anidla
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Majo, bezveze me napadas. Ja sam samo pitala, jel se ide na more, da se moze reci da je guzica vidila puta ili se ide na odmor da se odmori. Kako ko raspodjeljuje svoje finansije je njihov problem. Moja deviza je, ako imam para i icu na odmor, ako nemam, necu nikako. Ali ne zive svi ko ja, niti ja zivim ko svi. Meni je more, odmor, plaza, setanje, citanje, odmaranje, sjesti u restoran pojesti nesto. Ne mora to svaki dan biti pecenje, ovo ono, moze i kifla i salama, pasteta, voce, itd. Ja samo sebe zamisljam u situaciji gdje pakujem pretis lonac, zaledjene ruckove, ulje, brasno, paprike, tave, i na avion pravac Bahami. Garant bi sljedece jutro osvanulo na CNN. i meni je to odmor i sve to mogu uz sat i pol provedenih u kuhinji i definitivno ove godine sam se najvise odmorila, mislim da je presudna blizina smjestaja plazi, a nama je bilo bukvalno 3 metra od plaze