Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa a mene opet strah Boga pre*****ati sa nekim skupim stvarima...Majke mi, odmah mi ona emisija ''Ispuni mi zelju'' pred oci dodje....Ono, podje ruka za necim, ali se odmah i vrati. Sto se tice odjece, gledam da je kvalitet, pamuk, da nije kicas_to...Uglavnom je HM, Zara, ali sa akcija meni to sve nije važno, to su djeca, a curice vole kičasto, nek uživaju, samo laganini ne živim za narod a stil mi niko ne nameće, jer niko od ekipe koju znam nije expert za isti meni su smiješni oni koji se slomiše da "srede" svoje dijete u svakoj prilici, de ba šorčić i maica, sandale i vozdra, čemu sve to? liječenje ličnih kompleksa preko djece, kao na sebi ne mogu niš uraditi ajde da mi dijete "sine" , nidje veze Joj Vesela al' ga i ti mozes pogodit' Ja volim da su mi djeca sredjena, ono u smislu da jedne jedno s drugim i da npr. na trenerku ne idu lakne cipele , mada vec sad F. ima svoj fazon sta zeli da obuce, a sta ne. mada ne volim nikakva pretjerivanja u zivotu. Ne opterecujem se koliko imam, stas moram sparit', sta ce drugi reci...zivim da smo naokupu, da sto laganije i lagodnije zivimo, pomognemo koliko mozemo najblize i one najugrozenije... Stalno smo u pokretu, samo nam klikne 'hamo, tu i tu' i zacas se spremimo i odemo...Mi smo najbolji primjer nasoj djeci...zelim im dati nasmijanu, opustenu, pozitivnu mamu!
|