|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
16.7.2012 14:43:58   
muminka
još jednom, hvala vam na dobrodošlici :) čitam vaše odgovore i nemam riječi zaista, sve ljepše od ljepšega..a bračno putovanje - umra - na to pogotovo nemam riječi :) nego samo kažem, hvala Allahu kad ljubav može biti tako lijepa kad je u Njegovo ime!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2451
16.7.2012 17:27:51   
Medi_87
Da li mi moje drage Sarajke mogu reci gdje se moze kupiti odjeća za pokrivene žene kod nas, osim na pijacama tu znam da imauser posted image

< Poruku je uredio Medi_87 -- 16.7.2012 17:33:07 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2452
16.7.2012 17:33:56   
rerica

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Da li mi moje drage Sarajke mogu reci gdje se moze kupiti odjeća za pokrivene žene kod nas, osim na pijacama tu znam da imauser posted image

Nadam se mogu i Hercegovke reci user posted image
Zeyno,Hidzab,Tekbir sve se nalazi na Bascarsiji user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2453
16.7.2012 17:36:09   
bejbibi
imas do cevabdzinice zeljo jednu radnju,ne znam kako se zove....imas onaj tekbir isto do jedne cevabdzinice kod onog parkica blizu bezistana,...imas do haris export radnju(ne znam ime) kod slasticarne planet na toj ulici..koja je to ulicaa btwuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2454
16.7.2012 17:36:30   
Medi_87
mogu moguuser posted image , otprilike bi znala u kojem dijelu Baščaršije s enalaze druga dva butika ali prvi ne znam user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2455
16.7.2012 17:37:30   
bejbibi
Medi_87 jel to imas namjeru da se pokrijes il si vec? u svakom slucaju sretno i hairli bilo:)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2456
16.7.2012 17:38:32   
rerica

mogu moguuser posted image , otprilike bi znala u kojem dijelu Baščaršije s enalaze druga dva butika ali prvi ne znam user posted image

Zeyno se nalazi kod Sebilja kod tranvajske stanice,Tekbir se nalazi kod Banjalucke cevabdzinice,a Hidzab kod Zelje user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2457
16.7.2012 17:42:30   
Medi_87
Rerice hvala puno
Bejbibi aBd insAllah imam namjeru da se pokrijem pa rekoh d aupitam svoje ženice za informaciej pa da mogu u potragu s muzem aBd

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 2458
16.7.2012 17:48:41   
rerica

Rerice hvala puno
Bejbibi aBd insAllah imam namjeru da se pokrijem pa rekoh d aupitam svoje ženice za informaciej pa da mogu u potragu s muzem aBd

Rerice hvala puno

Sta god treba,a ja znala tu sam user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2459
16.7.2012 17:52:36   
canim
Imas i na facebooku nekoliko stranica gdje prodaju odjecu za pokrivene, neke se cak bave i sivanjem odjece za pokrivene a ne znam jeli trazis nesto konkretno ili se samo nako raspitujes u lc waikiki uvijek se moze naci dugi suknji, tunika, majica, kosulja dugih rukava i slicno.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2460
16.7.2012 17:53:47   
muminka
Es-Selamun Alejkum, ima na Ilidži,na pijaci, jedan boks, prodaju odjeću za pokrivene žene, jako lijepih stvari ima, žena koja to prodaje Zumra se zove, pa ako ti bude usput svrati i pogledaj, ja sebi počesto nešto tamo kupim,a cijene bi trebale biti dosta niže nego u proadvnicama na Čaršiji :) imaju u jednoj grupi na fb slike te odjeće, ne znam smijem li link ostaviti,da me ne banuju?! recite mi :)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2461
16.7.2012 17:58:01   
Medi_87
Canim otrpilike sad se raspitujemuser posted image dobro si me podsjetila na LCW, Muminka poslaji mi na pp link da ne bi reklamirali ovdjeuser posted image

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2462
16.7.2012 18:00:22   
bejbibi

Rerice hvala puno

Mashallah..jako fino....treba samo volju imat i sve se moze:)...da ti Allah dragi jos vise ojaca tu zelju...evo jos jedan savjet...u svakoj radnji mozes nac nesto za sebe...ne moras kupovat bas bas u tim trgovinama....uvijek mozes neke hlace,suknje,tunike nac bilo gdje po nekim pristupacnim cijenama....uvijek nesto mozes kombinovat....sretnooo

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2463
16.7.2012 18:03:06   
Medi_87
ma znam ja to ali uvijek veci izbor bude u takvim namjenskim buticima,narocito sto se marama tice

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2464
16.7.2012 18:06:23   
bejbibi
da,to je tacno al je poskupo u tim radnjama....a marama imas svugdje po carsiji od 5km pa gore:)...tako da ces tako jeftinije proc.....uh znam kad sam se ja pokrila..trebalo para i para da sve kupim:))).....a ne treba tako....mozes proc jeftino a puno da kupis;).....u tim radnjama su i marame poskupe Bogami.....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2465
16.7.2012 18:11:03   
canim
Sad mi naum pade, imas i jednu radnju preko puta connectuma na bascarsiji, bude tu nekad finih stvarcica a salova imas dosta kupiti u onom prolazu kad podjes u kucu sevdaha, povoljni su a kad dobiju robu bude bas fin izbor.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2466
16.7.2012 18:32:43   
muminka
Znam,znam, i ja planiram uskoro da se pokrijem,zaista treba više novca za odjeću :) nikada nisam bila pobornik second hand-a, a uvijek mi je drugarica mast vadila :D kako nađe neke fine stvari, i baš prije 3-4 dana otišla i ja prvi put, kupila džemper, končani,rozi 10KM, do koljena, i crni isto do koljena,ista cijena, suknja duga, pamučna bila 5KM, i nešto kao mantilić-blejzer,isto do koljena,smeđi 7KM. za 33KM puna kesa odjeće,ja presretna ;) Doduše stoji to da sam ja nju dobro oprala nekoliko puta :) Ma iznenadila sam se :) Obiđem mnoga mjesta, pa gdje mi je najjeftinije a dobar kvalitet-kupim :) i na osnovu toga shvatih koliko odjeće i novca treba :) Da nam Allah svima koje se želimo pokriti olakša i učvrsti nas u toj odluci :) Amin!

< Poruku je uredio muminka -- 16.7.2012 18:34:05 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2467
16.7.2012 19:25:03   
canim
Sve zavisi od tvog nacina oblacenja prije pokrivanja i kako se namjeravas oblaciti kad se pokrijes, nekome za vani je dovoljan samo dugi mantil i sal i to je to a neko mjenja kompletnu garderobu pa mu treba i vise novca.

Dosta stvari se moze fino iskombinovati da bude prikladno i za pokrivenu osobu. Recimo kratki ili trofrtaljni rukavi se mogu nositi uz bolero ili eventualno imaju se kupiti kao sami viskozni/pamucni rukavi pa samo se to navuce i rijesen problem.

Skoro u svim radnjama imaju da se kupe haljine bez rukava duzina negdje oko koljena, poslovni stil/sportski stil zavisi ko sta voli, te haljine se mogu super kombinovati uz hlace i recimo kosulju/majicu/rolku ispod.
Kupis recimo 2 te haljinice, neke neutralne boje i onda ispod nosis one kombinacije koje si do sad nosila i eto prikladno obucena user posted image

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2468
16.7.2012 20:25:47   
mala_sa
Za zenice koje traze odjecu; meni naumpade i little india (oni su nekad imali bas veliki izbor dugih suknji, salvara; i haljina; jeste da je obicno sve sareno; ali uz jednobojne marame ide bas lijepo).

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2469
16.7.2012 23:06:49   
Medić*
Sellam hanume user posted image

Muminka dobro nam dosla, Medi takodjer. Vidim mashalah imate nijet za pokrivanjem, Da vam Allah ojaca tu zelju i povece svima nama Iman.

Sto se tice odjece, cesto putujemo pa gdje god dojem po neku finu sitnicu kupim, najcesce maramu. Evo djevojke rekose u Sarajevu gdje imaju butici za pokrivene.

Slozila bih se sa canim, sve se da iskobinirati fino i bas prikladno. Ja i sada nosim svoju odjecu od prije kada nisam bila pokrivena bas na nacin kako to canim opisa.

Inace veceinu stvari sijem, ne u Sa, muzeva tetka je prof krojacica pa mi dobro dodje. U Sa takodjer sam pronasla zenu da mi po potrebi sasije ono sto me zanima. S obzirom da imam puno materijala onda mi se bas isplati, recimo da mi sasije haljinu za 20 km i moj materijal, model koji zelim. Dakle, ja sam uvijek za sivenje a materijala raznoraznih i jako povoljnih i plus dobijemo ono sto zelimo.

Na pijacama takodjer ima extra stvari za pokrivene, tako sam ja nedavno u Zeyno kupila tuniku 45 km a ista takva, ista marka na pijaci za 40, nije velika razlika a opet sa druge strane 5 po 5 nabere se fino :))))

Sto se tice upoznavanja sa muzem, Bozji putevi nas spojili, ni jedno od nas dvoje nismo iz Sa, dovoljno mi je bilo da cujem da je Hafiz Kurana casnog i da ga jednom vidim i da se sve podudari. Hvala dragom Bogu i dragim prijateljima preko kojih se i upoznasmo :)

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2470
16.7.2012 23:37:55   
Amam

Rerice hvala puno

Ova vijest me bas obradova user posted image

Selamim vas sviju...u zadnje vrijeme imam malo vremena pa rijetko svratim,a vidim malo ste se aktivirale na temi user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2471
16.7.2012 23:55:11   
SdZ
I ja da vas kratko poselamim i pozelim lijep i veseo ramazan. user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2472
17.7.2012 9:51:43   
Bebica11
Medi_87 Allah ti olaksao, masaAllah divna vijest, ja sam se pokrila uz jedan Ramazanuser posted image

nego, od tih svih radnji sam jedino kupovala u TEKBIRU i u ZEYNO,rijetko u HIDZABU inace jako volim turski stil, turkinje se za mene prelijepo oblace, nijedna nije u uskoj majci, haljini, pantolama da joj se ocrtaju noge, I LUVuser posted image njihove mantile, bas su mi onako, nije nesto da visi na zeni, jako lijepo za poslovnu zenu a ipak jaaako pristojno, ja volim taj stil, TEKBIR upravo ima one stvari kakve ja volim(tj imam tamo izbor), ne nosim kosuljice, bolera, pantole, u mojoj viziji to nije za pokrivenu zenu(ovo je moj licni stav ne bih nikog da uvrijedim, rodjena sestra mi je pokrivena i mama i oblace kosuljice pantole ali ja ne), ja UVIJEK nosim ili suknju ili haljinu, i duze tunike, i mantile turske i vecinom jednobojan hidzab, pokrivenog vrata bez turbana i sl fazonauser posted image i vjerujte imam malo specifican stil, i mnooogi su ga hvaliliuser posted image tako da ja licno nikad ne kupujem u radnjama za otkrivene, jednom sam u BELISSIMI nesto nasla al pravo rijetko, i da-pocela sam da sijem odjecuuser posted image imam zenu koja mi je nedavno za zaovinu svadbu sasila haljinu od satena i materijal i ruke sve 60KM, sad trenutno sijem predivnu duzu tuniku izace me 30KM, zena zivi kod aerodroma ako kome treba br nek se javiuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2473
18.7.2012 12:48:07   
bejbibi
eh zene drage da vas pitam vi koje ste pokrivene jel imate problema sa kosom????sad vidjeh temu kako poboljsati kosu al reko da vas ovdje pitam na ovoj temi jer je vecina pokrivena ko i ja.....ja otkad sam se pokrila kosa mi skroz slabauser posted image ..i opada mi...ko da se stanjila...ispred mi slaba skrozuser posted image procelavila sam malo sa straneuser posted image

imate li kakav savjet kako poboljsati

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2474
18.7.2012 13:20:55   
mamaajna
eto ako koja ima nijet da se uda,moj muz ima par njih na zenidbu,pa da razmjenite br.tel.a poslje sto Allah da.sve su to fina braca

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *