|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
5.7.2012 9:21:29   
damma
Evo i mene ovdje, i ja se radujem ramazanu, kao i svake godine. A vjerujte da imam brigu kako postit, uslovi na poslu su mi strasni, bukvalno umiremo od vrucine, radim sa strankama, znaci valja pricat s njima po cijeli dan. Ne znam kako cu to izvest. Postim od vremena kad sam isla u osnovnu, ne bi mogla mrsit cini mi se nikako osim nedaj boze bolesti.
Samo da nam dragi Allah olaksa svima koji smo naumili postit.

2004.
2008.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2426
5.7.2012 9:22:47   
bejbibi
mashallah zaha ,kako fina cura:).....da nas dragi Allah nagradi sa takvom djecom......to je najvece bogatstvo

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2427
   [Obrisana poruka]
5.7.2012 18:50:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 2428
5.7.2012 19:06:16   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: zaha

Ja jutros ustala,a kod moje velike cure na vratima od sobe pise " nemojte me buditi dok sama ne ustanem,danas postim" a ja user posted image user posted image sramota me reci,ja skroz smetla sa uma da je polovina Sabanauser posted image

MashaAllah, hairli dijete user posted image user posted image user posted image

Blago ti se Zahouser posted image

Mashalah Zaho. Inshalah da imamo hairli djecu i na pravom putu.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2429
5.7.2012 19:08:41   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: bejbibi

mashallah zaha ,kako fina cura:).....da nas dragi Allah nagradi sa takvom djecom......to je najvece bogatstvo

da mi je to docekati user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2430
11.7.2012 11:41:54   
bejbibi
sto nam je stala tema:)....de,aktivirajmo je malloo...

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2431
11.7.2012 11:55:24   
mamine oci

sto nam je stala tema:)....de,aktivirajmo je malloo...

bice InsAllah dosta njih je na odmor sad ce nam Ramazan pa cemo se vise druzitiuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2432
11.7.2012 11:56:36   
bejbibi
hajd ako Bog da:)))).....jedvaa cekam:)

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2433
15.7.2012 20:53:00   
muminka
Es-Selamun Alejkum :) Već neko vrijeme pratim ovu temu, i oduševljena sam :) Ja još nisam pokrivena, planiram to uskoro uraditi, uz Allahovu pomoć :) Čitajući ovu temu došlo mi je da vas pitam kako ste vi, kao žene sa hidžabom, upoznale vaše supruge?! (nemojte da me pogrešno shvatite, jer Allah mi je svjedok da u mom pitanju nema ni trunčice loših misli) :)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2434
15.7.2012 21:08:30   
mamaajna
wa alejkumu selam,preko bliske osobe,vidili se,svidili se jedno drugom fizicki i uz kafu porazgovarali,imali iste ciljeve i odlucili da se uzmemo poslje 7 dana,i dan danas se volimo jer smo se uzeli da sacuvamo svoju vjeru i Allah da odmah bereket u tome.pokrila sam se stupanjem u brak jer to moji nisu dozvoljavali

< Poruku je uredio mamaajna -- 15.7.2012 21:09:48 >

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2435
15.7.2012 21:11:01   
ananas_ze
alejkumu selam, dobrodoslauser posted image odmah na pocetku moim Uzvisenog za tu pomoc da cim prije pocnes nositi hidzab-aminuser posted image
ja sam mm upoznala jos u srednjoj skoli, oboje smo isli u medresu, upoznali se i preko trnja do zvijezda, sada smo hB u brakuuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2436
15.7.2012 21:12:31   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: mamaajna

wa alejkumu selam,preko bliske osobe,vidili se,svidili se jedno drugom fizicki i uz kafu porazgovarali,imali iste ciljeve i odlucili da se uzmemo poslje 7 dana,i dan danas se volimo jer smo se uzeli da sacuvamo svoju vjeru i Allah da odmah bereket u tome.pokrila sam se stupanjem u brak jer to moji nisu dozvoljavali

user posted image bas lijepo mamaajna user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 2437
15.7.2012 21:41:00   
muminka
hvala na dobrodošlici, vaše priče su predivne, sve u Allahovo ime :)

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2438
16.7.2012 9:14:49   
ananas_ze
u Allahovo ime i nema brige user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2439
16.7.2012 9:39:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: muminka

Es-Selamun Alejkum :) Već neko vrijeme pratim ovu temu, i oduševljena sam :) Ja još nisam pokrivena, planiram to uskoro uraditi, uz Allahovu pomoć :) Čitajući ovu temu došlo mi je da vas pitam kako ste vi, kao žene sa hidžabom, upoznale vaše supruge?! (nemojte da me pogrešno shvatite, jer Allah mi je svjedok da u mom pitanju nema ni trunčice loših misli) :)

Alejkumu sselam wr wbuser posted image

preko neta(gdje bi inace nasla kompjuterasauser posted image ), chatali, dogovorili se da se vidimo pred Fahdovom dzamijom, naravno da sam ocekivala razocarenje, jer mi se previse svidio virtuelno kontala sam da cu se razocarati, ALI kad sam ga vidjela presjeklo meuser posted image htjeli smo se uzeti nakon mj dana al me bilo stid pitati babu, i nakon 2,5mj sam pitala, babo me pitao koliko se znamo- rekoh "3mj" kaze on "SAMO??" (jer su se on i moja mama znali 1,5 god prije braka) a ja njemu "al iz dana u dan" hahahaha, i sad me zezaju na to moje "iz dana u dan"user posted image hele dao babo zeleno svjetlo uzeli se poslije toga za manje od 20dana, rezervisali bracno na Umru, zato smo i izganjali u Opstini da sto prije bude, i evo Elhamdulillah gazimo zajedno dunjaluckim stazama nadam se insaAllah da cemo skupa biti i u Firdewsu amin ja Rabbuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2440
16.7.2012 10:17:54   
ananas_ze
amin bebice, najezila sam se dok sam citala!

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2441
16.7.2012 10:24:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

amin bebice, najezila sam se dok sam citala!

user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 2442
16.7.2012 12:04:01   
bejbibi

hocu i ja svoju pricu da podijelim heheh....
alejkum selam i dobro nam dosla....drago mi je da je ova tema posjecena:)....da ti dragi Allah sto prije ojaca tvoju zelju za pokrivanjem...to je nesto najbolje sto se zeni moze desit i svakoj zeni mahrama lijepo stoji:)

eh vako ide prica....ja sam sm prvi put vidjela u slasticarnoj...da napomenem da tu dolaze pokrivene ,studenti sa FIn-a,medresa i tak....uh cim sam ga vidjela ,zaljubila sam se...najljepsi mi tu bio hehheuser posted image ...ja sjedila sa prijateljicom i kaze ona ja njega znam ,upoznat cu te snjim..ma reko haj bjezi odkud bi ga znala.....kad cetvrtak navece(znaci nakon sedmicu dana)..stize poruka od nje: drug ja ti sredila sastanak,sutra poslije dzume se viditeuser posted image ..nisam mogla vjerovat...i tako bilo.....upoznali se....prvo bili "prijatelji",izlazili...nakon tri mjeseca prohodali,bio ramazan hehe....i nakon 6mjeseci se vjencali....
joj kad skontam to nase upoznavanje,prohodanje sve nekako bilo uoci petka,il ramazanuser posted image ...ma sudbina

(odgovor članu muminka)
Neposredna veza do poruke: 2443
16.7.2012 12:08:00   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Alejkumu sselam wr wbuser posted image

preko neta(gdje bi inace nasla kompjuterasauser posted image ), chatali, dogovorili se da se vidimo pred Fahdovom dzamijom, naravno da sam ocekivala razocarenje, jer mi se previse svidio virtuelno kontala sam da cu se razocarati, ALI kad sam ga vidjela presjeklo meuser posted image htjeli smo se uzeti nakon mj dana al me bilo stid pitati babu, i nakon 2,5mj sam pitala, babo me pitao koliko se znamo- rekoh "3mj" kaze on "SAMO??" (jer su se on i moja mama znali 1,5 god prije braka) a ja njemu "al iz dana u dan" hahahaha, i sad me zezaju na to moje "iz dana u dan"user posted image hele dao babo zeleno svjetlo uzeli se poslije toga za manje od 20dana, rezervisali bracno na Umru, zato smo i izganjali u Opstini da sto prije bude, i evo Elhamdulillah gazimo zajedno dunjaluckim stazama nadam se insaAllah da cemo skupa biti i u Firdewsu amin ja Rabbuser posted image

jaoo bebice vi ste na Umru otisli...blago vama...AMIN

ja bih tako zeljela sto prije obavit Hadz....uvijek molim dragog Allaha da mi to sto prije ispuni da ne umrem a nisam to obavilauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2444
16.7.2012 12:15:49   
ananas_ze

hocu i ja svoju pricu da podijelim heheh....
alejkum selam i dobro nam dosla....drago mi je da je ova tema posjecena:)....da ti dragi Allah sto prije ojaca tvoju zelju za pokrivanjem...to je nesto najbolje sto se zeni moze desit i svakoj zeni mahrama lijepo stoji:)

eh vako ide prica....ja sam sm prvi put vidjela u slasticarnoj...da napomenem da tu dolaze pokrivene ,studenti sa FIn-a,medresa i tak....uh cim sam ga vidjela ,zaljubila sam se...najljepsi mi tu bio hehheuser posted image ...ja sjedila sa prijateljicom i kaze ona ja njega znam ,upoznat cu te snjim..ma reko haj bjezi odkud bi ga znala.....kad cetvrtak navece(znaci nakon sedmicu dana)..stize poruka od nje: drug ja ti sredila sastanak,sutra poslije dzume se viditeuser posted image ..nisam mogla vjerovat...i tako bilo.....upoznali se....prvo bili "prijatelji",izlazili...nakon tri mjeseca prohodali,bio ramazan hehe....i nakon 6mjeseci se vjencali....
joj kad skontam to nase upoznavanje,prohodanje sve nekako bilo uoci petka,il ramazanuser posted image ...ma sudbina

jesu vase price lijepeuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2445
16.7.2012 12:43:01   
bejbibi
hehe hvala hvala....ja posle isla u njegovu dzamiju na teraviju ..hahha kad se sjetim,sigurno sam bila ofirna onim ljudimauser posted image ...ma meni bilo lijepooooooo

Neposredna veza do poruke: 2446
16.7.2012 13:46:51   
Bebica11

hehe hvala hvala....ja posle isla u njegovu dzamiju na teraviju ..hahha kad se sjetim,sigurno sam bila ofirna onim ljudimauser posted image ...ma meni bilo lijepooooooo

hahahah user posted image

jesmo isli na Umru, planiramo Hadzdz insaAllah, to je nesto najljepse sto se moze desiti da s voljenom osobom odes na to predivno mjestouser posted image

preporucujem ti da prvo odes na Umru, da u miru dotaknes Kabu, da se upoznas s obredima i okolinomuser posted image , i izvidis i onda da ides na Hadzdz, tako preporucuju ko je u mogucnosti, jer prvi put se izgubis dole, preplave te emocije pa dok se snadjes vidis obidjes, milion informacija odjednom, a sad vec kad se sve sleglo jasnija ti je slika i imas razradjen plan za ubuduce u glavi ins:)

i btw bili smo prvi koji su na Umru otisli na bracno, to se prepricavalo kako je jedan mladi bracni par odlucio otici u Mekku na bracnouser posted image

iskreno meni nije jasno kako MUSLIMANSKA OMLADINA(koji imaju finansijsku mogucnost) radije bira destinacije Dubaj, Tursku i sl a da nisu otisli dole, npr nedavno mi se jedna kolegica s faksa udavala i ja je pitam gdje ce na bracno(a pravo su imucni hB) kaze "ne znam kontamo Tursku mada nam nije bas interesantno jer smo oboje bili" i ja joj predlozila Umru a ona onako nezainteresovano slegla ramenimauser posted image i na kraju su otisli opet u Tursku bili desetak dana i sl. a za isti novac mogli na Umru, eto meni stvarno nije jasnouser posted image

nama je moj babo predlozio Umru, kad je on to predlozio WALLAHI JA TU NOC NISAM OKA SKLOPILA od radosti, zamisljala se pored Kabe, plakala dovila, ma haos sta mi je prolazilo kroz glavu i samo sam se bojala hocemo li papire na vrijeme izganjati da nam ne propadne jer je sve bilo u dan, eto mi vjencani list (koji je uslov zeni za vizu) donijeli zadnji dan kad se predavalo....bas sam se brinula da sve prodje kako treba toliku sam zelju imalauser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2447
16.7.2012 13:53:44   
bejbibi
ma hvala Allahu kad je nijet takav Bog sve da da se sredi...blago vama...mi nismo isli nigdje na bracno..takva je bila situacija...al aBd da i to dozivimo....inshallah sto prije.....ja mislim da ko ima mogucnosti treba to sto prije odradit dok je mlad.....a neko ceka starost..e meni to nije jasno al haj svak zna svoje......to je isto ko sa klanjanjem,pokrivanjem i sl...najbolje dok si mladji sve to uradit,pocet radit i tako,zar ne?....

a upravu si da je bolje prvo umra...bas to,da vidis sve kako to ide da za hadz bude lakse....ma inshallah bice:)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2448
16.7.2012 14:12:16   
Bebica11

ma hvala Allahu kad je nijet takav Bog sve da da se sredi...blago vama...mi nismo isli nigdje na bracno..takva je bila situacija...al aBd da i to dozivimo....inshallah sto prije.....ja mislim da ko ima mogucnosti treba to sto prije odradit dok je mlad.....a neko ceka starost..e meni to nije jasno al haj svak zna svoje......to je isto ko sa klanjanjem,pokrivanjem i sl...najbolje dok si mladji sve to uradit,pocet radit i tako,zar ne?....

a upravu si da je bolje prvo umra...bas to,da vidis sve kako to ide da za hadz bude lakse....ma inshallah bice:)

ljudi koji odlazu obrede za starost su cudni u najmanju ruku jer su ubjdedjeni da ce je dozivjetiuser posted image

pokrivanje tesko pada zenama jer su po prirodi slabe jos ako nema podrske duplo se teze odluciti, al ja to gledam ovako, jedan je ovaj dunjalucki zivot i on je ispit, insan treba probati pa kad stane pred Allaha da moze reci-ja Rabb ja sam sve dao od sebe, a sve dok covjek zivi "sta bi bilo kad bi bilo" il "ma dok ovo dok ono" nema od toga nista, svako to od nas zna, neko ce sebi priznati a neko nece

iskusenja ima vjernik svakako, samo kad je insan ispravan, radi po propisima i zna da daje max od sebe sva iskusenja lahko padaju, i zna da ono sto mu se zaneda kao posljedica izvrsavanja duznosti prema Allahu i nije hajr za njega

iskucah se nadam se da cete skontati sta je pisac htio reciuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2449
16.7.2012 14:15:36   
bejbibi
skontali smo user posted image ja sam istog misljenjauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *