Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel stvarno ne smije reci necu? meni je nekako vazda bilo cudno kad se djetetu slomi volja,pa ne smije nista da odbije, ili ga tjeraju da slaze pa kaze da nesto ne moze,jer je necu zabranjeno... ja volim kad su djeca malo ters, malo tvrdoglava i kad odlicno znaju kad nesto nece...i naravno da smiju da kazu bilo sta, osim psovki jel
i mene nervira neću tako da od skoro govori: hvala ne mogu al to govori i kad joj kažem da nešto nasloži no vremenom će skontati
neću mi je kao bunt, kao ne respketiranje mene kao majke, degradiranje itd i bez objašnjenja ikakvog da se kaže neću?? to treba lagano sankcionisati
jel stvarno ne smije reci necu? meni je nekako vazda bilo cudno kad se djetetu slomi volja,pa ne smije nista da odbije, ili ga tjeraju da slaze pa kaze da nesto ne moze,jer je necu zabranjeno... ja volim kad su djeca malo ters, malo tvrdoglava i kad odlicno znaju kad nesto nece...i naravno da smiju da kazu bilo sta, osim psovki jel
savršeno jasno se zna na što i u kojim situacijama neću nije prikladno reći roditelju, nani i drugima starijim od sebe
a neću je riječ koju je vrlo kontuktivno učim da ponavlja kad joj dođe drugarica ponudi cigaretu u šestoj godini, kad joj nepoznati čiko ili teta da bombonu bez moga prisustva,
estakverullah... ispast ću jo nemajka teška s avama... jer ne dam šljokice i učim djecu moralnim vrijednostima od malena hajd dobro...nek i to bude...ako je vama tako lakše...
sta fali molim te...ne mislim da kaze necu npr na grasak za rucak, nego na neke gluposti koje samo mame mog smisliti, tipa koju jaknu mora obuci uz koje hlace... imaju djeca i svoj stav, treba ih ponekad pitati za misljenje...inace, ja ne volim nikakva naredjivanja, pa je mozda i do mene kod nas je u kuci zbor i dogovor, svi se pitamo i svi smo vazni
a baška što imam šlifa kupit haljinu za 20 kermića koja je hit user posted image
ah što mora biti hit? zbog radi čega? rad raje? eeeeh hit je ono što se mom djetetu dopada i u čemu je ona sretna ona si bira haljinu, ta neću valjda da joj ja sad o hit haljinama govorim?? il su vaša djeca nadarena jbg pa već znaju šta je čista runska vuna
savršeno jasno se zna na što i u kojim situacijama neću nije prikladno reći roditelju, nani i drugima starijim od sebe
a neću je riječ koju je vrlo kontuktivno učim da ponavlja kad joj dođe drugarica ponudi cigaretu u šestoj godini, kad joj nepoznati čiko ili teta da bombonu bez moga prisustva,
estakverullah... ispast ću jo nemajka teška s avama... jer ne dam šljokice i učim djecu moralnim vrijednostima od malena hajd dobro...nek i to bude...ako je vama tako lakše...
ja Hanady tebi ništa ne vjerujem de ba od kud ti tako stroga, ti ko jedan što je cijeli život bio u misijijama kao specijalac, kod njega ko u vojsci se živi
a baška što imam šlifa kupit haljinu za 20 kermića koja je hit user posted image
ah što mora biti hit? zbog radi čega? rad raje? eeeeh hit je ono što se mom djetetu dopada i u čemu je ona sretna ona si bira haljinu, ta neću valjda da joj ja sad o hit haljinama govorim?? il su vaša djeca nadarena jbg pa već znaju šta je čista runska vuna
e vala veselice ponekad se i ja sa tvojim postovima slazem
Ja se oko toga NECU puno ne opterecujem. Ako sam ja u pravu onda bude po mom, ako je ono sto on zeli iole u redu ( npr odjevna kombinacija ) onda to njegovo necu ispostujem. Nedjutim svakako tu rijec ne volim ali vidim prorijedio je, vise govori ne mogu.
