog mršavog četverogodišnjaka je izražen stomak. Ima tu svašata unutra user posted image . Ako pedijatar nikad nije primjetio ništa neobično onda je normalno jer sva mala djeca za koje možemo još smatrati da su bebe imaju izražen stomak u odnosu na ostatak tijela.

i stomak i glavu user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1741
8.8.2012 14:58:46   
mishkica
Hvala vam, a pedijatrica mi je jednom prilikom rekla da joj je malo tvrd stomacic i da je masiram, ali tada je jako slabo jela, samo je htjela rizu, pa nije probava bila redovna, ali sada je probava super, pa valjda je onda i ovo uredu, ali ja ne bi bila ja da ne nadjem uvijek razlog za brigu.......

M&M

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1742
8.8.2012 15:50:39   
mala_sa
Ma na brini se, i kod mog A je bas tako, prvo ide pupo pa onda on user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1743
8.8.2012 16:11:19   
mishkica
Mala user posted image user posted image user posted image za A i tebeuser posted image

M&M

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1744
8.8.2012 21:46:12   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mishkica

Mala user posted image user posted image user posted image za A i tebeuser posted image

Za nase ceze user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1745
25.8.2012 0:17:12   
sporty mamaa
Veceras oko 23h moja beba pala sa kreveta. Dojila na nasem bracnom i ja je tako zagradila jastucima i otisla u dnevni(provjeravala sam svako malo spava li i nije se ni okrenula kako je cvrsto spavala). I tako ja vamo nesto radila, kad odjednom cujem udarac i vrisku. Ja u sobu, ona lezi na podu(nemam pojma ni kako je pala, ni sta, samo znam da joj se crvenila desna strana tijela). Uzela sam je, smirila, dojila je i zaspala. Pregledala sam je, nema modrica ni oteklina. Ali me ipak strah, proslo je sat od pada, ona spava. Sama sam kuci, muz radi, nemam pojma da li da je budim i vodim doktoru ili pratim stanje. Molim vas za savjet.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1746
25.8.2012 0:20:26   
Galicia
Zao mi je sporty.

Al ja bih doktoru otisla, za svaki slucaj. I ako kazes da se crveni desna strana, nikad ne znas sta je.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1747
25.8.2012 0:20:59   
mala_sa
Sporty ne znam olika je malena, jel bas mala bebica? Sta mislis da je probudis, pa malo pratis situaciju?

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1748
25.8.2012 0:24:08   
sporty mamaa
Ima 11 mjeseci, o  Boze kakav zavrsetak dana. Vise se nista ne crveni. Ma ja sam kuci s jos jednim djetetom od 4 godine, a nemam ni auta tako da, ne znam sta da radim. A bolnica mi 45 min hoda pjeske.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1749
25.8.2012 0:25:09   
animagical
beba ima koliko znam 11mj... mislim da nije nista sporty i nama je A nedavno pao, plakao i zaspao za pet minuta, nije cak ni sanjao da je pao,niej plakao u snu... virni je malo jel normalno spava, jel uzdise u snu, da ne sanja....bas mi je zao....ali vec su to tvrde glavice, nije nista

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

suprug i pranje guze
veeseelaa

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene

Da, svaki dan (47%)

ponekad (20%)

rijetko (8%)

haman nikako (6%)

ma ne, zato sam zadužena ja (11%)

ma ne bi on to nema šanse (7%)

Broj svih glasova: 148

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *