Bebica11
|
Medi_87 Allah ti olaksao, masaAllah divna vijest, ja sam se pokrila uz jedan Ramazan nego, od tih svih radnji sam jedino kupovala u TEKBIRU i u ZEYNO,rijetko u HIDZABU inace jako volim turski stil, turkinje se za mene prelijepo oblace, nijedna nije u uskoj majci, haljini, pantolama da joj se ocrtaju noge, I LUV njihove mantile, bas su mi onako, nije nesto da visi na zeni, jako lijepo za poslovnu zenu a ipak jaaako pristojno, ja volim taj stil, TEKBIR upravo ima one stvari kakve ja volim(tj imam tamo izbor), ne nosim kosuljice, bolera, pantole, u mojoj viziji to nije za pokrivenu zenu(ovo je moj licni stav ne bih nikog da uvrijedim, rodjena sestra mi je pokrivena i mama i oblace kosuljice pantole ali ja ne), ja UVIJEK nosim ili suknju ili haljinu, i duze tunike, i mantile turske i vecinom jednobojan hidzab, pokrivenog vrata bez turbana i sl fazona i vjerujte imam malo specifican stil, i mnooogi su ga hvalili tako da ja licno nikad ne kupujem u radnjama za otkrivene, jednom sam u BELISSIMI nesto nasla al pravo rijetko, i da-pocela sam da sijem odjecu imam zenu koja mi je nedavno za zaovinu svadbu sasila haljinu od satena i materijal i ruke sve 60KM, sad trenutno sijem predivnu duzu tuniku izace me 30KM, zena zivi kod aerodroma ako kome treba br nek se javi