ti baš nikako da prgoriš haljinu rođendansku...
ja nikad nisam kupila haljinu da je moje dijete nije vidjelo...normala... zato je i hit jer je njoj hit... istina bogami i svima drugima je hit bila kad je one obuku...šta ću tako im grah pao nešta moraju obuć neće gole pred goste
a moje dijete jeste nadareno prepoznat materijal... starija alergična na sintetiku...kuš jače nadarenosti od toga... hor pormjenio suknijice jer su ims ašili sintetičke pa moje dijete sa puta došlo sa alergijom
a znaš koliko me naka raja tangira... koja raja... šta tebi dođe raja...ne kontam baš...
meni golemo da se nana rasplače kad je vidi...bilo koju do njih...i tako...to je naš život... one žele ja ispunjavam.... one cijene ja dodoajem...one ne cijene ja oduzimam...učim i ja i one... pa dokel... eto vrmena pred nama...inašalllah ja porđoh testiranje za školu... ponosno vrlo vrlo ponosno... da je meni tako ponosno na roditeljske ići od 3.9 ove godine do kraja srednje škole...znaš šta je hit haljina i bornica ...pic... dim šta će mama za zaslzge da da
kao da se djeca moraju ili cak i trebaju stalno ponasati prikladno...cuj prikladno... ja volim kulturnu djecu,ali nek su malo i ters i na svoju ruku.... ne mora sve biti ni po maminom, nismo u vojsci... postujmo i male ljud ei njihovu volju...
a da odem jos vise mimo teme, vazda sam mrzila kad ljudi tjeraju djecu da izigravaju klauna pred nanama, komsinicama ili sta ja znam...pa ono hudo mora da odrecituje pjesmicu, proba haljinu cim je dobije, poljubi sve redom po pet puta, trpi stipanje za obraze i ne smije reci necu ni na sta ne kazem hanady uopste da je kod tebe tako, nemam pojma kako odgajas djecu, nego pricam onako uopsteno...
kao da se djeca moraju ili cak i trebaju stalno ponasati prikladno...cuj prikladno... ja volim kulturnu djecu,ali nek su malo i ters i na svoju ruku.... ne mora sve biti ni po maminom, nismo u vojsci... postujmo i male ljud ei njihovu volju...
a da odem jos vise mimo teme, vazda sam mrzila kad ljudi tjeraju djecu da izigravaju klauna pred nanama, komsinicama ili sta ja znam...pa ono hudo mora da odrecituje pjesmicu, proba haljinu cim je dobije, poljubi sve redom po pet puta, trpi stipanje za obraze i ne smije reci necu ni na sta ne kazem hanady uopste da je kod tebe tako, nemam pojma kako odgajas djecu, nego pricam onako uopsteno...
mrzila sam jednu zenu u djetinjstvu zbog ovoga...pa ustine i jos zavrne ...aaaaa opet ja OT... ko je moderator ovdje???
pa eto onako opušteno vdijela si moju djecu... jesi ti vijdela koje je sve bojice njima donijela ona tajra jel ti znaš da su njih četiri čilim vuneni dovele u fazu da je svake boje sem one koja je on fakat... jel ti didje da one nama šta smetaju... jel ja zagalamih i jednom u ono sati na njih...
e majko mojaaaaaaaaaaaaa..... a na sve to jesi ti dvijela kako su zabavu napravile tamo za trundnicu...kako su sojećajne te četiri curice koje nikada batine nisu dobile...
kakv ba klovn... čuj klovn i dijete... eno pjevačica je vam taka...jel ti šta otpjevala... a zamisli da sma iole rekla da pokažu šta znaju... da u bandak henheš kako moja h pravi palačinke
šta vam je ba... nemate vi pojma...kakve ja curke imam... kako mi živimo i šta sve prođemo...
al neće sa 18 dobit vijeno auto i stan do mene... nećeeeeeeee pa makar