|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
9.8.2012 0:48:22   
Honey3
triput mama,mislim da ne postoji takav kadaifuser posted image nego su zene pitala,kako bi bilo kuhati ga,da ne ostane po vrhu suh i ne grebe...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1526
9.8.2012 0:57:22   
madam x

IZVORNA PORUKA: zaha

triput mama,mislim da ne postoji takav kadaifuser posted image nego su zene pitala,kako bi bilo kuhati ga,da ne ostane po vrhu suh i ne grebe...

user posted image user posted image user posted image

Ja napravi pometnju.user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1527
9.8.2012 1:08:47   
Honey3

IZVORNA PORUKA: zinanina

kokad sitnicaris,cuj grebe te,suti i trpiuser posted image A mozda bi ipak trebali probati kuhaniuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1528
9.8.2012 1:15:38   
madam x
A mozda bi ipak trebali probati kuhani .

Haj ti probaj pa javi.user posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 9.8.2012 1:16:09 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1529
9.8.2012 1:17:08   
Anoniman

a ja se bas obraodvala , napokon jedan meki kadaif user posted image user posted image

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 1530
9.8.2012 1:30:18   
Honey3

A mozda bi ipak trebali probati kuhani .

Haj ti probaj pa javi.user posted image

kad napravim zovem te na degustacijuuser posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1531
9.8.2012 1:35:39   
Hanady RR
oj eno će skuhat kadaif...user posted image

zaho...
ovo meso...
dobro ste skontali...al setro valja toliko meso ipeć na roštiljuuser posted image
bil vam janjad možda bila bolja varijantauser posted image

nego htejdoh reć u zavisnoti koja mesa stavljate na roštilj uz ista baš gode oderđeni dipovi-dodovi sa začinskim biljem...
fakat...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1532
9.8.2012 1:36:00   
Lejla Ka

mislila sam mijesanu salatu i krastavice u jogurtu,a eto taj neki umak ne bi bio los,samo mi moras to malo pojasniti,slaba sam sa umacimauser posted image

Ma sitno narežeš podosta crvenog luka, staviš da zastakli na ulju, dodaš oguljen i na kockice izrezan paradajz (također veću količinu) i onda to pusti vodu, ti smanjiš na laganu vatru, poklopiš djelimično (ono da može malo isparavati) i ostaviš da izvri. Ako ćeš dodati suhi čili onda ga ubaciš 10-tak minuta prije kraja upržavanja, ako je svježa ljuta paprika onda dodaj odmah na početku. Začiniš pred kraj sa soli, peršunom, bosiljkom, šta već volite. I to ti bude kao ljuti saft za uz meso.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1533
9.8.2012 1:40:43   
Honey3
Lejla hvala,taj sos fino zvuciuser posted image
Hanady bilo bi svasta na rostlju:piletine,cevapcica,kobasica...A rostilj ima ovdje amidzic od mm,moze odmah 2-3kg.mesa statiuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1534
9.8.2012 1:43:16   
Hanady RR
uz ćevape možeš napraviti dip...
pavlaka, majoneza, nasitno bijeli luk, kopar...ohladiti prije lsuženja...predobro

a uz te kobasice nemoj senf zaboraviti user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1535
9.8.2012 3:20:01   
madam x
Hanady, stavila sam sliku kadaifa, strana prijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1536
9.8.2012 10:49:29   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U skladu sa dogovorima do prije...o zajedničkom Iftaru ...na temi chat se malo izdefinirao prijedlog...
pa isti izgleda ovako...

naredna sedmica...
radni dan...
lokacija Offise food (WF koreja)
u ponudi imaju iftarski meni od 9 KM...
koji izgleda po danima ovako :)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.402821886432712.85604.292542370793998&type=1

ja predlažem...
ponedeljak 13.08.2012.godine...

da do petka spisak sastavimo...ja ću preuzeti na sebe rezervaciju sa petkom do 14 sati...

1. Hanady RR
2. mamine oči
3. tajra
4. Pahuljica

...

nažalost Sarajki neće nam biti sve ženice iz BiH koje redovno pišu na temi...
ali ćemo svakako misliti na Vasuser posted image

jedva cekam,a i dan odgovarauser posted image
hajde zenice prijavi te se;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1537
9.8.2012 11:33:41   
Lejla Ka

Lejla hvala,taj sos fino zvuciuser posted image
Hanady bilo bi svasta na rostlju:piletine,cevapcica,kobasica...A rostilj ima ovdje amidzic od mm,moze odmah 2-3kg.mesa statiuser posted image

Možeš ga i dan ranije spremiti, vjerovatno ti je i to značajna stavka.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1538
9.8.2012 11:39:57   
*pcelica*
Ima li negdje na temi taj Imancicin ledeni vjetar. U subotu imam iftar na kojem ce biti oko 20 postaca. Eh sad ja kontala da pravim:
Begovu corbu
Topu
Dolma (paprike, sarma i sogan dolma)
Pite (zeljanica, burek, burek s pilecim mesom)
Krompir i meso ispod saca
Hadzijski cevap
Kolac ( ledeni vjetar ako mi date recept user posted image , hurmasice)
Voce
Treba li mi jos nesto user posted image Sve kontam da mi ne bude malo. Jos mi treba ako neko zna dobar recept pite s pilecim mesom, to mi je jako bitno

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1539
9.8.2012 12:03:48   
amela2208
selam drage,
nije me opet bilo par dana bila sam kod svojih u CGuser posted image . Meni muz opet deyurni tako da ja mogu sta bilo za iftar.
Nego mene interesuje zna li neko dali se kvari post od kapi za oci koje prolaze i kroz grlo nakon ukapavanja. MM kaze da se post kvariuser posted image user posted image
Ja planiram sjutra i prekosjutra pravit iftare za neke prijatelje pa cu trazit novih ideja ovdje na ovoj temi. Trenutno nemam nista na pameti sta i kako user posted image user posted image user posted image user posted image
pcelica mislim da ti je meni raznovrstan i dovoljan jer svakako se ni pola nece pojest

Sara&Mohammad

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1540
9.8.2012 12:17:03   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: amela2208

selam drage,
nije me opet bilo par dana bila sam kod svojih u CGuser posted image . Meni muz opet deyurni tako da ja mogu sta bilo za iftar.
Nego mene interesuje zna li neko dali se kvari post od kapi za oci koje prolaze i kroz grlo nakon ukapavanja. MM kaze da se post kvariuser posted image user posted image
Ja planiram sjutra i prekosjutra pravit iftare za neke prijatelje pa cu trazit novih ideja ovdje na ovoj temi. Trenutno nemam nista na pameti sta i kako user posted image user posted image user posted image user posted image
pcelica mislim da ti je meni raznovrstan i dovoljan jer svakako se ni pola nece pojest

Kako misliš da ti kapi za oči prođu i kroz glo? Ja sam stavljala kapi i nije mi ništa prolazilo?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 1541
9.8.2012 12:21:50   
*pcelica*
Evo ja ti kopiram dio sa jedne stranice, ako nije ovo tacno ili ako nisam dobro nek me upucenije zene isprave

sve što nije hrana i piće, i nema funkciju hrane i pića, ili se unese u tijelo analnim, venoznim, kožnim, mišićnim ili nekim drugim putem, koji se ne smatra uobičajenim putem unosa, i ne dospije u želudac, kao što su razne vrste lijekova (injekcije koje ne sadrže hranjive sastojke, pumpica za astmu, čepići za temperaturu, kapi za uši i oči ukoliko ne postoji mogućnost njihovog dospijevanja u želudac, primanje oksigena, lokalna anestezija, potpuna anestezija pod uvjetom da ne traje cijeli dan, razne kreme, mirisi, i sl.), sve to ne kvari post.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1542
9.8.2012 12:25:20   
minja_
Kapi za oci kroz suzni kanal dospiju u nos, a odatle u grlo, pa ih se lako moze progutati i tako kvare post.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1543
9.8.2012 13:32:59   
bellla
Mozda kasnim,neznam,ali otkrila sam ovaj rcp za kolac,i odusevio me,tako cokoladan,socan,i jaaak,doduse ja sam na navedenu kolicinu cokolade nadodala jos 2 sa ljesnjacima:))),tako da cokoladoljupci,navalite:))

savrsen!!

http://www.coolinarika.com/recept/835349/

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 1544
9.8.2012 13:52:18   
SdZ
Ima li neko kakav recept za spoj pudinga i malina?

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1545
9.8.2012 14:01:42   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: minja_

Kapi za oci kroz suzni kanal dospiju u nos, a odatle u grlo, pa ih se lako moze progutati i tako kvare post.

Jasno je meni da jeste fizički povezano, no meni je bila jedna antibiotska kap u oko i nisam ništa osjećala u grlu. Čak sam postavila pitanje na mimber.ba i evo odgovora koji sam dobila:

http://minber.ba/fetve/index.php?option=com_content&task=view&id=1858&Itemid=39

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 1546
9.8.2012 14:08:50   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: SdZ

Ima li neko kakav recept za spoj pudinga i malina?

http://www.coolinarika.com/recept/malinasta-fantazija-/

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1547
9.8.2012 14:08:50   
SdZ
http://www.coolinarika.com/recept/bajaderka/

Evo jedan brzi recept, a cini se jako ukusno.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1548
9.8.2012 14:28:52   
palachinken
Danas mantije by mamine oči, s mljevenim, a i neka moja eksperimentalna varijanta sa sirom, pa vidjet ćemo na šta će izaćiuser posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1549
9.8.2012 14:32:40   
cinceza
Evo citam vas od pocetka ramazana i prava ste inspiracija. Pravila sam dosta vasih "iftara", kad namam ideju samo svratim na zadnja tri posta i voala user posted image .
Moj prvi veliki iftar ove godine 12 postaca + 3 djece, pa sam se nesto pogubila sve mislim malo mi.
Evo mog plana za petak ako Bog da:

Predjelo:
1. Merdzimek corba
2. Hummus
Glavno jelo:
3. Punjeno pile
4. HadziSkeder kebab
5. Paprike u kajmaku
6. Krompir hrskavi
7. Riza sa gljivama
Salata:
8. Krastavci u jogurtu
9. Salata sa mocarelom
Desert:
10. Panakota
11. Voce
Eh sad moje pitanje, je li mi malo ili sam pretjerala? Svaki put pretjeram sa hranom i zao mi bacati a stid me da bude malo.
Neko je pitao za ledeni vjetar i evo link:
http://www.coolinarika.com/recept/ledeni-vjetar-sa-slikom/

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *