Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.7.2012 9:35:42
kleoopatra
jel danas masic dezurni imal iko informaciju da odem nadam se da ce me primiti iako nisam trudnica, ali nisam islaod poroda evo vec 2 godine...a morammm
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.7.2012 10:01:32
saksija
nije masic dezurni danas.. bio je u nedjelju..trebalo bi po mojoj racunoci da je nakas danas.. javim vam jer idem tamo svakako.. ako jos neko ima neke info nek napise plizzz.. meni je interes samo da beciragica izbjegnem
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.7.2012 12:44:32
Arminaa
Moja prijateljica vodi trudnocu u Vojnoj bolnici i kaze mi da ne primaju nikog osim trudnica i hitnih slucajeva zbog godisnjih odmora, ali ti provjeri jos jednom.
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.7.2012 17:00:10
saksija
danas je dezurni masic.. kako? jer je bio u nedjelju.. nije nikom jasno.. nije trebao biti ali eto jeste.. sutra je ili puzic ili nakas hajd javljajte pliz. i mislim da je istina da samo trudnice i hitne sl. phimaju
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 3.7.2012 21:35:57
didasa
Danas su bili Masic i Puzic u kabinetu a Nakas gore e sad ko je dezurni nisam uspjela shvatiti jer je bila guzva i stalno su sva trojica trcali gore dole
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 6.7.2012 17:57:48
Miimy
Dr. Masic je sutra dezurni a kad je opet u dezuri i na kabinetu tesko je reci godisnji su pa su secse dezurni a i mjenjaju se.... a na vratima pise da od 1.7-1.9. primaju samo hitne slucajeve i trudnice pa eto probajte .... neznam kakva je stvar u dezuri...
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 8.7.2012 22:39:57
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Miimy
Dr. Masic je sutra dezurni a kad je opet u dezuri i na kabinetu tesko je reci godisnji su pa su secse dezurni a i mjenjaju se.... a na vratima pise da od 1.7-1.9. primaju samo hitne slucajeve i trudnice pa eto probajte .... neznam kakva je stvar u dezuri...
znači od moje kontrole ništa,ono sa mjesec dana, jedino da opet zatrudnim pa da vidim dr. svog, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 11.7.2012 12:23:19
Miimy
Dr Masic danas dezurni ako kome treba sve se pobrkalo zbog godisnjeg a On ide na godisnji 23.7. eto tolko znam... mamaalma primice on tebe nema on bas takvih finih pacijenata cesto
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 11.7.2012 14:40:53
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Miimy
Dr Masic danas dezurni ako kome treba sve se pobrkalo zbog godisnjeg a On ide na godisnji 23.7. eto tolko znam... mamaalma primice on tebe nema on bas takvih finih pacijenata cesto
ma, nek se odmori malo od mene, hahahahah, šalim se, akobogda kad se vrne sa godišnjeg da se vidimo, nisam se spemili ni fizički, ni prihički još za kanala, hahahahah
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 13.7.2012 17:21:23
mali_leptiric
Drage moje cijelo vrijeme vodio me Miseljici i od kada je otisao na godisnji vec tri puta mi rade samo CTG, a od UZ pregleda nista. Svaki put je dr.Beciragic i kaze ne moze raditi UZ ( da li zbog guzve ili sta vec..) jer gledam da idem u jutarnjem terminu zbog vrucine. Beciragic mi zakazao kontrolu za iduci cetvrtak ( opet CTG) Blizi mi se termin a ne znam da li je bebica u pravom polozaju, niti bilo koje informacije o tezini i slicno. Da li mogu otici u vecernjem terminu nekome drugom na pregled iako mi je zakazano za 7 dana?? Voljela bi kod Masica cujem samo rijeci hvale za njega :)
RE: Informacije, dezure, smjene, telefoni u p... 13.7.2012 18:27:33
jogobela
ma nece oni uz da rade kad se udje u 9. nego samo ctg, eto kao ctg sve pokazuje, a moze li mi neko opisati puzica malo, vidjam nekog dr u vojnoj ali nema mu akreditacije nikakve, a cesto je beciragic tu, sezona godisnjih...